Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yazıyı galiba AKP gençlik kollarındaki arkadaşlarınla kaleme almışsınız. Bugünkü rezillikten sonra o arkadaşlarınıza söyleyin, plaja gidip yaptıkları enfes protestonun bir benzerini yürekleri yetiyorsa şike davası için de Avni Aker'e gidip yapsınlar....Şöyle uzansınlar çimlere.....

RTE'nin eli kolu bağlıymış. Vah vah çok üzüldüm....fenerin oyu daha fazla diye mecbur kalmış...RTE'nin siyasi hayatı boyunca ağzından düşürmediği en klişe söz "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır".

AKP'yeoy toplamak istiyorsanız Trabzon'da mahalle mahalle, sokak sokak çalışabilirsiniz. Celladına aşık olmuş bir şehirde sizin için hiç zor olmayacaktır......
    Koyu kısıma katılıyorum hocam ben üstte hiçbir kimseyi savunmadım yazıyı anlayabilseydiniz keşke. Oy için Ts arkasını dönmesi sadece 3 milyon Trabzonluyu yani bizleri üzdü Gs zaten sus payını aldı bjk desen onlarda şikeci. Yazıyı anlayabilseydiniz keşke hocam tepkinizi şu anki sinirinize veriyorum. Akp ile bir bağlantım yok ve kaldı ki ne akp ne chp ne mhp Ts un hakkının yendiğinden gram bahsetmedi hepsi Fb ye çalıştı destekledi yazımda bundanda bahsediyorum. Siz Ts ye sırtını dönüp Fb ye mecbur kaldı kısmına takıldıysanız orda o cümle sadece olaya o şahsın penceresinden bakarak bahsetmemden ibarettir.

Yorum

• Lütfen Ender Kuyumcu'nun hazırladığı son mail kampanyasına destek verelim:
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sabah işe giderken tranvayda ayakta iki genç koyu muhabbete dalmışlar. Bu sene gene galatasray şampiyon olacak dedi birisi.Diğeri de '' Olm ne ballısınız her yıl gelenden gidenden 4 yiyorsunuz yin e şampiyon oluyorsunuz ama bu sene balını tutmayacak beşiktaş olur dedi.Diğer çocuk: Ne yani fenerin saymıyon mu ya da diğerlerini...Ya fener belki olur ama diğerleri hayatta..Trabzon zaten bitik salak bi başkanları var durmadan tayyiple mitinglere cumalara gidiyor, acıyorum Trabzon taraftarına..Yemin ederim yumruğumu öyle sıktım, ordan indir aşağı ama işte ne yaparsın onda suç yokki..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayatımda Ertem Şener kadar haysiyetsiz bir adam tanımayacağım herhalde.
          Trabzonspor 2. takımıymış. !!
          Aynen, bukadar yalaka bukadar iki yüzlü bile diyemicem 200 yüzlü bir insan görmedim.

Yorum

• Şu forumda bir anket yapsak ve desek ki;

"Mahkemeden tarafını geçtim, adaletli bir karar çıkacağını dusunuyormusunuz?" diye...

Eminim ki bu oran %100'e yakın bir rakam çıkacaktı.

Mahkeme sonucu normaldir. Öyle de olacak görünüyor. Sportif yargılama başka safha. Uefa 'nın verdiği cezayı bizim CAS'a goturmemiz lazım. Bizi anca o paklar. Yurtiçinde siyasi güdümlü mahkemeler fb yi, sportif mahkemeler bizi haklı buluyor.

Esas sorun, hala niçin CAS için beklemekteyiz?

İşte burada bir satılmışlık söz konusu...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yazıyı galiba AKP gençlik kollarındaki arkadaşlarınla kaleme almışsınız. Bugünkü rezillikten sonra o arkadaşlarınıza söyleyin, plaja gidip yaptıkları enfes protestonun bir benzerini yürekleri yetiyorsa şike davası için de Avni Aker'e gidip yapsınlar....Şöyle uzansınlar çimlere.....

RTE'nin eli kolu bağlıymış. Vah vah çok üzüldüm....fenerin oyu daha fazla diye mecbur kalmış...RTE'nin siyasi hayatı boyunca ağzından düşürmediği en klişe söz "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır".

AKP'yeoy toplamak istiyorsanız Trabzon'da mahalle mahalle, sokak sokak çalışabilirsiniz. Celladına aşık olmuş bir şehirde sizin için hiç zor olmayacaktır......
              İlk olarak grandmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @-PlayMakeR- aziz askeri vesayetin adamıysa ve akp askeri vesayetle mücadele ediyorsa; cemaatin akp ile can ciğer kuzu sarması olduğu bir dönemde cemaatin fenerbahçeyi ele geçirme operasyonunda neden gerekeni yapmadı hükümet veya cemaat kendi başına mı bu operasyona kalkıştı da tayyip bile zor durumda kaldı. öyle bir durum olsa 17 25 aralık olaylarını ört bas edenler burada da kişilerle kurumları ayırıp azizden kurtulur feneri ele geçirir hem de milyonlarca oy kaybını önlemezler miydi
              Cemaat 2011 de Akp ile can ciğer kuzu sorması değildi Akp kendilerine göre cemaatin ne olduğunu ve neler planladığını 2010 dan önce öğrendi zira bunu 2004 MGK da bile dile getirdi http://www.bbc.com/turkce/haberler/1...anli_akp_gulen. Birde rte'nin ameliyatının basına sızdırılışı vardı hatırlarsanız bu bile cemaatle akp nin gizli savaşının örneğidir. Tv de her izlediğinize değil olanlara göre yorum yapmak lazım. Neden gerekeni yapamadı diye sorarsan hocam ORTADA %100 ŞİKE VARKEN gerekeni ne şekilde yapacaklardı ki ve kaldı ki cemaat aziz yıldırım'ı TS'UMUZUN HAKKI YENİYOR FB ŞİKE YAPIYOR DİYE DEĞİL OLGUN PEKERLE GÖRÜŞMESİNİ GEREKÇE GÖSTERİP DİNLEMEYE BAŞLIYOR ve bu dinlemeler tamamen çok gizli bir şekilde yapılıyor ne hükümetin ne azizin ruhu duymuyor. Bu adam ve hükümet dinlemeleri bilse nisan 2010'da ağır cezalar içeren futbolda şikeye ağır cezalar getiren yasayı çıkarır mıydı sence ? Yasa çıktığında kaç maça müdahale etmiş ve çıktıktan sonra bile kaç maçta şike yapmış adam dinlendiğini bilse bu kadar aptalca açık verir mi ? (Kullandığı sahte hatlar ve şifreli konuşmalar tamamen ufak çaplı dinleme yapabilecek resi kurumlar harici kişiler için önlemdi) Cemaatin amacı zaten rte nin zor durumda kalıp seçimleri kaybetmesi üstüne kurulu şu son 5 yıldır yoksa kimse sanmasın ADALET İÇİN FB'NİN ŞİKESİ ORTAYA ÇIKARILDI..

Son sorunuza gelince 17-25 aralıkla bu çok farklı 17-25 aralık direkt kendilerine yapılmış bir dinlemeydi ve ortada bir kurum yoktu şahıslar vardı onu atlatmaları kolaydı ama şike davasında ise 15-18 milyon taraftarı 10 milyon oy potansiyeli olan FB kurumuda işin içindeydi. Yazımdada bahsettim rte Aziz Yıldırım'ı gram sevmez ve sırf oy uğruna FB'yi kurtarmayı amaçladı ve ünlü cümleyi kurdu KİŞİLERLE KURUMLAR AYRILMALI !!! ama Aziz yıldırım aynı sertlikte şikeyi itiraf ederek KİŞİLERLE KURUMLAR AYRILAMAZ ÖYLE SAÇMALIK OLUR MU ŞİKE YAPTIYSAM FB İÇİN YAPTIM dedi. Eğer bunu demeseydi sadece Fb kurtulacak aziz yıldırım hapis yatacaktı (Sırf bu bile aziz'in Fb'yi umursamadığının ispatıdır). Rte'nin gücü yetmiyormuydu kişilerle kurumları ayırmaya ? Evet inanamayacaksınız ama yetmiyordu çünki Aziz Yıldırım Fb kongresinin açık ara tek hakimidir isterse odunu kürsüye koyar ve seçtirir isteyen araştırabilir. Zaten kendini hapisten bile seçtirdi ve kişilerle kurumların ayrılması bu şekilde imkansız hale geldi.
              En son -PlayMakeR- tarafından düzenlendi; 06.10.2015, 02:04.

Yorum

• FENERBAHÇE'NİN ASLA ALAMAYACAĞI BİR TAZMİNATIN HAYALİNİ SATMAK

1- UEFA ortada iddianame bile yokken; soruşturmada elde edilen delillerle; FB'yi CL'ye almadı.

2- UEFA, daha sonra FB'ye 1 sezonu tedbir 2 sezonu şike yaptığı için toplam da 3 sezon verdi.

3- FB, UEFA cezalarının - medyada sık sık dile getirdiği nedenlerle - haksız olduğu savıyla CAS'a gitti.

4- CAS, UEFA cezalarının haklı olduğu ve hatta az bile olduğu kararı aldı.

5- FB, CAS'ın hukuka aykırı yargılama yaptığı savıyla İsviçre Federal Mahkemesine gitti.

6- Bu arada FB Yönetimi;"düzmece" dediği delillerle,polis fezlekeleri ve hatta soruşturma savcısının mütalaalarıyla TS'yi UEFA'ya şikayet etti. (TS TERTEMİZDİR KARARI ÇIKTI)

7- İsviçre Federal Mahkemesi, CAS'ın yargılamasında hukuka aykırılık bulmadı ve FB Yönetiminin şikayetini yersiz buldu.

8- FB Yönetimi, İsviçre Federal Mahkemesinin kararını AİHM'e götürmedi.
                6 aylık sürede AİHM gitmedi. Federal Mahkemeyi -zımnen- haklı gördü.

9- CAS Gerekçeli Kararı okunursa; görülecektir ki; CAS, UEFA'nın yetkilerini doğru ve haklı kullandığını özellikle vurgulamıştır.

10- FB Yönetimi kime ve hangi hukuki gerekçe ile tazminat davası açacaktır? Tamamen saçma bir iddia ve asla böyle bir tazminat olmayacaktır.

11- FB Yönetimi için söz konusu olacak tazminatlar; gelecek FB Yönetiminin şike kayıpları nedeniyle açacağı tazminat davalarıdır. TS'ninki ayrı.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atilla Dilaver: "Trabzonspor avukatının vermediği dilekçeyi veren Bucaspor avukatını tebrik ve teşekkür ederim."

Atilla Dilaver: "Dilekçe hazırlanıyor,TS avukatı vermekten imtina ediyor. Bucaspor avukatı dilekçeyi veriyor İHO, bunun hesabını vicdanına verebiliyor mu ? Tarih bu karanlık işleri yazacak, taraftar uyusa da."

Sadri Şener zamanından beri Trabzonspor camiası içinde davasını peşkeş çeken çekene, satan satana. Böyle rezillik kepazelik olamaz. Ne kadar iğrenç ne kadar rezilmiş içimiz arkadaş yemin ediyorum nefret ettim.
                  ...
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• @-PlayMakeR- aydınlar döneminde play off çıkarılarak fenere eksi puanla ceza verilecekti bunun kararını verenler arasında tayyip var mıydı, sonra neden bundan vazgeçildi ve aydınlar istifa etti

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cemaat 2011 de Akp ile can ciğer kuzu sorması değildi Akp kendilerine göre cemaatin ne olduğunu ve neler planladığını 2010 dan önce öğrendi zira bunu 2004 MGK da bile dile getirdi http://www.bbc.com/turkce/haberler/1...anli_akp_gulen. Birde rte'nin ameliyatının basına sızdırılışı vardı hatırlarsanız bu bile cemaatle akp nin gizli savaşının örneğidir. Tv de her izlediğinize değil olanlara göre yorum yapmak lazım. Neden gerekeni yapamadı diye sorarsan hocam ORTADA %100 ŞİKE VARKEN gerekeni ne şekilde yapacaklardı ki ve kaldı ki cemaat aziz yıldırım'ı TS'UMUZUN HAKKI YENİYOR FB ŞİKE YAPIYOR DİYE DEĞİL OLGUN PEKERLE GÖRÜŞMESİNİ GEREKÇE GÖSTERİP DİNLEMEYE BAŞLIYOR ve bu dinlemeler tamamen çok gizli bir şekilde yapılıyor ne hükümetin ne azizin ruhu duymuyor. Bu adam ve hükümet dinlemeleri bilse nisan 2010'da ağır cezalar içeren futbolda şikeye ağır cezalar getiren yasayı çıkarır mıydı sence ? Yasa çıktığında kaç maça müdahale etmiş ve çıktıktan sonra bile kaç maçta şike yapmış adam dinlendiğini bilse bu kadar aptalca açık verir mi ? (Kullandığı sahte hatlar ve şifreli konuşmalar tamamen ufak çaplı dinleme yapabilecek resi kurumlar harici kişiler için önlemdi) Cemaatin amacı zaten rte nin zor durumda kalıp seçimleri kaybetmesi üstüne kurulu şu son 5 yıldır yoksa kimse sanmasın ADALET İÇİN FB'NİN ŞİKESİ ORTAYA ÇIKARILDI..

Son sorunuza gelince 17-25 aralıkla bu çok farklı 17-25 aralık direkt kendilerine yapılmış bir dinlemeydi ve ortada bir kurum yoktu şahıslar vardı onu atlatmaları kolaydı ama şike davasında ise 15-18 milyon taraftarı 10 milyon oy potansiyeli olan FB kurumuda işin içindeydi. Yazımdada bahsettim rte Aziz Yıldırım'ı gram sevmez ve sırf oy uğruna FB'yi kurtarmayı amaçladı ve ünlü cümleyi kurdu KİŞİLERLE KURUMLAR AYRILMALI !!! ama Aziz yıldırım aynı sertlikte şikeyi itiraf ederek KİŞİLERLE KURUMLAR AYRILAMAZ ÖYLE SAÇMALIK OLUR MU ŞİKE YAPTIYSAM FB İÇİN YAPTIM dedi. Eğer bunu demeseydi sadece Fb kurtulacak aziz yıldırım hapis yatacaktı (Sırf bu bile aziz'in Fb'yi umursamadığının ispatıdır). Rte'nin gücü yetmiyormuydu kişilerle kurumları ayırmaya ? Evet inanamayacaksınız ama yetmiyordu çünki Aziz Yıldırım Fb kongresinin açık ara tek hakimidir isterse odunu kürsüye koyar ve seçtirir isteyen araştırabilir. Zaten kendini hapisten bile seçtirdi ve kişilerle kurumların ayrılması bu şekilde imkansız hale geldi.
                      2004 MGK sı Akp nin kuzu olduğu yıllardır. Ordu ile yada vesayet ile iyi geçinmek zorunda olduğu yıllardır. MGK'nın gündemini Genelkurmay ve Başbakanın görüşü alınarak CUMHURBAŞKANI belirler. 2004 yılında cumhurbaşkanı AHMET NECDET SEZER idi. Akp ile o MGK kararının uzaktan yakından alakası yok. Tamamen Ordunun ve CB Sezer'in aldığı bir karar. Sizin teziniz tamamen sakat bir tez. Malesef bilgileriniz de sınırlı ve kulaktan dolma. Akp yandaşlığı da kokuyor. Akp ile cemaat bizim kara lahana dolması gibi sarmanın içindeydi. Zaten Akp elinde kadrosu olmadığı için Cemaat kadrolarını kullanmak zorundaydı. Öylede yaptı. Gün geldi çıkarlar çatıştı, Akp kendi kadrolarını yerleştirdi ve cemaat bir çok yerde bakandan daha kolay torpil yapabilir noktaya geldi. İlim Yayma cemiyeti de bunun en net örneğidir. O kadar uzaklara gitme 2010 referandumunda Hsyk nın yeni yapısı Cemaatin kadrolaşmasını kolaylaştıracağı için Okyanus ötesi "Ölülerinizi bile oy kullandırın" tarzı laflar etti. Bütün tezin boş. Çırpındıkça batıyorsun. Sana 2 çift sözüm var Cb ni de Ak partini de al başına geçir. BİZ TRABZONSPORLUYUZ
                      En son mustafakaraca tarafından düzenlendi; 06.10.2015, 04:22.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiyedeki kumpasdan Cas´in, uefa´nin veya fifa´nin haberi var mi acaba, zira bu
                        kumpas isinde kim kimi becerdiyse yanina kar kaldi, cuma günüde buna yakin bir
                        karar verilecek gibi, gibisi fazla aslindada öyle diyelim simdilik.
                        Böyle bir ülkede insan ya$amaya ü$enir valla. Kimin ne yaptigi belli degil, insanlari
                        iceri tikayan yargi mensuplari ülkeden kacarak gidiyorlar. Fuat Avniyi bulbilsem
                        sonumuz ne olacak diye soracamda adami bulamiyorum...
                        İmkanım olsa bu yaşananlardan sonra bu ülkeyi terk etmek ve vatandaşlıktan da çıkmak isterdim.

Kusacağım artık şu TV kanallarındaki omurgasız, onursuz menfaatçi yalakaları gördükçe
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 4 yıl 3 ay sonra gelinen noktada iyice kimyamızı bozdular.

Aklımızla dalga geçtiler.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Ölmüşüz ağlayanımız yok Trabzonspor'lular olarak
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Kumpas , mumpas işin örtüsü.... Şikecilerden herkim olursa çıksın ispatlasın " bu tapeler sahte veya montaj " diye. Mümkün mü ? Değil . Çünkü hepsi gerçek . Yok kopyala yapıştır yapılmış falan filan . Mecnun .ti ne dedi " şimdi tüm fenerliler önümde donu indirmeye hazır mı? Fenerli ne dedi Hazır " ... Buna benzer yüzlerce örnek ekinler sulandı , kahe ler , ömer aysanlar , göksel gümüşdağın küfürleri falan gitti adam kulüpler birliği başkanı seçildi. Biz TV programlarını izlerken kusacak durumdada olsak bu gerçekleri mesajla iletmeliyiz. tabi yayınlarlarsa . gazetelere yorumlar yazmalıyız bu yönde. büyük pankartlarla stadı süslemeliyiz. her ilde bilbordlara yazılar astırmalıyız. ve benzeri bir çok etkinlik yapılmalı ama malesef içten satılmışız. Yönetim sıfır. Bu sıfır yönetimin paralı şakşakçıları fazla. Siyaset herşeye hükmediyor ve yönetim para ve stad uğruna şampiyonluğumuzu satıyor. Hırsızlar karşımızda övünüyor aklandık diye ve her kanalda bir sevinç fırtınası ... Para herşeyi satın alıyor demek.

Yorum

• hada daha CAS başvurusu yapacağız...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X