Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @My, cas uefa'yı zor durumda bırakmak istemez ama fifa'yı ister mi?

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bıkmadık usanmadık
      Yılmadık unutmadık
      Vazgeçmedik bitti demedik
      O kupa Trabzonspor'a geri verilecek
      Yeter ki taraftar ve yönetim davasına sahip çıksın gerisi sabır işi. Bitti etti diyenler de Allah aşkıan gölge etmesin.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @My, cas uefa'yı zor durumda bırakmak istemez ama fifa'yı ister mi?

Loading %61..
        FİFA ile UEFA'nın durumu biraz farklı. UEFA'nın yetkileri muammalı iken FİFA'da açık yetki var. Buna rağmen FİFA bu yetkileri kullanmazsa CAS'ın ne yapacağını hep birlikte takip ederiz. Ama şahsi kanaatim eğer UEFA talebimiz red edeilirse bu işin FİFA'da biteceğidir. Her halükarda davamızın sonuna kadar takipçisi olalım da sonuç hep birlikte görürüz.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İçim ferahladı oh be
          Rabbim sen davayı biliysun

Hocam biraz daha çekecek çilemiz var. Sonrası (inşaallah) güzel olucak.
          Murat

Yorum

• Başkan ve tüm yöneticilerin Cenevre'deki konuşmalarını can kulağıyla dinledim.
            Hepsi çok mutlu, umutlu ve kararlı gözüküyor.
            Bu sefer iş tamam gibi
            Sonun geldi şikebahçe
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Yönetimde Başkan değil ne güzel insanlarımız var.
              Hepsi birbirinden efendi, saygılı, bilgili ve görgülü
              Nazar değmesin inşallah
              Rabbim insicamımızı bozmak isteyenlere imkan vermesin
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Yönetimde Başkan dahil ne güzel insanlarımız var.
                Hepsi birbirinden efendi, saygılı, bilgili ve görgülü
                Nazar değmesin inşallah
                Rabbim insicamımızı bozmak isteyenlere imkan vermesin
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• trabzonspor camiasını ülkede vatan haini ilan ederlerse şaşırmayın

Yorum

• Bir şey çıkacağını sanmıyorumm ama inşallah olumlu bir sonuç alırız. Hükümeti basını bir oldu şikecileri el birliği ile kurtardılar.

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trabzonspor camiasını ülkede vatan haini ilan ederlerse şaşırmayın
                      Valla biz hali hazırda da vatan haini muamelesi görüyoruz. Her sene açık açık hakem eliyle biçiyorlar bizi. Hakkımızı seve seve vermeseler, söke söke alacağımızı dünya alem görmüş olur. Bizi ne şekilde görecekleri zerre umrumda değil. Biz neler çektik camia olarak yıllardır. Varsın hain ilan etsinler.

Ayrıca bu işten Türk futbolu o veya bu şekilde zarar görürse, sorumlusu Hakkını arayan Trabzonspor değil suçlunun cezasını vermeyen TFF ve şike yaptığını bildiği halde onursuzca ve gurursuzca hareket eden şikebahçe camiasıdır.

Yorum

• dikkat ettiğim nokta şikebahçe kulübü ve avukatlığını yapan medya gruplarının (ntvspor,trt,doğan medyası) son derece sessiz olması.

zira Trabzonspor aleyhine bir gün geçseydi şikebahçe kulübü sosyal medyada aktif bir şekilde şov yaparken , şikebahçe medyası ise bangır bangır haber yapıyor olacaklardı.

oysa sadece mosturoğlu sosyal medyada 'ama abiley ayıp ediyoysunuz,yakışmıyoy size' gibi sezercik tadında paylaşımda bulundu.

bu da demek ki deniz onlar için cidden tükeniyor.

Yorum

• Fenerli bazı mahlukatlar ortaya dökülmüş hemen. Bizimkileri fetocu yaftası ile vurmaya çalışıyor bir de utanmaz şike çetesi!
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Icimden bir ses bu işin bu mahkemede biteceğini ve davayı kazanacağımızı söylüyor. Bazi arkadaşlar CAS ın UEFA aleyhine karar verip zor durumda birakmayacagini söylese de ben katılmıyorum bu görüşe. Çünkü CAS ın Trabzonspor lehine vereceği karar en çok Uefa nın isene gelecektir. Bu sayede degisiklikten onceki zamanda vuku bulan fiiller icin dahi ulusal liglere direk müdahale hakkı kazanacaktır. UEFA nın isin maddi yönü ile zaten bir sıkıntısı yok orda kapı gibi TFF var. Hertürlü Uefa bu isten kazançlı çıkar.

Yorum

• Bu iş sanki bu sefer olacak. Niye bilmiyorum ama inanıyorum. Güçlünün değil , adaletin hükmünü istiyoruz !
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence bu iş FİFA'ya taşınır arkadaşlar Çekecek az daha çilemiz var gibi geliyor bana.
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X