Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toplumda belli bir kesimi temsil eden insanların kameralar önünde söyledikleri gerçek duygularını yansıtmıyor yada örnek davranış sergileme endişesi taşıyor olabilir. Makam sorumluluk gerektirir. Bu nedenle Şenol Güneş'in yada bir başka makam sahibinin sportif sonucu tebrik etmelerini garipsemekte önemsemekte yersiz ve gereksiz.

Ancak sevinci, gururu çalınmış bir taraftar olarak benim söz konusu takımı bir Türk takımı, bir spor kulübü olarak görmem, başarısını tebrik etmem mümkün değil. Ermenistan'ın bilmem ne takımı ile Yunanistan'ın bilmem ne takımının aralarında ki, buz üstünde tek ayak misket oynama dünya şampiyonluk maçı beni ne kadar ilgilendiriyorsa, bu konu da beni o kadar ilgilendiriyor.
    .
    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
    .

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son Dakika : Ozan Tufan göz altında...

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/...ilik-gozaltisi
      Kesin fetönün işi bu!!!

Fetödür, fetööööö!!!
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• 2010-2011 şampiyonluğumuz verilmediği sürece fenerbahçe camiasına olan nefretim dinmeyecek.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• bjk de 2. şampiyonluğuna koşan Trabzonsporu çoktan unutan şenol güneşin sözleri ile 2010-2011 sezonunu hatırlamak ne kadar doğru? adam bjk ye gidince ben şampiyonluk yaşamadım demedi mi? niye hala şenol güneş sözleri ile şampiyonluk vurgusu yapıyoruz?
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesin fetönün işi bu!!!

Fetödür, fetööööö!!!
            kedidir kedi
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şenol Güneş'in şampiyonluk yaşamadım sözüne çok takılındı ama adam haklı zaten o zaman şampiyon olduğumuzu vs. çok beyan etti, kutlama yapabildik mi sabahlara kadar meydanda takım otobüse çıkıp coştu mu? Şampiyonluk yaşamak böyle olur arkadaşlar bizim zaten iddiamız belli hakkımızla kazandığımız belli ama konuşma farklı orda mevzu farklı bence. Şampiyonluğun getirilerini elde edemedik neticede. Hala süren bir davamız var ortada. Hakkımız alındığında gereken kutlamalar yapıldığında o zaman zaten hoca da katılacaktır bunlara.

Şenol Güneş'i savunmak için yazmadım bunları sadece niyetinin bu olduğunu düşünüyorum.

Öte yandan Beşiktaş'a gitmesine falan zaten çok tepkiliyim, benim gözümden düştü çoktan hoca.

Ayrıca, Beşiktaş maçına giden destek veren kişilerin Trabzonsporlu olmayı çok yanlış anladığını düşünüyorum. Hiç yakışmadı.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.05.2017, 15:14.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010-2011 şampiyonluğumuz verilmediği sürece fenerbahçe camiasına olan nefretim dinmeyecek.
                Bir kupa ile bu nefret bitmez abi.
                10 kupa dan aşağısı kurtarmaz
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir kupa ile bu nefret bitmez abi.
                  10 kupa dan aşağısı kurtarmaz
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ozan Tufan: ''Ne arabası, ne kaçakçılığı, memleket elden gidiyor!''
                    zaytung.

Yorum

• Şikebahçe: Ozan Tufan kaçakçılık yapmamıştır bunlar Fetö'nün kumpasları.

Ozan Tufan: Kaçakçılık yaptıysam kendim için değil Şikebahçe için yaptım.
                      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Güneş'in şampiyonluk yaşamadım sözüne çok takılındı ama adam haklı zaten o zaman şampiyon olduğumuzu vs. çok beyan etti, kutlama yapabildik mi sabahlara kadar meydanda takım otobüse çıkıp coştu mu? Şampiyonluk yaşamak böyle olur arkadaşlar bizim zaten iddiamız belli hakkımızla kazandığımız belli ama konuşma farklı orda mevzu farklı bence. Şampiyonluğun getirilerini elde edemedik neticede. Hala süren bir davamız var ortada. Hakkımız alındığında gereken kutlamalar yapıldığında o zaman zaten hoca da katılacaktır bunlara.

Şenol Güneş'i savunmak için yazmadım bunları sadece niyetinin bu olduğunu düşünüyorum.

Öte yandan Beşiktaş'a gitmesine falan zaten çok tepkiliyim, benim gözümden düştü çoktan hoca.

Ayrıca, Beşiktaş maçına giden destek veren kişilerin Trabzonsporlu olmayı çok yanlış anladığını düşünüyorum. Hiç yakışmadı.
                        Tamam da orada şampiyon olamadım derken şampiyonluk duygusunu yaşayamamış olma anlamında söylemiyor ki. Şampiyon olamadım diye eleştiriliyorum ama şampiyon yapmamış hoca şampiyon olamaz diye bir şey yok diyor. Teknik direktör olarak yeterlilik açısından konuşuyor. Kutlayamamış olmayla ne alakası var?

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam da orada şampiyon olamadım derken şampiyonluk duygusunu yaşayamamış olma anlamında söylemiyor ki. Şampiyon olamadım diye eleştiriliyorum ama şampiyon yapmamış hoca şampiyon olamaz diye bir şey yok diyor. Teknik direktör olarak yeterlilik açısından konuşuyor. Kutlayamamış olmayla ne alakası var?
                          İşlerine öyle geliyor,yoksa ne dediği Türkçe bilen,beyin,kulak ve mantık sahibi herkesin anlayacağı kadar açık.
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle diyorsa, o anlamda dediyse o zaman çok büyük ayıp etmiş. Ben olumlu bir çıkarım yapmak istedim, o zaman Şenol Hoca ruhunu satmış.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.05.2017, 23:44.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şu FIFA süreci de bir başlasa da ortalık şenlense
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle diyorsa, o anlamda dediyse o zaman çok büyük ayıp etmiş. Ben olumlu bir çıkarım yapmak istedim, o zaman Şenol Hoca ruhunu satmış.
                                Ha sunu bileydin..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X