İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Tff nin taraflı olduğu kararı işimize çok yarayacak fifa tff nin yetkilerini alabilir. bizi şampiyon ilan edebilir. Çünkü taraflı dediği tff ye bu kararı bırakması kendisiyle çelişmesi anlamına gelir.
Bizim öncelikli amacımız Fenerin küme düşürülmesi.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 18:51.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkudum ingilizcesini kararin. Cas aynen dendigi gibi genel olarak uefanin yaptirimi yok. Fenere zaten sikeden ceza verildi demis.
Tff nin verdigi avrupadan bir yil men cezasi yerel ligler icin degil bu yuzden yerel liglerle ilgili fenere bir ceza verilmemistir.
Tffnin ceza vermesi halinde trabzonsporun sampiyon ilan edilip edilmeyecegi tffye baglidir diyor. Tff tuzugune gore belli olur biz karisamayiz diyor.
Yani sike konusunda zaten bir tartisma yok. Fifanin yetkileri nelerdir bilmiyorum ama fenerin sampiyonlugu her turlu alirlar. Bize gelir mi yoksa o sene bos mu birakilir bilinmez.
123- Fenerbahcenin sampiyonlugu alinirsa ikinci olan trabzonspor karardan etkilenebilir. Bu karar sonucunda 2010 2011 sezonu sampiyonu Trabzonspor olabilir.
124- Ancaaak, bu sonuc kesin degil. Tamamen turkiyedeki yerel otoriteye bagli. Hicbir yasal yukumluluk sampiyonlugun fenerden alinmasi durumunda sampiyonlugu trabzona otomatik olarak gecirmiyor. Bu yukumluluk yoklugunda fenerden sampiyonlugun alinmasinin trabzona bir yarari yok. Hatta italyada bir sezon kupa birinciden alindi ama ikinciye verilmedi. Bu sebeple fenerin ceza almasi durumunda trabzonun durumu soru isareti.
125- bu maddeler isiginda cas trabzonsporun basvurusuna supheli yaklasiyor. Uefa da zaten yerel lige karisamiyor bu nedenle aslinda tum bu sorular da anlamsiz kaliyor.
130dan sonrasi da uefanin nasil ceza verdigi ve yerel lige meden karisamadigi falan.
Sürecin bundan sonraki kısmı için her türlü yetkiye sahip olan Fifa devreye girecek artık.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff nin taraflı olduğu kararı işimize çok yarayacak fifa tff nin yetkilerini alabilir. bizi şampiyon ilan edebilir. Çünkü taraflı dediği tff ye bu kararı bırakması kendisiyle çelişmesi anlamına gelir.
Bizim öncelikli amacımız Fenerin küme düşürülmesi.
ama bence okadar ise girmez, cezalari keser ve gerisini kafaniza göre uygulayin der
iste ozaman sampiyonlugun ne olacagini Trabzonspor taraftari belirleyecek
bütün ülkedeki Trabzonsporlular haklarimiz teslim edilene kadar genel grev aciklasa is cok basitce cözülür"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ulkemizde islerin nasil yürüdügü düsüncesinden hareketle en mantikli cözüm eyyam.Bir sezon bize yol versinler, bizi sampiyon yapsinlar.bunu yaparlarken de feneri ayak altindan ceksinler , cezanin bir parcasi olarak da dograsinlar tabi
Boyle bir sampiyonluga sevinecek misin yani diye soran olacaktir illa ki. Boyle bir sampiyonluga sevinmem sevinmesine de I..neleri boyle bir cözüme muhtac biraktigimiza sevinirim. Oyle basa böyle tarak hesabi.
Sent from my VFD 700 using TapatalkEn son ESER tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 19:05.
Yorum
-
adamlar kısaca (afedersiniz) liginizi b.k götürüyor biz de zaten bu b.ka bulaşmayıp sizi zamanında evimize sokmamıştık. benim yapacağım budur şimdi artık kendi aranızda ne p.k yerseniz yiyin demişEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 19:06.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF ve kurulları taraflı olduğu için cezaları FIFA'nın vereceğini düşünürsek 123 gerçekleşecektir. Emeğin için teşekkür ederim.
Yani fenere verdigim ceza kume dusurme degil puan silme de degil sampiyonlugu elinden aldim derlerse ki bu tff her turlu taklayi aticaktir. Ozaman fifa tamam ceza verdiysen benim icin sorun yok der mi? En kotu sonuc bu olur bence.
Yorum
-
Fifayla cas arasindaki iliski nedir bilmiyorum ama casin acik sekilde fenere yerel ligde ceza verilmemistir demesi bence bu kararin en onemli yeri.
105. Madde diyorki tff fenerbahce uefadan 2 yil Ceza yemeden once feneri uefadan bir yil yasakladi. Bunun sebebi uefanin iki ayakli ceza sureci. ( Benim anladigim her yil uefaya gonderilen klupler suca bulasmamistir bulasirsa ceza kesilir kagidi). Yani tffnin verdigi ceza uefa duzeyinde verilmistir, fenere yerel duzeyde hicbir etkisi olmamistir.
Bu maddeyi direk castan kopyala fifaya yapistir ceza gelsin.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarafli oldugundan cok benim anladigim fener yerel liginde ceza almamistir bunu da tffnin vermesi gerek diyorlar. Yani Fifa ceza ver diyebilir ve tff ceza verdim avrupaya yollamadim diyemez. Ama tff ceza veriyorum fenerbahce sampiyon degildir diyebilir ve ligi sampiyonsuz tescil ediyorum derse nolcak?
Yani fenere verdigim ceza kume dusurme degil puan silme de degil sampiyonlugu elinden aldim derlerse ki bu tff her turlu taklayi aticaktir. Ozaman fifa tamam ceza verdiysen benim icin sorun yok der mi? En kotu sonuc bu olur bence.
Tff'nin tarafsızlık ilkesine uymaması kilit nokta. Elimizdeki en büyük koz hatta. Olay bu noktada bitiyor. Tarafsız olmamaları sadece şb için değil ülke için bile büyük tehlike arz ediyor.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Her takımın hak talebinin önüne geçebilmek için puan silme o sezon cezasına geçer. Yani Trabzonspor'u şampiyonluktan eden Fenerbahçe aynı zamanda ligden düşmemesi gereken bir takımı düşürmüşte olabilir. O sezonun 16.cısı çıkıp benim düşmemem lazımdı diyerek hak talep edemez. Bu yüzden şike yapılan sezonda puan silme cezası uygulanır. Aynı puanda olduğumuz için Fenerbahçe'nin 0,0001 puanını silseler bile şampiyonuz.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarafli oldugundan cok benim anladigim fener yerel liginde ceza almamistir bunu da tffnin vermesi gerek diyorlar. Yani Fifa ceza ver diyebilir ve tff ceza verdim avrupaya yollamadim diyemez. Ama tff ceza veriyorum fenerbahce sampiyon degildir diyebilir ve ligi sampiyonsuz tescil ediyorum derse nolcak?
Yani fenere verdigim ceza kume dusurme degil puan silme de degil sampiyonlugu elinden aldim derlerse ki bu tff her turlu taklayi aticaktir. Ozaman fifa tamam ceza verdiysen benim icin sorun yok der mi? En kotu sonuc bu olur bence.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
cas'ın kararını iyi okumak lazım şikenin varlığı kesin ve anladığım biz cas'a tff bu şikecileri cezalandırmadı müdahale edilsin dedik onlarda uefa'nın buna yetkisi yok sadece kendi organizasyonları için karar alabilir deyip isteğimizi reddetti.
kupanın alınıp alınmaması kısmında ise cas diyor ki tff'nin yönetmeliğinde bunun için bir madde yok o yüzden ikinciyi şampiyon ilan etmeyebilir.
ancaak italya örneği ne kadar tutarlı bilmiyorum zira orda cezayı italya kendi içinde verdi şimdi ise fifa verecek böyle bir durumda fifa bakar mı tff tüzüğüne yoksa kendi bildiğini mi okur orası muamma.
birde net olan cas'ın tff kurullarının tarafsız ve bağımsız olmadıklarını belirtmesi... sadece bunu söylemesi bile fifa için yeterli sebeb hani bu cümleyi oku sonrasına bakma dosyayı at çöpe ver cezayı o derece kesin.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibi şike yaparak şampiyonluğu averajla kazanmış ama TS bu durumdan etkilenip etkilenmediğini mi kanıtlayacak bir de, böyle bir şey söz konusuysa tam bir fiyasko.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum