Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Trabzonspor'u sadece buradaki sizler ciddiye alıyorsunuz. Bakmayın Trabzon'daki insanlara Trabzonspor muhabbetlerini gırgırına yapıyorlar. Takım yenmiş yenilmiş eğlence onlar için. Siz gereğinden fazla anlam yüklediniz bu takıma. Şehirdeki insanların bir kısmı sportif faaliyet üzerinden yolunu bulanlar geri kalan büyük çoğunluk da ortamda muhabbettte konuşmak için gırgırına maç takip eden insanlar. Ts yakın zamanda küme düşse kimsenin umrunda olmaz. Zaten hak etmedikleri kadar başarı sağlamış bir kulüp bu. Yok oluşa doğru gidecek belki de böylesi daha hayırlı olacak.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seçim sonuçları gösterdiki bu forum ne trabzonu ne türkiyeyi gösteriyor. Anlayın artık bunu. Sizler ne kadar konuşuyorsanoz bşz daha çok alıyoruz. Kendinşzi çopunluk görüyorsunuz ama azınlıksınız. İnternet ortamlarını sadece daha çok kullanıyor ve sürekli kendinizi kandırıyorsunuz. Milletşn kararına saygılı olun. Adam olun.
      Seni kimse buraya zorla üye yapmadı , sen önce bi kendi adamlığıni sorgula da , biz bir yolunu buluruz , sizin gibi yalanmaktansa, bi arada olup muhabbetimizi yaparız . yalamalara ihtiyaç yok burda .
      En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 02.11.2015, 06:35.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon'da en çok Trabzonspor seviliyor,Dünyada başka bir şehir yok.Her hangi bir seçim sonucu da etkilemez.2002 yılında kurulan bir partiye verilen oy oranı ile kafanıza göre tahlil yapmayın.
        sevdiğini öldüren sevgili cinsinden diyorsun , e tabi gelinlik olmadı , kefen giysin, sonuçta ikiside ak .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lafa gelince "Trabzon, Trabzonspor'dan ibaret değildir" diyen insanlar ne hikmetse her seçimde sadece Trabzon'dan Akp'ye oy veren insanlara hakaret/küfür ediyor..

Lafa gelince "bütün siyasi partiler bir olup Trabzonspor'un hakkını yedi" diyenler insanlar ne hikmetse bütün seçimlerde sadece Akp'ye oy veren Trabzonsporlulara küfür ve hakaret ediyor..

Bi de seçim sonuçlarından dolayı "Trabzonspor Istanbul'a taşınmalı" diyenleri görüyorum ki gerçekten üzülsem mi yoksa acısam mı bilemedim doğrusu. Daha 5 ay önce 600 bin Trabzonlunun yaşadığı bölgede Trabzonsporlu bağımsız aday için 5 bin oy çıkan şehirdeki insanlar Trabzon seçimlerinden dolayı Trabzonspor'u Istanbul'a taşıyor

Vallahi kaybedenin çok net bir biçimde Trabzonspor olduğu bu seçim(ler)de yüzümü güldüren tek şey bu iki yüzlü tavırlarınız oluyor..

Not: Oyumu Saadet Partisi'ne verdim..
          Buna ek olarak şunu da söylemem gerekiyor ki "Şike meselesi yüzünden" Akp'ye saydırıp, sonra da gidip oyunu Mhp veya Chp'ye atan insanlar var ki onlara da gerçekten çok gülüyorum.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Recep Tayyip Erdoğan'ı ve şikeci partisini+partileri Trabzonspor'dan çok sevenler BordoMavi.Net 'ten defolup gidebilirler!
            +1461 trolleri engelledim lakin millet alinti yaptikca goruyorum mesajlarini..zorla tutuyolar sanki onlari defolup gitsinler trabzonlu genclerle yani malum kefencilerle takilsinlar..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Tekrar analize falan gerek yok, bilmem kaçıncı kez ispatlandı ki, milletin önceliği siyasi tercihleri.

Ha ama şu da var; bence siz biz biliyoruz ama genel dışardaki halk Trabzonspor'un hakkının yenmesinde Erdoğan'ın bizzat rolü olduğunu bilmiyor / inanmıyor. Nasıl olur kör mü bu insanlar demeyin, memleketteki onca meseleyi de farketmeyen bir toplumdan bahsediyoruz. Eee bu da eninde sonunda gidiyor, eğitime, kültüre varıyor.

Biraz siyaset olacak ama, siz iktidarın yerinde olsanız, bu milletin eğitim seviyesinin artmasını ister misiniz? Bunun için çalışır mısınız?
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Defalarca yazdığım şeyleri yazmayacağım. Trabzonspor'un davasını sosyal medyada var olanlardan gayrı çok az bir kesim takip ediyor Trabzon'da(tepkisel olarak). Kırsal kesimleri %90 yok saymaniz gerek bu oy işlerinde. Çünkü oradaki insanlar sizin benim gibi her şeyi takip edenler değil. Bilmiyorlar. Ya da bilemiyorlar. Ama Trabzonsporluluklarını sorgulamak da kimseye düşmüyor.
                Şehir ve ilçe merkezlerinde yer alanlar daha konuyla iç içe. Onları da menfaatleri olanlar, umursamayanlar, futbolla siyaseti hiç bir araya getirmeyenler olarak ele alıp eleklediginizde, Trabzonspor için oy veren kesimin azlığı karşınıza çıkar. Sosyal medyada var olanların içinde de bunlardan var. Oyunu yakanlari da sayarsak. Demek ki çok azız.
                O yüzden Trabzon'dan beklenen şey ütopik bir hayaldir.
                Ama anlamakta zorluk çekiliyor.
                "Ayrıca gurbette de durum çok farklı değil."
                Bir de şu var. Kaç yıldır Trabzonspor için bir bağımsız aday çıkmadı. O yüzden benim ya da sizin yazdığınız tepki verme işi komikleşiyor. Nasıl tepki verecek insan? Mesela a parti 1.olmasa b parti olacak. Hepsi aynı şeyin şeyi. Bi BBP var Trabzonspor için açıklama yapan yanılmıyorsam. Onun kazanması da şampiyon olmamızla eş değer yüzde.
                O yüzden hepimize yazıklar olsun.

Yorum

• Trabzon halkı demiştir ki ; Şike mike olmamıştır...

Fenerbahçe 2010-2011 yılı şampiyonudur...

Bunu ben söylemedim bizatihi Trabzon halkı söyledi....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.11.2015, 09:43.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon halkı demiştir ki ; Şike mike olmamıştır...

Fenerbahçe 2010-2011 yılı şampiyonudur...

Bunu ben söylemedim bizatihi Trabzon halkı söyledi....
                    Bunu diyerek hiçbir yere varamayız Faik abi.
                    İnsanların bilinçsiz olmasını yok sayıyorsunuz. Bence bu çok daha önemli. Ülkede olup bitenleri sadece senin benim gibi burada olup takip edenler "iyi" biliyor. Bir de sokakta nabız tutanlar.
                    Trabzon asla öyle bir cümle kurmaz. İyi biliyorsunuz.
                    Ama bunun tepkisini verecek düzeyde değil.
                    Sorun bu.

Yorum

• Bu başlığa iyi bir sifon sesi gider.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu diyerek hiçbir yere varamayız Faik abi.
                        İnsanların bilinçsiz olmasını yok sayıyorsunuz. Bence bu çok daha önemli. Ülkede olup bitenleri sadece senin benim gibi burada olup takip edenler "iyi" biliyor. Bir de sokakta nabız tutanlar.
                        Trabzon asla öyle bir cümle kurmaz. İyi biliyorsunuz.
                        Ama bunun tepkisini verecek düzeyde değil.
                        Sorun bu.
                        insanların dili farklı konuşuyor kalbi farklı konuşuyor...

bu ikiyüzlülüklede değil şampiyonluk kupası 10 tl lik bakır kupayı bile haketmiyor şehrimiz....

acı ama gerçek bu maalesef....

değil kupadan ben şehirden umudumu kestim....

bu iş A partisi b partisi işide değil..... halkımızın %93 ü şikecileri destekleyenleri baştacı etti....

aynı halkımız şikecilere tek red oyu veren Koray Aydını meclise sokmadı...

şimdi bu halkla değil dava peşine çok afedersiniz sokağa bile ( ağır yazacaktım ama öyle yazayım )gitmem ve de çıkmam

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          insanların dili farklı konuşuyor kalbi farklı konuşuyor...

bu ikiyüzlülüklede değil şampiyonluk kupası 10 tl lik bakır kupayı bile haketmiyor şehrimiz....

acı ama gerçek bu maalesef....

değil kupadan ben şehirden umudumu kestim....

bu iş A partisi b partisi işide değil..... halkımızın %93 ü şikecileri destekleyenleri baştacı etti....

aynı halkımız şikecilere tek red oyu veren Koray Aydını meclise sokmadı...

şimdi bu halkla değil dava peşine çok afedersiniz sokağa bile ( ağır yazacaktım ama öyle yazayım )gitmem ve de çıkmam
                          Abi pardon da aynı mesaj içinde hem Mhp'ye oy verenleri suçlayıp(yüzde93'ün içinde) hem de aynı kisilere Koray Aydın'ı meclise sokmadınız diye kızmak nasıl bir şey oluyor?
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi pardon da aynı mesaj içinde hem Mhp'ye oy verenleri suçlayıp(yüzde93'ün içinde) hem de aynı kisilere Koray Aydın'ı meclise sokmadınız diye kızmak nasıl bir şey oluyor?
                            Yani bu şu demek oluyor Adem....

insanlar şikeye destek veren üç partiye şu veya bu şekilde oy veriyor....

ancak oy verdikleri nedenler arasında Trabzonsporluluk ya da Trabzonsporun uğradığı haksızlıklar, aleni çalınan kupamız filan yok....

bu olgular milletin ekseri çoğunluğunun umurunda filan değil....

halkımız aynı anda 3 partiyide cezalandırsaydı ya da Koray Aydına oy verip diğerlerini cezalandırsaydı aksini konuşabilirdik....

ama dediğim gibi Trabzonspor çokta önemli değil eskisi gibi....

Yorum

• Gitceksin sike vardir diyen tek vekilini meclisi sokmicaksin sikebahce kongre uyesini trabzondan vekil secip meclise gonderceksin bide gelip burda sike basliginda yuzsuzce bmn yi elestirceksin sifatiniza tukurim sizin adamliginizin.. boyle insanlara iho gibi baskan yakisir simdi iho nun neden her konusmasinda malum kisiyi yikayip yagladigini daha iyi anladiniz umarim serbeti tatliya gore veriyor iho..bu trabzonun milleti degil sikebahce kongre uyesini , aziz yildirimi getirip 1.siradan aday gosterseydi malum parti onu bile secmezse bende hicbisey bilmiyorum..halk bilincsiz falan degil sadece artik umursamiyor trabzonsporu bunu kabul edin bilincsiz olan halk 2005de cezalandirmazdi sikebahce savunucusu rte yi ozamanda trabzonspora karsi fenevi destekledi diye..artik sadece iplemiyor trabzonsporu tepki vermiyor olay budur trabzondaki arkadaslar bosuna alinganlik yapmasinlar aci gercekle yuzlessinler kurunun yaninda yasinda yancagini bilsinler yapcak bisey yok..trabzonspor onceden sehirde ilk oncelikdi simdi ikinci ilk sirayi siyasete kaptirdi olay bundan ibarettir..
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 02.11.2015, 10:27.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Akp mhp chp falan değil olay. Eğitim seviyesi yerlerde olan milletin sırf kazanma duygusunu yaşamak için oy vermiş olması. Aksi olsaydı memlekette bu kadar olay olmuşken, ölümler, şehitler , yolsuzluklar gırla giderken iltidardaki partiden memnun olmaları normal karşılanabilir mi? Olay sadece ego tatminidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X