Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Radikal de gördüğüm bir haber;

Benim okurken bile midem bulandı ama kefen giyip bunlara oy verenler miting miting peşinden dolaşıp tüpçüye oy verenler de var Allah onları bildiği gibi yapsın özellikle bunlara oy verip de Trabzon'da yaşayanlar haketmiyorlar bu takımı.
    Bahsettigin sozde trabzonspor ozde siyasetsporlularin savunmasi:
    Ama ama oburleride destek verdi ama o is baska bu is baska ama ama ne alaka ...
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bahsettigin sozde trabzonspor ozde siyasetsporlularin savunmasi:
      Ama ama oburleride destek verdi ama o is baska bu is baska ama ama ne alaka ...
      Bir önceki yazdığın yazı başlı başına bir tez olacak mahiyette. Cevabı içinde olan "kirli işlerden nasıl kurtuluruz" sorusuna kısa bir cevap. Eline sağlık, taraftar takımı bu çapsızlar batırmadan taraftara dönmeli

Yorum

• Kanunda yeri olmamasına rağmen şike davasında şike ve teşvik suçlusu aziz yıldırım lehine mütalaa vermeye çalışan şahsiyeti tahkim kurulu başkanı yapan,
        Şike ve teşvik suçlusu aziz yıldırım'ın çantacılığını yapanı PFDK başkanı yapan,
        Şike ve teşvik suçlusu aziz yıldırım'ın yüzüne defalarca sövdüğü şahsiyeti ve şahsiyetleri MHK başkanı yapan,

Hep aynı irade...

Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Trabzon.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Allah kabul etsin!

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kupanin adresini fotograflarla anlatmissiniz; sagolun...
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• yalanci ve yalakalar iftarda toplanmis

Yorum

• Hiç kimsenin inancı hakkında yorumda bulunmam kolay kolay, hatta hiç bulunmadım , Allah affetsin ama bunların tuttuğu oruç kabul olmaz. Bunlar Kafirlerdende aşağı. Bunlar bildiğin münafık.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiç kimsenin inancı hakkında yorumda bulunmam kolay kolay, hatta hiç bulunmadım , Allah affetsin ama bunların tuttuğu oruç kabul olmaz.
                  Bunlar Kafirlerdende aşağı.
                  Bunlar bildiğin münafık.
                  Kesinlikle haklısın,
                  ben de sürekli dile getiriyorum bunlar münafık,
                  bunlar benim dinimden olamaz,böyle bir Müslümanlık olamaz,
                  inşallah çok büyük dertler,acılar yaşarlar ve bunları görmek bana nasip olur,
                  çok istiyorum bunu çünkü beni manevi değerlerimden ve ülkemden soğuttular.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• umut köse diye birisi tercüman olarak kulüpde ise baslamis

adam fanatik sikeciymis ve metrisde azizeyi ziyaret etmis

tepki göstermeliyiz bu haber dogruysa
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesinlikle haklısın,
                      ben de sürekli dile getiriyorum bunlar münafık,
                      bunlar benim dinimden olamaz,böyle bir Müslümanlık olamaz,
                      inşallah çok büyük dertler,acılar yaşarlar ve bunları görmek bana nasip olur,
                      çok istiyorum bunu çünkü beni manevi değerlerimden ve ülkemden soğuttular.
                      Bir kaç ay önce bir abimiz bunlar Müslümansa ben değilim demişti, bende tövbe de abi dedim, imanın kimde olduğunu bilemeyiz makbul olanı da bu şekilde olanı değil demiştim. Çıkar uğruna müslüman görünmek zormu! Var işte! Peki bunun cezası ağır olur mu, öff öffff hemde.

Bu dünyada hiç bir hak ahirete kalmaz, sadece en azı yaşanır diyen bir dostum, acımız, ahımız hala yerde, ya nasip Ya Rabbim, hakkımızı bu dünyada da yerde bırakma

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umut köse diye birisi tercüman olarak kulüpde ise baslamis

adam fanatik sikeciymis ve metrisde azizeyi ziyaret etmis

tepki göstermeliyiz bu haber dogruysa
                        umarim böyle bisey yoktur

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          umarim böyle bisey yoktur
                          Varmış, daha önce kaleci antrenörünü postaladık bunu da göndermemiz gerek, görev seni çağırıyor Trabzon

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Varmış, daha önce kaleci antrenörünü postaladık bunu da göndermemiz gerek, görev seni çağırıyor Trabzon
                            Görev Trabzon'a düştüyse vay babom
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Unutmadık, en sonunda ışığa kavuşacağız.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Unutmadık, en sonunda ışığa kavuşacağız.
                                Kavuşa kavuşa sonunda Cem Yılmaz'ın bahsini ettiği k.ça tıkılan pamuğun etkisiyle çakan aydınlanma olacak gibi.

Camia diye bir şey yok ortada
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X