Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok güzel bir haber. ilk kez duyduğumda da oh be dedim. bu salaklar fenerlilerin yönettiği her kurumda suçlu damgası yeyip avrupa tarafından tescillendiler, şimdi bize de o fenerliler adalet çerçevesinde suç atmaya çalışıp(maa özellikle) tutturamadı, avrupalılardan da öğrensinler belki onların insanlığa doğru bir adım atarlar.

bu hareket bunların alacağı cezanın bizim beklediğimizden de büyük olduğunun ıspatıdır. 3 alt lig -9 puan, bize 100 milyon euro tazminat, küme düşen takımlara da bir o kadar. yani tarih olacak kuş beyinliler.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim az rahatla da bu ne panik Bahsini ettiğin insanlar da bu süreci buralara getirmiş kişiler yani boş adamlar değiller
      Hem sportif yargılamayı uefa'ya şikayet edip hem de sportif yargılamadan aklandım savunmasını ben olsam yapmazdım.

fb cephesinin stratejisi konusunda gelen bilgiler bu şikayetin Trabzonspor'un ceza yargılaması ve sportif yargılamayı savunma konusu yaparak kendi içinde çelişkiye düşürmek yönünde olduğu.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• 17 temmuzda ki soruşturma ile bu soruşturma arasında önem bazında ne fark var?
        Resmi sitede
        "UEFA, Disiplin Talimatının 48.maddesi G bendi gereği, şikayetin hükümlüden gelip gelmediğine, ciddi olup olmadığına bakmaksızın inceleme başlatmak zorundadır."

ifadeleri var. Biz o zaman zamanında boşuna mı sevindik? 17 temmuz olayına.

Yorum

• 17 Temmuz'da şikeciler aleyhine birsey cikmamasi imkansiz

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bendeki şüphe tamamiyle silinmiş değil.sadri şener in bu kadar pasif davranmasını anlamıyorum çünkü.benim hakkım yenecek bu şekilde, çok ağır konuşurdum.bişeyler eksik ama nedir anlamıyorum.
            Sadri Şener'in pasif kalma sebebi Şike Davasında ismi geçen isimlerin bazıları sayesinde iş yapıyor olmasıydı bence. Şu ara başkanlık döneminden daha sert davranıyor farkındaysanız. Zira o kişilerle işleri bitti tahminimce.
            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bu gelişmenin güzel taraflarından biri şu:

Şiketarla elindeki büyük medya gücüne rağmen bu sefer süreci yöneten taraf olamadı.

Şike sürecinin biran önce kapanıp gitmesini, şike kelimesinin dahî edilmemesini isteyenler hukuk kurulunun - burada BMN'yi de es geçmemek gerek - müthiş etkinlikleri sâyesinde şikeyi kendileri gündeme getirmek mecburiyetinde kaldılar.

Bu olay artık oyun kurucu tarafın biz olduğunun göstergesi.
              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 14:13.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bendeki şüphe tamamiyle silinmiş değil.sadri şener in bu kadar pasif davranmasını anlamıyorum çünkü.benim hakkım yenecek bu şekilde, çok ağır konuşurdum.bişeyler eksik ama nedir anlamıyorum.
                Galatasaray Bursa ve Ordu Yıldırım Demirörene karşı çıkarken bunun kalkıp Aziz YILDIRIMla aynı safta yer alıp bu adamlarla ortak hareket etmesi falan garipti..Vallahi mantık olarak bende de oturmayan yerler var ama mahkemede bir şey çıkmadıysa ve bu zamana kadar ele avuca gelir bir şey olmadıysa bundan sonrada çıkmaz herhalde..

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hem sportif yargılamayı uefa'ya şikayet edip hem de sportif yargılamadan aklandım savunmasını ben olsam yapmazdım.

fb cephesinin stratejisi konusunda gelen bilgiler bu şikayetin Trabzonspor'un ceza yargılaması ve sportif yargılamayı savunma konusu yaparak kendi içinde çelişkiye düşürmek yönünde olduğu.
                  Önemli bir mesaj bence. Bu bilgiyi hukuk kurulumuza iletebilecek birisi varsa yararlı olabilir.

Yorum

• ya ben yanlış mı hatırlıyorum, yoksa bunlar salak mı.
                    barış özbek nasıl kozu oluyor fenevin?
                    kadroyu fb ye vermiş. trabzona vermemiş ki

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Evrak, dosya, belge her ne ise kulübe ulaşmadı mı ? Halen daha suçlamanın ne olduğu, neye dayandırıldığı, şikecilerin bu konuda bir evrak,belge sunup sunmadığı neden açıklanmıyor.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Arkadaşlar bilmişlik yapmak istemiyorum ama biraz önce de yazdığım gibi bu soruşturma lehimize olacaktır. Yarın öbür gün bu soruşturmadan aklanmamız sayesinde tereddüt bile etmeyecekler kupayı vermek için.
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• "Trabzon Şehri ve Trabzonspor Camiası bu süreci seyretmek ve baltalamaktan biran önce vazgeçip savaş baltalarını gömmek zorundadır.
                          Aksi halde; kof bir böbürlenmenin sahibi,elinden hakkı kolaylıkla alınan bir zavallı durumuna düşmek yüksek ihtimaldir."

Atilla Dilaver'in bu cümlesini bu forumdaki ve Trabzonsporlu olan birçok insan defalarca okumalı ve anlamalıdır. Bundan sonra da maç oynatmamak gibi kendi gazını almaktan öte bu takıma hiçbir faydası olmayan hareketlerden kaçınmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önemli bir mesaj bence. Bu bilgiyi hukuk kurulumuza iletebilecek birisi varsa yararlı olabilir.
                            Maa, fener kongre üyesi, feneri düşürmek istemeyen başkan.
                            tff disiplin kurulu üyelerinin içinde çoğu -biz hariç-kulüp üyesi bağı var.
                            YD, bjk yi batıran, bir gece yarısı kanun değiştiren,
                            hakim ve savcılar, fener kongre üyesi.
                            bunları bildirip bunlar bile herhangi bir suç bulmadıklarına göre, bunlar neyin kafasında, oruç tutmadan oruç çarpmış bunları yazsak yeterli.
                            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 14:19.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya ben yanlış mı hatırlıyorum, yoksa bunlar salak mı.
                              barış özbek nasıl kozu oluyor fenevin?
                              kadroyu fb ye vermiş. trabzona vermemiş ki

http://www.milliyet.com.tr/fenerbahc...9-skorerhaber/
                              Adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar baksana sacmalıga ahahahaas
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Şenes Erzik denen zavallıyı kullanarak bizden savunma istemişler kimin lafıyla daha 1 ay önce ceza verdiğin şike yaptın gelme dediğin Mecnun Odyakmaz'ın lafına bakarak, delil varmı yok o zaman boş muhabbetlere girmeyelim sayın Uefa, alnımızın akıyla mahkemelerden aklandık, bi şike hükümlüsünün lafına bakarak bize açtığın soruşturma ciddiyetsiz bir soruşturmadan ibarettir. Herkes rahat olsun rabbim bu kadar sabrı verdi güzel günler yakın 2 alt lige düşecekleri günü göreceğiz inşallah bu hırsızların.
                                DOZER CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X