Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FİFA eğer dünyanın gözü önünde şikeyi aklamazsa fenerin küme düşmesi yüksek ihtimal çünkü anladığım kadarıyla emsal teşkil edecek bir olay olacak. Yetkim yok diyemezler, iç işlerinize karışamayız diyemezler, gidin başımdan zaten diyemezler. Dünya futbolunun patronusun, tarihin en büyük şike davası önüne gelecek ve sen, 3 kuruş parayı ödeyemedi diye gariban takımları sorgusuz sualsiz küme düşüren FİFA, bu olayın üstünü kapatmaya çalışacaksın öyle mi ? Sanmıyorum. FİFA denildiği zaman insan biraz korkmalı. Suçlu olan tarafın özellikle şike yapmışsa, Piranha dolu akvaryuma atılan Japon balığı gibi hissetmesi lazım.

Ama tazminat ve kupa konusunda lehimize karar çıkartırlar mı ? Burası işte sıkıntı. Hiç emsal karar yok ki tartışalım. Her sonuç çıkabilir, her anlamda emsal karar olacak. İnsanın aklına türlü türlü fanteziler geliyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu rapordan cikan sonuc su; adamlar biz sikenin varligini kabul ediyoruz ama senin ödüllendirilmen tff'nin elinde. yani fifa feneri düsürse de kupa mupa yok.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu rapordan cikan sonuc su; adamlar biz sikenin varligini kabul ediyoruz ama senin ödüllendirilmen tff'nin elinde. yani fifa feneri düsürse de kupa mupa yok.
        O zaman da TFF'ye dava açarız artık.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bizim şampiyon ilan edilmemiz demek o sezon Bursa'nın 2. olması demek.
          Bu sefer onlar da hak talebinde bulunabilir...
          Bu işin sonunda şikebahçe mutlaka ceza alır.
          Kupa gelir mi emin değilim.
          İnşallah başarırız.
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Keşke zamanında eksi puan verip bu işi kapasaydık diyecekler...
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keşke zamanında eksi puan verip bu işi kapasaydık diyecekler...
              Trabzonspor'u çok hafife aldılar, genel olarak İstanbul takımını tutanlarda var zaten böyle bir yaklaşım.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• varsin vermesinler, ucunda fenerin düsmesi ve tff'nin rezaleti varsa sonuna kadar devam.
                En son Joomla! tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 21:40.

Yorum

• Bizim gündemimiz İstanbul medyasının ve fb yöneticilerinin ne dediği olmamalı.

Yöneticiler her şeyin farkında başından beri, sadece taraftara ve medyaya çaktırmamaya çalışıyorlar. Zira bunun borsada da bir karşılığı oluyor.

Bu işi hakkıyla bilenler fb yönetimi, Trabzonspor yönetimi, Trabzonspor taraftarı ve bir kısım aklı başında, gerçeklerin farkında fb taraftarıdır. Gerisi boş atıyor, görmezden geliyor.

Bizim gündemimiz Trabzonspor yönetiminin doğru başvuruları hakkıyla yapması olmalı. Eğer bunlar tam anlamıyla gerçekleştirilirse, korkacak çekinecek hiçbir şeyimiz yok.

Şayet "size bir kupa verelim, fazla toz kaldırmayın" , "Trabzon milliyetçi bir şehirdir, ülkeyi sıkıntıya sokmaz" gibi saçmalıklarla yola devam edeceksek futbol izlemenin bir anlamı kalmaz.

Dolayısıyla taraftarlar olarak yönetime öyle bir mesaj vermeliyiz ki, bu şike sürecinde son darbeyi vuracak adımları atsınlar. Toplu bir mail veya telefon organizasyonu olabilir.

Top bence bizim yönetim ve hukuk kurulunda.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• C8LbIi0WkAANc9d.jpg

@TSerdarSx aracılığıyla
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• sürecte cok hatalarmi oldu kandirildikmi anlamadim avukatlarimizin vasat oldugunu biliyorum bir pazarlıklar döndü sanki.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]12589[/ATTACH]

@TSerdarSx aracılığıyla
                        Sonunda doğru düzgün bir çeviri. gerisi var mı kardeş bunun çok iyi olmuş.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cas bunları diyor ama sürecin şimdiye kadarki kısmı için uefa ve tff ile alakalı olarak diyor. O yüzden -ebilir diye bitiriyor cümleleri. Yerel lige uefa karışamaz inisiyatif Tff'de diyor. Çünkü bu davada 3 taraf var. Trabzonspor, uefa ve şikeciler. Biz de zaten uefa'nın aldığı kararı dava etmiştik.

Sürecin bundan sonraki kısmı için her türlü yetkiye sahip olan Fifa devreye girecek artık.
                          Evet abi bende böyle düşünüyorum. Bizim hukukçularda "reddi" kutladıklarına göre doğru yorumluyoruz bence.
                          İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tarafli oldugundan cok benim anladigim fener yerel liginde ceza almamistir bunu da tffnin vermesi gerek diyorlar. Yani Fifa ceza ver diyebilir ve tff ceza verdim avrupaya yollamadim diyemez. Ama tff ceza veriyorum fenerbahce sampiyon degildir diyebilir ve ligi sampiyonsuz tescil ediyorum derse nolcak?
                          Yani fenere verdigim ceza kume dusurme degil puan silme de degil sampiyonlugu elinden aldim derlerse ki bu tff her turlu taklayi aticaktir. Ozaman fifa tamam ceza verdiysen benim icin sorun yok der mi? En kotu sonuc bu olur bence.
                          Tam metin avukatlarımızın elinde var. Avukatımız Nusret Yılmaz'ın demesine göre 109.paragraf da TFF ve kurulları bağımsız değillerdir ifadesi var. CAS'ın yerel lige Uefa karışamaz TFF yetkili demesindeki sebep bizim Uefa'yı dava etmemiz ona istinaden bu cevabı veriyor. İşi artık FIFA'ya taşıdığımız için yetki sorunu ortadan kalktı. TFF ve kurullarının bağımsız olmadığını göz önünde bulundurarak cezaları FIFA kendisi verecektir. Cas'ın bu ifadesi bu yüzden çok önemli TFF'ye karşı elimizde çok büyük bir koz var yani. He kötüsünü düşünelim FIFA'nın şikecilerin elinden sadece şampiyonluğu almasını geçtim gerekli cezaları verip şikecileri düşürüp o sezonu şampiyonsuz tescil etse bile ...... öyle adalete. Şampiyonluk bize verilmeden adalet sağlanmaz herkes ben olamıyorsam başkası da olamasın diye şike yapar o zaman böyle saçmalık olmaz. Grev falan yaparız artık ne yapalım .
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bmn onderliginde yeni bir mail kampanyasi baslatmaliyiz fifaya..hersey lehimize guzel bir komuoyu da olusturduk mu kesin olan sey uzamadan sonuclanir..
                            Ingilizce bilen arkadaslar goreve ozellikle cas in tff bagimsiz degildir cezalari uygulamamistir maddeleri uzerinden yuklenmeliyiz..
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 22:16.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              CAS UEFA'yı yetkisiz kılar.
                              UEFA devreden çıkar FİFA devreye girer.
                              FİFA süreci lehimize sonuçlanırsa dananın kuyruğu kopar. Ve bu sefer iç savaş başlar. (Bence muhtemelen bu aşamada TFF'nin yapabileceği fazla bir şey kalmıyor. En fazla kupanın bizim müzemize girmesine engel olacaklar)
                              Kupanın TFF tarafından bize verilmeyeceği hususu davanın başlarında da dillendirilmişti zaten arkadaşlar. Hatta o zaman da konuşmuştuk bu durumu ama fazla üzerinde durmadık zamanla da unutuldu sanırım. Kupa meselesi çetrefilli. Ama davanın arkasında durursak fbnin anasını ağlatıcaz burası kesin gibi.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cas'ın kararını iyi okumak lazım şikenin varlığı kesin ve anladığım biz cas'a tff bu şikecileri cezalandırmadı müdahale edilsin dedik onlarda uefa'nın buna yetkisi yok sadece kendi organizasyonları için karar alabilir deyip isteğimizi reddetti.

kupanın alınıp alınmaması kısmında ise cas diyor ki tff'nin yönetmeliğinde bunun için bir madde yok o yüzden ikinciyi şampiyon ilan etmeyebilir.

ancaak italya örneği ne kadar tutarlı bilmiyorum zira orda cezayı italya kendi içinde verdi şimdi ise fifa verecek böyle bir durumda fifa bakar mı tff tüzüğüne yoksa kendi bildiğini mi okur orası muamma.

birde net olan cas'ın tff kurullarının tarafsız ve bağımsız olmadıklarını belirtmesi... sadece bunu söylemesi bile fifa için yeterli sebeb hani bu cümleyi oku sonrasına bakma dosyayı at çöpe ver cezayı o derece kesin.
                                Ucu açık bir madde yani. İkinciyi şampiyon ilan edebilir veya etmeyebilir diyor ama FIFA'nın tarafsızlık ve bağımsızlık sorunu olan TFF'ye bu kararı bırakacağını sanmıyorum. FIFA şampiyonsuz tescil ederse çok yazık ve saçma olur.
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X