Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenerbahçe çok sert açıklama yapmış hesap soracağız diye avcı ve avları temalı pankart için..

öncelikle pankart hakkındaki fikrim gereksiz olduğu yönünde.. kalite açısından da düşük kalmış.. onun yerine altay maçında güzel bir kareografi yapılabilirdi.

sonrasında ise artık bu şikecilere anladıkları dilden cevap vermek lazım.. bu davayı içerde kapattılar ama dışarda yapabileceğimiz bişey varsa sonuna kadar gitmeliyiz..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ağlayarak, ona buna sataşarak veya tehditlerle tarihi ve gerçekleri değiştiremezsiniz. At gözlüklerini çıkarıp bir de öyle baksınlar dünyaya.

Yorum

• Siz hiç merak etmeyin saygıdeğer Özkan Hocam ve sevgili Mustafa Çelik abim,

Bu davayı eninde sonunda kazanacağız ve o kupayı müzemize getireceğiz.

2010-1011
        Unutma!
        Unutturma!
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• biz bu şike sürecinden sonra 10 yıl kendimize gelemedik.
          saha içinde mücadelemiz devam edip saha dışında şike mücadelesi verecektik ama karıştı durumdalar bundan dolayı çok sıkıntılar çektik her platformda
          saha içine de çok yansıdı bu durum zor toparlandık.

şimdi aynısı şikecilere oluyor şampiyon olamadıkça 2010-2011 e dönüyorlar ve o bataklığın içinde kaybolacaklar izleyin görün
          başarısızlıklarını hep şike süreci ile örtecekler ve daha da o girdaba girecekler inşallah ali koç ve hocaları uzun süre devam eder

Yorum

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz bu şike sürecinden sonra 10 yıl kendimize gelemedik.
            saha içinde mücadelemiz devam edip saha dışında şike mücadelesi verecektik ama karıştı durumdalar bundan dolayı çok sıkıntılar çektik her platformda
            saha içine de çok yansıdı bu durum zor toparlandık.

şimdi aynısı şikecilere oluyor şampiyon olamadıkça 2010-2011 e dönüyorlar ve o bataklığın içinde kaybolacaklar izleyin görün
            başarısızlıklarını hep şike süreci ile örtecekler ve daha da o girdaba girecekler inşallah ali koç ve hocaları uzun süre devam eder
            Çok güzel özetledin şikecilerin geldiği durumu
            Beter olun.
            Biz 11 yıldır çekiyoruz sizin yüzünüzden
            Sıra sizde emek hırsızı ahlaksız vicdansızlar
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Tetikçi Serdar Ali Çelikler yine tetikçilik yapmış Vole'de. Terör örgütünden medet umar duruma gelmiş. Çok yazık. Aklı sıra şike ile 15 Temmuz'u yan yana getiriyor. O kalın kafan almıyor bazı şeyleri Serdar Ali. Şike var diyen 15 Temmuz'a da gerçek diyemezmiş. Böyle terör örgütünden medet umar duruma düşersiniz işte.

Yorum

• Buna yüklenmeliyiz

Sonraki sezonun malzemesi çıktı

Yorum

• 2010-2011 davasını sürekli gündemde tuttuğumuz ve her fırsatta gözlerine soktuğumuz için kuduruyorlar.

Unutmayacağız.
                  Unutmayacağız.

"Üzülme !
                  Bu davanın sahibi haktır. Hak olan davada zafer muhakkaktır."
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 04.05.2022, 14:30.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ben kaçırmışım biz ne ara fetöcü olduk yav ?

Yorum

• Bu fener taraftarı da amma pişkin , yüzsüz çıktı..benim takımım şike ile sampiyon olsa , bırakın sahip çıkmayı kutlama yapmaya bile utanırdım..

Bazen maçlarda gri pozisyonda bile buradaki bir çok üye lehimize verilen kararlardan rahatsız oluyor.. bunlar şike suçlaması yaşamış , hapis cezaları verilmiş , şampiyonlar liginden men edilmiş olmasına rağmen kendilerini nasıl avutuyorlar sahip çıkabiliyorlar..pes doğrusu

Bu leke ile beraber yaşamak çok zor olmalı diye düşünüyordum ancak görüyorum ki bunlar yüzsüzlükte level atlamış.. ahmaklar
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Bugun birkez daha goruldu ki biz unutmadikca kudurmaya devam ediyorlar ..kudurtmaya devam 2010 -2011 sampiyonu ilebet trabzonspor..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugun birkez daha goruldu ki biz unutmadikca kudurmaya devam ediyorlar ..kudurtmaya devam 2010 -2011 sampiyonu ilebet trabzonspor..
                          Durduğumuz yer doğru
                          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Ali beyi Yenikapı ya davet etmek gerekir ya da kupa törenine
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali beyi Yenikapı ya davet etmek gerekir ya da kupa törenine
                              Nasıl olsa maça da gitmeyecekmiş. Oraya gelsin işte
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu fener taraftarı da amma pişkin , yüzsüz çıktı..benim takımım şike ile sampiyon olsa , bırakın sahip çıkmayı kutlama yapmaya bile utanırdım..

Bazen maçlarda gri pozisyonda bile buradaki bir çok üye lehimize verilen kararlardan rahatsız oluyor.. bunlar şike suçlaması yaşamış , hapis cezaları verilmiş , şampiyonlar liginden men edilmiş olmasına rağmen kendilerini nasıl avutuyorlar sahip çıkabiliyorlar..pes doğrusu

Bu leke ile beraber yaşamak çok zor olmalı diye düşünüyordum ancak görüyorum ki bunlar yüzsüzlükte level atlamış.. ahmaklar
                                Fark şu;

Bizde vicdan ve ahlak var.

Onlarda kazanmak için her yol mübah.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X