Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Hamzaoğlu da hoca oldu da şampiyonluk gördü ya.....

Zoruma gidiyor yemin ediyorum...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon halki malumlara %70 verdi, niye? Cünkü ortada Muhalefet yok! Illa birine verecek, o da malum iste..

Sehit Muhsin Yazicioglu hayatta olsa..

Ama senin Hocan bile sikeyi kabul etmiyorken, ne halki..ne sikesi!!!!!
      Muhalefetten kastin ne peki?
      Yoksa akp gibi cübbeli, sarikli, calip cirpan bi muhalet mi isteginiz.
      Neden bunu yazdim cunku yazicioglu'nu yazmissin da.
      Al birini vur ötekine
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Hamzaoğlu da hoca oldu da şampiyonluk gördü ya.....

Gsyi sampiyon yapan hamza hoca degil; kulup kulturu ve taraftardir bence Ilker. Hani o fransizliklari ile dalga geciliyo ya iste o birikimin altinda cok buyuk bi miras var.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gsyi sampiyon yapan hamza hoca degil; kulup kulturu ve taraftardir bence Ilker. Hani o fransizliklari ile dalga geciliyo ya iste o birikimin altinda cok buyuk bi miras var.
          Haklısın...

Bizim kulüp kültürünün de altında da yalamalar var,tıpkı burada da olduğu gibi....
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• tvlerde yogun sekilde akpnin ici bos propaganda reklamlsrina rastliyorum. Aslinda onun Trabzon versiyonunu yapabilirler. Artik Trabzon'a ne yaptilarsa onla ovunur biri. Karsisindaki ama kupamiz calindi der. O da la ne kupasi. Trabzon burasi. Tayyip ne derse o olur diyebilir mesela. Bunu gören sehirli ben reisi ezdirmem deyipte şb formasiyla oy kullanabilecek potansiyeli de unutmamak lazim Trabzon'da
            Elazığ'lı.

Yorum

• Milyar dolarlık yolsuzluğun üstü kapanmış ta, bir tane kupa hırsızlığının mı üzerini kapatamayacaklar? Hayal görmeyin. Kupa falan yok bize. Olmayacakta. Fifa falan yalan, hepsi futboldaki paranın akışından nemalanmak için kurulmadı mı? 20 milyon taraftarı olan takımdan kupa alıpta, 3-5 milyon taraftarı olan takıma kupa mı verirler?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Milyar dolarlık yolsuzluğun üstü kapanmış ta, bir tane kupa hırsızlığının mı üzerini kapatamayacaklar? Hayal görmeyin. Kupa falan yok bize. Olmayacakta. Fifa falan yalan, hepsi futboldaki paranın akışından nemalanmak için kurulmadı mı? 20 milyon taraftarı olan takımdan kupa alıpta, 3-5 milyon taraftarı olan takıma kupa mı verirler?
                rahatladinmi

verilmeyecek

er yada gec alacagiz
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• biz boşuna transfer sezonunda oyuncu transfer etmesine gerek yok ligde en iyi şikeyi yapan şampiyon oluyor fb ile gs birbirinle son haftalar iyi calişti kaleciler ne guzel gol yiyor. Ligde oyuncu degil hakem ve karsi tarafi satin altinmi rahat sampiyonsun
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu Hamzaoğlu da hoca oldu da şampiyonluk gördü ya.....

katiliyorum. bu ülkede angutlar, ersun yanal ve hanzooglular sampiyon edildiler.

gel görki senol günesin resmi olarak sampiyonlugu yok

Yorum

• Kupa gelir gelmesine de son 4 yildaki duruşuyla bu sehir hakediyo mu acaba?
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Bu yönetim nasil şike üzerine bi filmin cekilmesine ön ayak olmaz?!
                        Öyle bi firsatti ki bu.
                        Türkiye'nin, Dünya'nin her yerinde sinemalarda, tvlerde yayinlayabilirdik.
                        Ancak bu kukla yönetim aldigi emirlerle kandirdi bizleri...
                        Elazığ'lı.

Yorum

• su videoda sansal serefsizini iyi dinleyin. Trabzon'da olsaydi neler derdi neler. ekranlara basa alip yayinlardi

Yorum

• Dün gece çifte bayram yaşadım.

İlki, 2011’de sevinçlerimizi çalan çirkeflerin 4. Yıldızı takamaması
                            Diğeri, 2 yıl önce PTT liginden 2.lige düşen 1461 TRABZON’un tekrar şampiyon olarak PTT ligine dönmesiydi.

Önce Bursa, sonra İBFK emek hırsızlarına darbeyi indirdi.
                            Şükürler olsun, Allah ahımızı yerine getirmeye devam ediyor.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tekbüyük61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tayyip erdogan fenerbahcesine kiyamaz.kupamizi vermez.aslinda spora karismamasi lazim,karismaz ise aliriz ama yok.
                              herseye karisacak.
                              rte baki değil her insan gibi
                              kısacası o kupa er geç gelecek ama önce şikeciler düşecek.

başka yolu yok
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Sonucu ne olursa olsun 2010-2011 sezonundan sonra oynanan bütün maçlar gayrimeşrudur. Aldatmacadır, hırsızlığa ve hırsız'a destektir.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X