Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüp, hukuk kurulumuzun çizdiği yoldan hiç bir zaman sapmadı. Daha doğrusu kulübü yönetenler kendisini bu davaya adamış bir kaç yürekli adam sayesinde bizi hedefimizden saptıramadı.

Daha en başından beri FIFA kararının bizim lehimize olup olmamasının bugünkü aşamada hiç bir önemi olmadığını biliyoruz. İFM garantili, CAS imzalı şampiyonluğumuzun tescili yine bu kurumlarca sağlanacak.

Davayı takip etmeyen bir dünya adamın bugün ağlayıp sızlanması gayet doğal. Bu işi yine o bir avuç yürekli insan bitirecek.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu büyük taraftarın inandığı kadar camia bu davaya inanıp sahiplense hakkımızı alırız
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FIFA’nın hâli seni eğlendirmiyor mu yahu? Koskoca FIFA tarafımızca köşeye sıkıştırılmış, çocuklar gibi “beni karıştırmayın bu işe” diyor. Karıştırsak mı, karıştırmasak mı, ne dersin?
        Eğlen arkadaşım eğlen. Senin gibi olsaydım hiç yaşlanmazdım.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şike anıtı seni neden bu kadar gerdi ki?

her mesajında yapılan şikeyi kalıcı bir eserle akıllara kazıyan anıtla ilgili hazımsızlığını yansıtıyorsun.
          Beğenmedim ve heykele karşıyım. Olamaz mı ?

Yorum

• Şimdi bu yönetim kurulundan istifa eden kişiler, çok büyük yükümlülük altına girmişlerdir.

Şike sürecine müdahil olup sürecin içerisinde kalma durumlarını kendi elleriyle yok etmişlerdir.
            .tarih bunu da sorar
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Trabzonspor yönetiminin %90 ak partili siz bu adamlardan şike konusunda bir adım atmasını bekliyor musunuz? Bu adamlar reise yanlış yaparsa ekmeğinden olur onun için trabzonsporu harcamak en mantıklı olanı.

Senelerdir yazıyorum trabzonspora seçilen yöneticilerin ak partili olmasından şike konusunda hiç bir somut adım atamazlar, yürek yok.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fifa'ya basvuru yapilirken birisi bilerek eksik basvuru yapilacak demisti.
                Insan bazen aceba diyor.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Hani bir söz vardır, "Beni unuttuğunuz zaman, işte o zaman ölürüm" Kulübün yaptığı son açıklaması sonrası yaprak kımıldamıyor. Hayrola denmiyor. Tepki yok, haber yok...
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fifa'ya basvuru yapilirken birisi bilerek eksik basvuru yapilacak demisti.
                    Insan bazen aceba diyor.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                    Eksik basvuru diye birsey olamaz klup icinde yegane guvendigim tek kurum hukuk kurulu yanlis yapmazlar bundan emin ol onlarin diretmesi sayesinde dava buralara kadar geldi satilmis olsalardi cokdan kapanmisti bu is..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Stop Match Fixing fb‏ @2011matchfixing
                      Artık başlayalım... Lütfen twit serisini takip edelim, destek olalım.

Stop Match Fixing fb‏ @2011matchfixing 22 sa.22 saat önce
                      Değerli arkadaşlar; FİFA’nın topu taca bırakmasıyla artık top tamamen camiaya, kulübe, biz taraftara kalmıştır. Bu sebeple yaptığımız çalışmaların şiddetini arttırma kararı aldık. Çalışmaların bir kısmı özelden yürüyecektir...

Stop Match Fixing fb‏ @2011matchfixing 21 sa.21 saat önce
                      Yapacağımız çalışmalarda bireysel avukat desteğide alacağımız gibi en önemlisi ise yakın bir zamanda bir FİFA üyesiyle görüşüp bize yardımcı olacak bilgiler edindik. Tabii ismini hiçbir şekilde paylaşmayacağımızın sözünü vererek..

Stop Match Fixing fb‏ @2011matchfixing 21 sa.21 saat önce
                      Tabii yapacağımız çalışmaların bir kısmı buradan bir kısmı ise özelden devam edecektir. Yakın zamanda yapacağımız ilk çalışma özelden yapılacaktır. Bu konuda üzülerek söylüyoruz ki seçici davranmak durumunda kalacağız. Maalesef buna gizlilik ve çalışmanın önemi adına mecburuz.

Stop Match Fixing fb‏ @2011matchfixing 7 sa.7 saat önce
                      Arkadaşlar günaydın. Oluşturulan bir grupta daha önce planladığımız projeleri adım adım uygulamaya başladık. Sizlerde dahil olmak istiyorsanız lütfen özelden bizimle iletişime geçin! Çoğaldıkça kazanırız, kazanacağız! Şimdi destek vakti...
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Tam destek
                        Hep destek
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor yönetiminin %90 ak partili siz bu adamlardan şike konusunda bir adım atmasını bekliyor musunuz? Bu adamlar reise yanlış yaparsa ekmeğinden olur onun için trabzonsporu harcamak en mantıklı olanı.

Senelerdir yazıyorum trabzonspora seçilen yöneticilerin ak partili olmasından şike konusunda hiç bir somut adım atamazlar, yürek yok.
                          Doğukan kardeş,öncelikle şanslı bir kardeşimizsin,ailen seni uzun süren ergenlik döneminde sağlam ellere teslim etmiş,BMN gibi sağlam ve korunaklı yer çok bulamazsın.

Gelelim siyasi konulara,hani o zaman şöyle diyek mi güzel kardeş,bu Fenerbahçe takımının yönetimi de %99.0 oranında CHP'li onlar da şike yapmasalardı,adam olsalardı da bu durumlara düşmeseydik mi?
                          Hem de Trabzonspor'un başında da babadan CHP'li Sadri Şener'i ve yine senin gibi solcu Şenol Güneş'i de üzmemiş olurlardı hem de biz seninle bu konuları hiç tartışmamış,Allah'ın verdiği nefesi boşa harcamamış olurduk değil mi kardeşim?

Bir de ne hani bunu anlamak da zorlanıyorum benim solcu kardeşim,ülkemde 5 şampiyon çıkmış,birini aslında aradan kaçırdılar,son maç Trabzonspor ile olmasa,o da olmayacaktı.
                          Adeta CHP'nin kalesi denecek 3 İstanbul takımı arasında dönüp duruyor bu şampiyonluk,seninle aynı siyasi görüşü paylaşan bu adamlardaki aç gözlülüğe bir şey demeyecek misin?Ya bırakın biraz da başkaları olsun demeyecek misin?
                          O kadar borca rağmen devlet tarafından korunurlarken seninle aynı siyasi görüşe sahip oldukları için mi bir Başakşehir veya Osmanlıspor kadar onlara karşı tepki koyamıyorsun,hakem,medya,zengin iş adamları ve siyasetin desteği seninle aynı siyasi görüşteki takımların yanında olunca rahatsız olmuyor musun?

Seninle aynı siyasi görüşe sahip,bir ilçeninin seninle aynı görüşe sahip yönetici ve başkanları şike yaptılar ve Ak Parti'ye oy veren insanların yoğun olduğu bir şehrin elinden kupalarını çaldılar ama o kadar güçlüler ki Ak Partililer bile buna dur diyemedi,o kadar muktedirler ki kupayı geri vermemek için adeta terör estirdiler,polis araçlarını yakıp,benzinlikleri ateşe vermelerine rağmen kimse onlara dokunamadı.

Suçlu kim sence?
                          • Memento mori

Yorum

• @sasone ağır demagoji yapmışsın. Bunu Ak Parti'ye oy vermiş birisi olarak söylüyorum. Sağıyla soluyla hiç birisinin Trabzonspor'a zerre faydası olmamıştır aksine hepsi de yağmaya ortak olmuşlardır. Sağcısıyla solcusuyla da neredeyse kimsenin de birincil önceliği Trabzonspor kimliği değil siyasi kimlikleri, ticari kaygıları, statüleri ve korkuları olmuş.

Ak Parti iktidar diyecek olanlar olacak. Kardeşim Ak Partilisi adalet için partisine baskı kurmadığı gibi muhalifi de neden bu adaletsizliğe ses çıkarmıyorsun, neden bu yağmaya ortak oluyorsun diye partisine baskı kurmamıştır. Ama bu işin dümencisi Ak Parti ve özellikle RTE olmuştur. Bunu eski Ak Partili olarak söylüyorum. Trabzon RTE yerine azcık olsun TS deseydi memleket mi düşecekti? Mitingi varken Trabzonspor formalılar avlanıyoru Trabzon sokaklarında. Keskin nişancı yerleştirildi çatı katlarına. Ve daha bir sürü şey. İnsan tüm bunlara hiç mi bir tepki göstermez. Adamlar statlarında sandık pankartı açarken, hırsız RTE diye bağırırken bizimkiler kefenle karşıladı. Bu kadarı da fazlaydı.
                            En son My tarafından düzenlendi; 15.02.2018, 01:11.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Doğukan kardeş,öncelikle şanslı bir kardeşimizsin,ailen seni uzun süren ergenlik döneminde sağlam ellere teslim etmiş,BMN gibi sağlam ve korunaklı yer çok bulamazsın.

Gelelim siyasi konulara,hani o zaman şöyle diyek mi güzel kardeş,bu Fenerbahçe takımının yönetimi de %99.0 oranında CHP'li onlar da şike yapmasalardı,adam olsalardı da bu durumlara düşmeseydik mi?
                              Hem de Trabzonspor'un başında da babadan CHP'li Sadri Şener'i ve yine senin gibi solcu Şenol Güneş'i de üzmemiş olurlardı hem de biz seninle bu konuları hiç tartışmamış,Allah'ın verdiği nefesi boşa harcamamış olurduk değil mi kardeşim?

Bir de ne hani bunu anlamak da zorlanıyorum benim solcu kardeşim,ülkemde 5 şampiyon çıkmış,birini aslında aradan kaçırdılar,son maç Trabzonspor ile olmasa,o da olmayacaktı.
                              Adeta CHP'nin kalesi denecek 3 İstanbul takımı arasında dönüp duruyor bu şampiyonluk,seninle aynı siyasi görüşü paylaşan bu adamlardaki aç gözlülüğe bir şey demeyecek misin?Ya bırakın biraz da başkaları olsun demeyecek misin?
                              O kadar borca rağmen devlet tarafından korunurlarken seninle aynı siyasi görüşe sahip oldukları için mi bir Başakşehir veya Osmanlıspor kadar onlara karşı tepki koyamıyorsun,hakem,medya,zengin iş adamları ve siyasetin desteği seninle aynı siyasi görüşteki takımların yanında olunca rahatsız olmuyor musun?

Seninle aynı siyasi görüşe sahip,bir ilçeninin seninle aynı görüşe sahip yönetici ve başkanları şike yaptılar ve Ak Parti'ye oy veren insanların yoğun olduğu bir şehrin elinden kupalarını çaldılar ama o kadar güçlüler ki Ak Partililer bile buna dur diyemedi,o kadar muktedirler ki kupayı geri vermemek için adeta terör estirdiler,polis araçlarını yakıp,benzinlikleri ateşe vermelerine rağmen kimse onlara dokunamadı.

Suçlu kim sence?
                              Suçlu 6222'li maddenin değişmesiyle birlikte şikeci güruhu doğrudan koruma altına alan yasayı çıkarmak üzere spor bakanını görevlendiren iktidar partisidir. O siyasi irade bu davada da haklının değil, doğası gereği çoğunluğun yanında yer almıştır.

Ak Parti Trabzon ve Akçaabat teşkilatlarında görevli akrabalarım sayesinde milletvekilleri dahil bir çoğu ile görüşme fırsatım oldu. Hepsinin ortak düşüncesi şu anki şikeci güruh ile tıpa tıp aynı olduğunu garanti edebilirim size...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bmn olarak bu konuda bir hareket hazirlaniyormu

@Yiğit Gayretli
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X