Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu bu adama gıcık olmaya başladım.
    Maç yorumunu bitiriyorsun. Olayı baskete niye taşıyorsun?
    Her konuda felsefe yapmak zorunda mısın?
    2011'de emeklerini çaldılar hırsızlar, yakıştıramadım bu olayı
    Sorusunu sordu cunku muhabir . Ne deseydi ?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunun gibi üyeliği yeni olup da şikeci sempatizanlığı yapanların forumdan şutlanması taraftarıyım ben şahsen.
      İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaziklar olsun..
      İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efsane Senol icin mi yoksa her zaman mi böyle düsünüyordunuz ?
      Sizin gibi düşünenler oldukça biz daha çok kupa kovalarız. Düşüncemin Şenol hoca ile alakası yok. Basketbol bu olayların tamamı ile dışında bir spor dalı. Bunun için de atılacaksam atılayım.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunun gibi üyeliği yeni olup da şikeci sempatizanlığı yapanların forumdan şutlanması taraftarıyım ben şahsen.
        Üyeliğim yeni olabilir, taraftarlığım senin yaşın kadar en az.

Yorum

• İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizin gibi düşünenler oldukça biz daha çok kupa kovalarız. Düşüncemin Şenol hoca ile alakası yok. Basketbol bu olayların tamamı ile dışında bir spor dalı. Bunun için de atılacaksam atılayım.

Oyle mi demek basketbol baska spor dali himmm ama sana ve takimina soven serefsizler ayni futbolda da basketde de bu nasil olcak o kadar genis mi miden..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyle mi demek basketbol baska spor dali himmm ama sana ve takimina soven serefsizler ayni futbolda da basketde de bu nasil olcak o kadar genis mi miden..
            Basketbol sever olarak sadece bu işin oyun kısmı ile ilgileniyorum yüksek müsadenle. Onların bize sövmesi, bizim onlara sövmemiz, onların stadı yakması bizim direği volkana sokmamız bunlar ilgi alanım değil. Taraftar profilimizi yeterince yerlerde süründürenler mevcut, ben yükselten tarafta olmayı tercih ediyorum.

Yorum

Basketbol sever olarak sadece bu işin oyun kısmı ile ilgileniyorum yüksek müsadenle. Onların bize sövmesi, bizim onlara sövmemiz, onların stadı yakması bizim direği volkana sokmamız bunlar ilgi alanım değil. Taraftar profilimizi yeterince yerlerde süründürenler mevcut, ben yükselten tarafta olmayı tercih ediyorum.

Oyle bir yukselttin ki taraftar profilini yetisemiyoruz yaziklar olsun birkez daha..

Yorum

• Kulübümüz gereken paylaşımı yapmış. Güzel.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sorusunu sordu cunku muhabir . Ne deseydi ?
                  Muhabirin işi o, her soruyu sorar.

Konumuz bu değil deyip teşekkür ederek kapatabilirdi.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Bu modeller de yeni türemeye başladı. şikebahçe demeyin çok banal kalıyor şekerim.. ben işin ahlaki boyutuyla değil spor kısmıyla ilgileniyorum monşer...
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Açık söyleyeyim şikebahçe yerine direk şikeciler deseniz daha iyi. Bu şikebahçe hamsispor gibi ilkokul seviyesi bir tanım bence. Ha Fenerbahçe yazılsa da sorun yok benim için. Trabzonspor olarak davamız devam ediyor emeğimizin peşindeyiz. Euroleague için fb basket takımını tebrik ederim. Ama içinde Aziz Yıldırım'ın bulunduğu hiçbir başarı için gram mutluluk duymam. İsterse baştan aşağı kırmızı beyaza boyanıp oynasınlar. İsterse oyuncuları Atatürk'ün biyografisini ezbere bilsin. Fb için şikebahçe diye kelime oyunları yapmak yerine Kadıköy'de 4 atsak içim daha çok soğurdu.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu modeller de yeni türemeye başladı. şikebahçe demeyin çok banal kalıyor şekerim.. ben işin ahlaki boyutuyla değil spor kısmıyla ilgileniyorum monşer...
                        +1461 daha neler gorcez kimbilir ..icimizde ki irlandalilar gizlemiyorlar artik kendilerini..

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açık söyleyeyim şikebahçe yerine direk şikeciler deseniz daha iyi. Bu şikebahçe hamsispor gibi ilkokul seviyesi bir tanım bence. Ha Fenerbahçe yazılsa da sorun yok benim için. Trabzonspor olarak davamız devam ediyor emeğimizin peşindeyiz. Euroleague için fb basket takımını tebrik ederim. Ama içinde Aziz Yıldırım'ın bulunduğu hiçbir başarı için gram mutluluk duymam. İsterse baştan aşağı kırmızı beyaza boyanıp oynasınlar. İsterse oyuncuları Atatürk'ün biyografisini ezbere bilsin. Fb için şikebahçe diye kelime oyunları yapmak yerine Kadıköy'de 4 atsak içim daha çok soğurdu.
                          Fatih mevzu tam olarak bu değil ki. Kim nasıl hitap ederse etsin. Varsa eleştirisi olan da çatır çatır tartışsın/tartışsınlar. Ama birisi kalkar da kendi görüşü doğrultusunda birisinin yazısına, konusuna, konu başlığına müdahale edip bir de ayar vermeye kalkarsa o iş sıkıntı kardeşim. Var mı böyle bir şey. Yönetici başlık hoşuna gitmedi diye konu başlığını açan adamın konusuna müdahale edip kafasına göre bundan sonra şikebahçe değil fenerbahçe diceksiniz her seferinde de bunu bizimle tartışmayın dicek

Tebrik meselesine gelince sen edersin, ben etmem. Benim için hakkımı, sevincimi, geleceğimi gasp edenler adalet yerini bulmadıkça ağızlarıyla kuş tutsa şerefsizin önde gidenidir. Şerefsiz ahlaksızların da ne ettiği beni zerre ilgilendirmez.
                          En son My tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 14:00.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyle bir yukselttin ki taraftar profilini yetisemiyoruz yaziklar olsun birkez daha..
                            Bu kafayla yetişmen mümkün değil zaten fazla zorlama.

Yorum

Bu kafayla yetişmen mümkün değil zaten fazla zorlama.

15s
                              Zeki Uzundurukan [MENTION=6174]zeki[/MENTION]Uzundurukan
                              Fenerbahçe; tarih yazdığı bu günü bayram ilan etmeli ve her yıl bayram olarak kutlamalı.

Boyle yavsaklar aramizdayken dusmana gerek yok..7 yildir kupa mucadelesi neden hala bitmedi donup bir aynaya bakmamiz lazim..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizin gibi söven, sahaya yabancı madde yağdıran taraftar kisvesi adı altında klübü milyonlarca TL zarara sokan modeller yüzünden kulüp bu halde. Siz azalarak yok olun ki benim gibi modellerin önü açılsın. Vizyonsuz taraftarın yerini vizyonlu insanlar alsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X