Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vizyon emek hirsizligi yapan her platformda trabzonspora sovup sayan emeklerimizi gelecegimizi calan koca bir sehri teroristlik ile suclayan bir camia ve onun sahte curuk raporlu asker kacagi baskanini tebrik etmek olmus dagilin beyler..turrrppppp sıkim oyle vizyona..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sevinmem - Üzülmem / Tebrik Etmem - Dalga Geçmem

Hiçbir şey olmamış gibi davranırım...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vizyon emek hirsizligi yapan her platformda trabzonspora sovup sayan emeklerimizi gelecegimizi calan koca bir sehri teroristlik ile suclayan bir camia ve onun sahte curuk raporlu asker kacagi baskanini tebrik etmek olmus dagilin beyler..turrrppppp sıkim oyle vizyona..
        Başkanı değil takımı. Senin değil hepimizin emeği çalındı Aziz Yıldırım günü gelince geberip gidecek. Ben Fenerbahçe Basketbol takımını tebrik ettim. Bu ikisi arasındaki ayrımı yapamıyorsan çok da zorlama. Askerlik Vatan Bayrak olaylarını bu tartışma içine çekmeye sakın kalkma. Sahte çürük raporu aldı ise bunun hesabını sen ben sormayacağız devlet soracak.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Devletin nasil hesap sordugunu gorduk burasi trabzonspor forumunda ki sike basligi haddini bilceksin insanlarin bam teline basarcasina gelip burda sikecileri tebrik edemezsin edeceksen gidersin sikecilerin forumlarinda ne halt yersen yersin herkesin midesi senin ki gibi genis degil hadi ordan , bu dava ugrunanda olen taraftarlarimiz oldugu davadir bunu bilceksin..oyle 100 mesaj atip 10 tanesi sikecileri tebrik mesaji olmayacak burada..
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 15:39.
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üyeliğim yeni olabilir, taraftarlığım senin yaşın kadar en az.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Benim gibi 25 bin sayfa iddianame okuyup dostu düşmanı ayırt edebilecek kadar Trabzonsporlu olamadınız ama. Size göre her şey güllük gülistanlık, dünya toz pembe galiba. Trabzonsporu aç kurtlar gibi sömürenlerin hiç bir şey olmamış gibi hayata devam etmesi sizin için bir şey ifade etmiyorsa boşuna yaşamışsınız Trabzonsporsporluluğu benim yaşım kadar.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevinmem - Üzülmem / Tebrik Etmem - Dalga Geçmem

Hiçbir şey olmamış gibi davranırım...
              Bravo Celalcim.
              En doğrusunu sen yapıyorsun.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bravo Celalcim.
                En doğrusunu sen yapıyorsun.
                Eyvallah abi
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• fbnin euroleague şampiyonluğuna sevinen, tebrik eden arkadaşlar, bu başarıdan kendine paye çıkaranların düne kadar hakkımızı yediğini nasıl unutuyor, azizin baskette de şike yapmadığına nasıl emin olabiliyor?
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• resmi sitemiz şikebahceyi kutladıgı dogrumu? gayse ve bjk bile kutlamadigi yerde biz ne akla şu adileri kutluyoruz?? eger dogru ise yaziklar olsun

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      resmi sitemiz şikebahceyi kutladıgı dogrumu? gayse ve bjk bile kutlamadigi yerde biz ne akla şu adileri kutluyoruz?? eger dogru ise yaziklar olsun
                      İlk kez sizden duydum bunu. Baktım siteye ama göremedim bilmiyorum doğru değildir.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        resmi sitemiz şikebahceyi kutladıgı dogrumu? gayse ve bjk bile kutlamadigi yerde biz ne akla şu adileri kutluyoruz?? eger dogru ise yaziklar olsun
                        Avrupa'da yaşıyorsun 31 yaşında adamsın. Aç bak bakalım resmi site ve diğer bütün resmi hesaplara öyle bir şey var mı? Buraya asılsız bir iddia üzerine bunu yazmak ne kadar doğru?
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bugün 22 Mayıs. Sevincimizi kursağımızda bırakan yavşaklar gün gelecek devran dönecek ben sizi o zaman göreceğim.
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ne demişler son gülen iyi güler. Fifa'dan alacağımız sonuçla artık devran değişecek.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bildikleri halde sirf huzursuzluk ciksin diye yaziyorlar renktas.

İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa'da yaşıyorsun 31 yaşında adamsın. Aç bak bakalım resmi site ve diğer bütün resmi hesaplara öyle bir şey var mı? Buraya asılsız bir iddia üzerine bunu yazmak ne kadar doğru?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bildikleri halde sirf huzursuzluk ciksin diye yaziyorlar renktas.
                                adam gibi cevap veremeyecekseniz hic vermeyin arkadas. huzursuzluk ciksin diye yaziyormusum, lafa bak. ben hürriyet gazetesinde okudum bunu, kendim resmi sitede böyle birsey göremedim onun icin sordum, böyle birsey oldumu diye, belki yazip cekmislerdir ne bileyim, sormakda kabahat oldu arkadas, millet iyice kafayi yemis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X