Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• RİZE'li avukat ve eski TFF Disiplin Kurulu Üyesi Remzi KAZMAZ,

TRTSPOR'da gece açıklamalar yaptı, yine zıvanadan çıktım:

- Yeniden yagılamada eski tapeler, konuşmalar, polis kayıtları vb. bunların hiçbiri delil olmayacak, olmaz dedi.
    - Özel yetkili savcının yürüttüğü soruşturma hukuk dışı yapıldı dedi.
    - UEFA'nın ve CAS'ın aldığı kararlara tff, tabi ki uymak zorundadır ama UEFA, kupanın el değiştirmesi, küme düşürme gibi konulara müdahil olmaz dedi.
    - Parlak yüzlü TRT spikerinin, mutlu bir şekilde Remzi Bey, UEFA hata yapmış olamaz mı sorusunu yöneltmesi ise ulan TRTSPOR'u arayıp şu spikere ağzının payını vereyim dedirtti içimden (spiker şb'li olabilir).

Remzi efendi de adaletin değil de savcıları, hakimleri etkileyerek şb'nin kurtulmasını kafasına takmış. Konuşmalarında canı yanmış, emekleri çalınmış TS kelimesi hiç geçmedi. Gidişattan memnun olan TRTSPOR spikeri de bizi hiç konuşmadı.

Remzi efendi, önceki yargılama hukuksuzsa, peki bunda tape, delil, dosya ve polis kayıtları şike yapılmadığını, teşvik verilmediğini, kısacası 2010-2011 şampiyonu TS'umuzun kupasının çalındığı gerçeğini örter mi, siler mi? Sizler ne biçim hukukçusunuz, oldu yeniden yargılayın, olmayan deliller yaratın, yeter ki azize ve şb kurtulsun di mi?

Sizi vicdansızlar
    Sizi ahlaksızlar
    Sizi korkaklar
    Sizi haysiyetsizler

TS BU ÜLKENİN TAKIMIDIR ULAN
    SEVİNÇLERİMİZİ, UMUTLARIMIZ ÇALINMIŞTIR
    HALA AFKURUYORSUNUZ KUDUZ KÖPEK GİBİ
    YETER, YETER, TÜPÇÜ ABİNİZİ VE PADİŞAHINIZI DA ALIN GİDİN TÜRK FUTBOLUNDAN.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• topragım,artık ülkemizde namuslu olmak,dürüst olmak agır suç kapsamına giriyor.

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        topragım,artık ülkemizde namuslu olmak,dürüst olmak agır suç kapsamına giriyor.
        sözün bittiği yer toprağım.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          11 aralık
          Her karanlık kendisini sonlandıracak şafağın tohumlarını içinde taşır.

DANTE
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Deniz Seki'yi şekilden şekile sokup yakalayan Adalet...Şikecibaşı Aciz Yıldırım'ı Cumhurun reisine götürüyor... Kalem kırılmış evlat, yat uyu bu ülkede hukuk çoktaaan sizlere ömür.

Deniz Seki yakalandı!

Deniz Seki İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 6 aydır aranan Deniz Seki, İstanbul Esenyurt’da saklandığı evde gözaltına alındı.

Şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından 2009 yılında gözaltına alınmıştı. Seki, yaklaşık 7 ay tutuklu kalmış ve ilk duruşmada tahliye edilmişti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada çıkan karar sonucu Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak"tan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

'AYM'ye başvurmuştu'
            Deniz Seki, Yargıtay tarafından cezası onandıktan sonra yazılı bir açıklama yapmış ve "Yargıtay Ceza Genel Kurulu kararının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne de başvuru hakkımı kullanacağım" demişti. Onama kararı üzerine Seki'nin avukatı Naim Karakaya, adil yargılanma hakkı talebiyle 16 Nisan 2014 tarihinde Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu.
            http://www.milliyet.com.tr/deniz-sek...gazin-1970141/
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Bu ülkede hırsız olacaksın
              Bu ülkede vicdansız olacaksın
              Bu ülkede ahlaksız olacaksın
              Bu ülkede haysiyetsiz olacaksın
              Bu ülkede yüzsüz olacaksın
              Bu ülkede namert olacaksın
              Bu ülkede dürüst olmayacaksın

YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM
              ÖĞRETMENLERİM, ANNAM, BABAM BANA YANLIŞ MI ÖĞRETTİ?
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ülkede hırsız olacaksın
                Bu ülkede vicdansız olacaksın
                Bu ülkede ahlaksız olacaksın
                Bu ülkede haysiyetsiz olacaksın
                Bu ülkede yüzsüz olacaksın
                Bu ülkede namert olacaksın
                Bu ülkede dürüst olmayacaksın

YOKSA BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM
                ÖĞRETMENLERİM, ANNAM, BABAM BANA YANLIŞ MI ÖĞRETTİ?

Usta biz yine hakkımızı alamıcaz galiba.Bunlar delilleri yok sayıp şike davasını kapatacaklar.Şike yok deyip bizle dalga geçecekler.Biz hala niye bu ligde top oynamaya devam ediyoruz anlamadım.

Yorum

• Deniz Sekinin arkasında şikebahçe olsaydı bugun yakalanmazdı. Pislikler ancak şikebahçenin destekleriyle aklanır.

Hırsızlık yap arkana şikebahçeyi al aklan. Uyuşturucu kaçakçılığı yap arkanı şikebahçeye al ve aklan.

Deniz Seki akıllı olsaydı sırtını şikebahçeye dayasaydı o da kurtulurdu hapis yatmaktan.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta biz yine hakkımızı alamıcaz galiba.Bunlar delilleri yok sayıp şike davasını kapatacaklar.Şike yok deyip bizle dalga geçecekler.Biz hala niye bu ligde top oynamaya devam ediyoruz anlamadım.
                    Kapatılım gitsin diyorsan deme, aklından bile geçirme, pazar günleri ne yapacağız biz, yada maç günleri, o üzüntüsü bile tatlı iken yenilgilerin.
                    sonra bu çocuklara ne yapacağız az önce 2,5 yaşındaki kızım formayla geldi Trabzon baba Trabzon diye. bir "biz dar sokaklarıııı, yağarsa yağmur yağaaarrrr Trabzon" diye başlayışı var ki bir kere daha aziz ve onu koruyanlara beddua ettirdi bana. şimdi bu çocukları Trabzonsporlu olmadığını düşün, maç izleyecek, arkadaşları tuttuğu için gidecek avarelerden birine taraftar olacak, galibiyetine sevinecek, ben de orada rahat oturacağım dimi. yok öyle bir dünya. işte bu yüzden varız, benim için,
                    @HOPA'LI TS'Lİ arkadaşın dediği gibi yaşadığımız şeylerin tersini öğretmek için, Adaletin geç de olsa tecelli ettiğini bildiğimiz için. İyi ki Trabzonsporluyum neden mi? benim yanımda istanbul takımlarını tutanlar futboldan konuşamıyor, belgeli, resimli anlatınca utanıyorlar. İyi ki Trabzonsporluyum. Trabzonspor Türkiye cumhuriyeti gibi İlelebet Payidar kalacaktır.
                    Kaleler düşer mücadele devam ettiği sürece yıkılan kalelerin yenisi yapılır. işte bu süreçte çok kale yıkıldı ama son söz söylenmedi. Bu ülkede aklansalar ne olur ki, konuyu kapatmak için zaman aşımına kadar sallarlar(eğer kalkmadıysa)ancak son sözü İlahi adalet söyletecek.

Can yakan sabretsin, canı yakan yanacağı günü beklesin.
                    En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 16.11.2014, 00:15.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni tarih var mı?
                      Hangi tarihi bekliyoruz?
                      Çıkmaz ayın son çarşambası kupa bizim. Ultragaranti. İmza Ersin Gökalioğlu !!!!

Yorum

• gökhan koç twitterdan uçuruldumu ?
                        En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 16.11.2014, 01:05.

Yorum

• sol tarafta benim bilgilerimde neden kırmızı kart var.
                          En son piskopatrizeli tarafından düzenlendi; 16.11.2014, 01:05.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çıkmaz ayın son çarşambası kupa bizim. Ultragaranti. İmza Ersin Gökalioğlu !!!!
                            Orası ultra garanti.
                            İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sol tarafta benim bilgilerimde neden kırmızı kart var.
                            Biri ya da birileri mesajlarınızdan birine - puan vermiş.

Yorum

• azizi alma denizi al. muz cumhuriyeti

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kapatılım gitsin diyorsan deme, aklından bile geçirme, pazar günleri ne yapacağız biz, yada maç günleri, o üzüntüsü bile tatlı iken yenilgilerin.
                                sonra bu çocuklara ne yapacağız az önce 2,5 yaşındaki kızım formayla geldi Trabzon baba Trabzon diye. bir "biz dar sokaklarıııı, yağarsa yağmur yağaaarrrr Trabzon" diye başlayışı var ki bir kere daha aziz ve onu koruyanlara beddua ettirdi bana. şimdi bu çocukları Trabzonsporlu olmadığını düşün, maç izleyecek, arkadaşları tuttuğu için gidecek avarelerden birine taraftar olacak, galibiyetine sevinecek, ben de orada rahat oturacağım dimi. yok öyle bir dünya. işte bu yüzden varız, benim için,
                                @HOPA'LI TS'Lİ arkadaşın dediği gibi yaşadığımız şeylerin tersini öğretmek için, Adaletin geç de olsa tecelli ettiğini bildiğimiz için. İyi ki Trabzonsporluyum neden mi? benim yanımda istanbul takımlarını tutanlar futboldan konuşamıyor, belgeli, resimli anlatınca utanıyorlar. İyi ki Trabzonsporluyum. Trabzonspor Türkiye cumhuriyeti gibi İlelebet Payidar kalacaktır.
                                Kaleler düşer mücadele devam ettiği sürece yıkılan kalelerin yenisi yapılır. işte bu süreçte çok kale yıkıldı ama son söz söylenmedi. Bu ülkede aklansalar ne olur ki, konuyu kapatmak için zaman aşımına kadar sallarlar(eğer kalkmadıysa)ancak son sözü İlahi adalet söyletecek.

Can yakan sabretsin, canı yakan yanacağı günü beklesin.
                                Evet çok güzel yazmışsınız. teşekkür ederim.

İlahi adaletin gazabı onlara vurduğunda şikeciler veya onların hamileri belki kupayı verirler ne dersiniz?
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X