Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devletin kanalında uefaya fener darbesi haberleri... Neremle gülsem.

Yorum

• Bahsettikleri ya Ekici dir yada Onur, yumlu dan bahsedecek halleri yok ya.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]7450[/ATTACH]

Al bi haber daha bakalim kimmis
        Mehmet Ekici yada Onurdan bahsedecekler.

Yorum

• Gizli bulusma dediklerine göre görüntü verecekler öyleya, bekliyoruz
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sonuca ne şaşırdım nede üzüldüm ve hatta sevindim. Zaten beklediğim bir sonuçtu. Şu başlığın çok değil son bir kaç sayfasına bir bakın bakalım Trabzon dan kaç kişi bu başlık altında tepki göstermiş. Trabzon da Trabzonspor hiç kimsenin umurunda değil haliyle adalette değil. Trabzonluyum, Trabzonsporluyum ama gel görki bu süreçte fenerlilerden çok Trabzonlular dan nefret ettim. Trabzonspor artık bu ligde bir figürandır o efsane Trabzonlu duruşa da artık efsane değil masaldır. Birileri yine gelecek siyaset bulaştırma diyecek ama siyasiler yani Tayyip te Bahçeli de Kılıçdaroğlu da Trabzonspor a tecavüz ettiler. Çok muhterem Trabzonlular da buna çanak tuttular
            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• TV Em'deki çocuk ezbere konuşuyor Juventus'un şampiyonlukları iade edilmedi...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dünyada yeni icad olan iki yargi sistemi var, birisi bizde, kisi ve kurumlarin durumuna göre karar veren
                yargi sistemi, digeride kesilecek insan kafasini
                Allahuekber diyerek kesen, ISID`in helal kesim yargi sistemi.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Aklanacakları Aziz yurtdışındayken Tayyip Erdoğan'ın Uslu'ya yeniden yargılanma sözü verdiği gün ve Yargıtay kararının akla ziyan şekilde bozdurulduğu gün belli olmuştu zaten.

Yalnız dün de olduğu gibi bugün ve yarın da tek sıkıntı biziz CAS mahkeme kararının ne olduğuna ve ya olacağına değil tape ve fiziki delillerin doğruluğuna baktı ve KARARINI ÇOKTAN VERDİ Hakkımızı aramaya devam edersek kı.larını da yırtsalar fblerini kurtaramazlar

Sınavın büyüğü TS camiasına. Ya adam gibi davasının peşine koşacak ya da tarihin tozlu yaprakları arasında kaybolacak.

Takipteyiz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• O gerizekalica tazminat davasi ile ilgili; kesinleşmiş bir cas kararının ve cas'ın tabi olduğu isviçre hukuku'nda sportif yargılamalarda delillerin gerçekliği dışında (örneğin hukuka aykırı toplanmış olması gibi) nedenlerin sonucu etkilemediği düşünüldüğünde boşa yapılmış bir hareket olacaktır.
                    Edit: alintidir.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Türkiyedeki kumpasdan Cas´in, uefa´nin veya fifa´nin haberi var mi acaba, zira bu
                      kumpas isinde kim kimi becerdiyse yanina kar kaldi, cuma günüde buna yakin bir
                      karar verilecek gibi, gibisi fazla aslindada öyle diyelim simdilik.
                      Böyle bir ülkede insan ya$amaya ü$enir valla. Kimin ne yaptigi belli degil, insanlari
                      iceri tikayan yargi mensuplari ülkeden kacarak gidiyorlar. Fuat Avniyi bulbilsem
                      sonumuz ne olacak diye soracamda adami bulamiyorum...
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Adamlar bayram ediyor, biz ise arifeyi bile göremedik.. Boğazım düğümleniyor.

Yorum

• O senenin ardından saha sonuçları olarakta çok kötüydük hala daha kötüyüz. Yönetimin ihaneti bir yana bu davada gücümüzü birazda saha içi tüketti maalesef.

Sahada güçlü olabilsek ,doğru hamlelerle gidenlerin yerini doldurabilsek taraftar* moralini bozmayacak dikkatini oraya vermeyecekti. Herkesin direnci kırıldı.

*Taraftar olarak bu davanın peşine koşan, zamanını veren kendini siyasi yada ekonomik mecralara satmayan insanları kastediyorum. Diğerleri 2010 öncesinde de aynıydı zaten.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hayatımda Ertem Şener kadar haysiyetsiz bir adam tanımayacağım herhalde.
                            Trabzonspor 2. takımıymış. !!

Yorum

• şahsen benim gözümde aziz İHOdan daha namuslu biridir.. en azından onun kadar yalancı değil.. yaptımsa fener için yaptım diyor!!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu arada bizim namuslu başganımız ortalıkta yok!! hayırdır namusundan bişey mi kaybetti acaba? şahsen benim çok şüphem var!!!
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X