Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten Hürriyet gibi gazete okumak suc.Okumayin su gazeteleri yau....

Yorum

• ya arkadaslar kusura bakmayin, ben yanlis okumsum. kanitlamak icin linki paylasayim dedim, birdaha okuyunca farkina vardim. sadece basaksehir kutlamis sampiyonluk yarisinda bizimle berabere kalmalarina ragmen. ben basaksehirle beraber sadece TS kutladi diye okumusum. herkesden özür dilerim. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...cunku-40466110

Yorum

• Olur böyle seyler sen rahat ol.

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya arkadaslar kusura bakmayin, ben yanlis okumsum. kanitlamak icin linki paylasayim dedim, birdaha okuyunca farkina vardim. sadece basaksehir kutlamis sampiyonluk yarisinda bizimle berabere kalmalarina ragmen. ben basaksehirle beraber sadece TS kutladi diye okumusum. herkesden özür dilerim. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...cunku-40466110
          Rakipleri kutlamadı diye haber geçti ASpor dün akşam
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne demişler son gülen iyi güler. Fifa'dan alacağımız sonuçla artık devran değişecek.
            50.yılda çifte kupa bekliyorum.
            FIFA kararıyla tescillenecek 2010-2011 ve 2017-2018
            Yeter ki transferde nokta atışı yapsınlar
            Biz de her maç en az 20.000'i devam ettirelim
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Son Dakika : Ozan Tufan göz altında...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlattığı operasyon kapsamında Fenerbahçeli ünlü futbolcu Ozan Tufan da gözaltına alındı.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya arkadaslar kusura bakmayin, ben yanlis okumsum. kanitlamak icin linki paylasayim dedim, birdaha okuyunca farkina vardim. sadece basaksehir kutlamis sampiyonluk yarisinda bizimle berabere kalmalarina ragmen. ben basaksehirle beraber sadece TS kutladi diye okumusum. herkesden özür dilerim. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...cunku-40466110
                Haberde bir tek Başakşehir kutladı yazıyor?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• şike, teşvik, ırkçılık, hırsızlık, yalan, dolan, kaçakçılık ne ararsan var malum camiada

Allah arttırsın
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şike, teşvik, ırkçılık, hırsızlık, yalan, dolan, kaçakçılık ne ararsan var malum camiada

Allah arttırsın
                    Fenerbahçe camiası resmen mafya.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Adamlar gayriresmi işlerde bir numara Pablo Escobar'ın Türkiye şubesi herhalde.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Türk spor tarihinin en anlamlı pankartı.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Bunlar gibisini ne gördüm ne de duydum...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Ozan tufani tebrik etcek birileri yok mu forumda..ben ozanin kacakciligini tebrik etmedim ki ucuza araba kapatmasini tebrik ettim ikisini ayirt edebilmemiz lazim diye de bir savunma bekliyorum..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ozan tufani tebrik etcek birileri yok mu forumda..ben ozanin kacakciligini tebrik etmedim ki ucuza araba kapatmasini tebrik ettim ikisini ayirt edebilmemiz lazim diye de bir savunma bekliyorum..
                              Ooo mizah show..
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ozan özel hayatında nasıl birisiydi önceden bilemiyorum ama kanı bozukların arasına girince onun da dürtüleri ortaya çıkmış demekki. Komediler gerçekten.

Günahını da almak istemem ne gördüysem ona paralel yazıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X