haydi arkadaslar, sahurdan iftara, iftardan sahura kadar yollayalim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Genel başlığı altındaki başlıklara dikkat etmemişim. Açılış sayfam şike sayfası o yüzden bakmamıştım gözümden kaçmış. Böyle organizasyonları özel mesaj veya tüm diğer konu başlıkları altında yazmak dikkat çeker, önemle rica ederim. En kısa sürede büyük ihtimalle yarın akşam üç farklı bilgisayara programları kurup yüklenmeye başlarım bendeİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaydi arkadaslar, sahurdan iftara, iftardan sahura kadar yollayalim
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=49431
Yorum
-
Herkes ve herşeye rağmen bu dava lehimize sonuçlanmalı. 34 haftalık ayrı ayrı hikaye yazabileceğimiz hakkımızı elbet alacağız.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKavuşa kavuşa sonunda Cem Yılmaz'ın bahsini ettiği k.ça tıkılan pamuğun etkisiyle çakan aydınlanma olacak gibi.
Camia diye bir şey yok ortada
Ah ulan anılar anılar... tekrar yaşamak isterdim o anları 34. hafta hariç
Yorum
-
yaklaşık bir senedir aynı şeyi yazıyorum; Trabzonspor başkan adayım aziz yıldırım dan başkası değildir.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut köse diye birisi tercüman olarak kulüpde ise baslamis
adam fanatik sikeciymis ve metrisde azizeyi ziyaret etmis
tepki göstermeliyiz bu haber dogruysa
Ha gayret, az kaldı...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Vay vay vayyyyy. Sen o kadar mitinglerde boy göster, Allah benim ömrümden alsın Tayyip'e versin diye dualar et ama seni iftara çağırmasınlar.....Yapılır mı bu İHO'ya.....Çok üzüldüm, içim cız etti.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
yeni mhk'ye bi göz atin. hepsi serefsiz
Yorum

Yorum