Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faik Işık için protesto başlığı açılmayacak mı?
    Her şaklabana ayrı başlık açsak, burası çöplük olur Akın abi
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• dava ne aşamada acaba
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yenileme kararı verilen Şike Davası'nda ikinci duruşma başladı. Aziz Yıldırım duruşmaya katılmadı

HTSPOR.COM
        Yenileme kararı verilen Şike Davası’nda ikinci duruşma başladı... Çağlayan’daki Mehmet Selim Kiraz Adliyesi’nde 13. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda başlayan davaya Aziz Yıldırım katılmıyor. İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile birlikte 37 kişi hakim karşısında olacak. Dava sanıkların ve avukatların verdiği yoklamayla başladı...
        İŞTE DURUŞMADA YAŞANANLAR:
        x Serdar Adalı duruşmada, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istemedi. Tayfur Havutçu ise istediğini söyledi.
        x Şu ana kadar 4 sanığın ifadesinin alınmadığı belirlendi.

x Aziz Yıldırım'ın sağlık raporu okundu. Bu nedenle duruşmaya katılmadığı belirtildi.

x Müdahillerden Altay ve Fenerbahçe Kulüpleri duruşmaya katılmadı.

x Müdahil Bucaspor ve Trabzonspor vekillerinin beyanları alındı. Trabzonspor vekili Cihan Oskay ve Lokman Yanık ile ilgili ifadelerin dinlenmemesini istedi. Tapeler kabul edilsin talebi dile getirildi.
        x Av. Ali Rıza Dizdar okuduğu örnek dava dosyasını isteyen Trabzonspor vekiline "32. Asliye Ceza da gelsin mi?" dedi. (Bu sırada gülüşmeler yaşandı)

x Haldun Şenman'ın avukatları, Lutfi Arıboğan, Ali Parlak ve İlhan Helvacı'nın huzurda ifadeye çağrılması talebini yenileyerek mahkemeden bu konuda bir karar verilmesini istediler.

x Yusuf Turanlı'nın avukatı, müvekkilinin iki silahından birinin antika diğerinin de hatıra amaçlı saklandığı ve hiç kullanılmadığı konusunda tanıklık içim Turanlı'nın eşinin tanık olarak dinlenmesini istedi. Avukat ayrıca Cengiz Zülfükaroğlu (eski BJK yöneticisi) ve Abdullah Avcı'nın da dinlenmesini talep etti.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu sikecileri secimde once sozde AK ladiklarinda trabzonlunun secimdeki tavri degisir mi acaba cevap nah degisir..bize mustahak kardeslerim mustahak..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bucaspor vekili: Sanıklar cezalandırılsın talebinde bulundu.

Yorum

• Hakan Orhan: Yargıtay ın bozduğu hususlar dışında yargılama yapılması mümkün değildir.

Aziz yıldırımın belirttiği tanık cihan oskayın iddiaları tamamen safsatadır.

kumpas yönündeki iddialar zaren sayın mahkeme tarafından reddedilmiştir.

delillerin geçerliliği yönündeki emsal karar sunuyoruz.

Yorum

• ve fb avukatından muhteşem savunma: delilleri dosyadan çıkarın

Yorum

• yaa şu şikebahçelilere bi sağlam darbe daha gelse ne güzel olucak haa

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her şaklabana ayrı başlık açsak, burası çöplük olur Akın abi
                    Ama protesto edelim ki herkes haddini bilsin. Camiamızın gücü de belli olsun, birleşmesi de sıklaşsın. Yoksa bu hakaretlerin sonu gelmez
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eskiden duruşma günleri burası ana baba gün,ne dönerdi mesajları takip edemezdik, şimdi geldiğimiz duruma bakın bir elin parmaklarını geçmiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eskiden duruşma günleri burası ana baba gün,ne dönerdi mesajları takip edemezdik, şimdi geldiğimiz duruma bakın bir elin parmaklarını geçmiyoruz.
                        abi isdeyim ve iyi takip edemiyorum, o yüzden seni takip ediyorum. Bilgilerin icin cok tesekkür ederim.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi isdeyim ve iyi takip edemiyorum, o yüzden seni takip ediyorum. Bilgilerin icin cok tesekkür ederim.
                          valla banada fazla güvenme kardeşim, işyerindeki internet kısıtlı olduğundan ne faceye nede twitere girebiliyorum sağdan soldan alıyorum bilgileri. emin olduğum tek şey azizin yırtamayacak olması

Yorum

• Sahtekar aziz yinemi hastalanmis ne ilginc adam sahtekarin önde gideni
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sahtekar aziz yinemi hastalanmis ne ilginc adam sahtekarin önde gideni
                              yapmadığı şeymi abi...

Yorum

• azizi savunan avukatın gs yöneticisi köksal bayraktar olduğunu biliyormuydunuz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X