valla banada fazla güvenme kardeşim, işyerindeki internet kısıtlı olduğundan ne faceye nede twitere girebiliyorum sağdan soldan alıyorum bilgileri. emin olduğum tek şey azizin yırtamayacak olması
cihan oskayında dinlenmesi reddedilmiş bu ne demek oluyor?
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Cihan Oskay feybe şike ve teşvik yaparak şampiyon oldu ben de aracılık ettim dedi diye deli ilan edildi. Adam tehditlerden ve iş bulamamaktan otel odalarına sığındı. Bunu haber yapan Serhat Ulueren kendi açıkladı seni dürbünlü ile vuracağız diye tehdit aldığından evinde karartma yapmış 1 ay adım atamamışlar... Şimdi bu adamı kendilerini kurtarsın diye yeniden kullanmak istiyorlar. Geri tepmiş anlaşılan. Madem bu adam güvenilirdi geçmişteki iddiaları karşısında nasıl meczup oldu?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Davayı 8 temmuza ertelemişler o tarihlerde lig fiktürü çekilir başakşehirspor da uefa'dan ceza alır sonra dava 8 temmuzdan 8 eylüle falan ertelenir o arada şikeli takımlara lig bir kez daha başlar daha sonra dava tekrar tekrar ertelenir derken 1 sezon daha kupasız geçiip gider.
Artık ya ligden çekilmeliyiz yada fifa ve cas kararı için harekete geçmeliyiz yok uefa gerekçeli kararı varmış yok yeniden yargılama varmış beklemeyelim.
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum