Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gayse macindan cok saha disindaki abartili güvenlik konusulacak

Yorum

• herkes siraya gecmis kendi reklamini yapmak icin olayi kiniyor.
      sürmene belediyesi ve türk hava kurumu ne diye kinama yayinliyor ?

sike yapanlara karsi neden kinama yapmadiniz?

Yorum

• seda sayan ve ugur serefsizi de sikecilere gecmis olsun dedi.

üstelik herkes takim tutabilir ama böyle bir sey yapmak yanlis dedi ikiside.

resmen Trabzonlu ve TS liler yapti demeye getirdiler
        vallahi pes dogrusu

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          seda sayan ve ugur serefsizi de sikecilere gecmis olsun dedi.

üstelik herkes takim tutabilir ama böyle bir sey yapmak yanlis dedi ikiside.

resmen Trabzonlu ve TS liler yapti demeye getirdiler
          vallahi pes dogrusu
          ya benim anlamadigim fb taraftarlar polis arabasi yakarken bu serefsizler nerdeydi neden bunlara kimse sormuyor

Senol Hocanin dedigi gibi Adaletin olmadigi yerde Anarsi baslar
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya benim anlamadigim fb taraftarlar polis arabasi yakarken bu serefsizler nerdeydi neden bunlara kimse sormuyor

Senol Hocanin dedigi gibi Adaletin olmadigi yerde Anarsi baslar
            ah bi ben anlasa. ama burda kulüp suclu. yapacak bi basin aciklamasi teker teker gösterecek olanlari ve soracak o zaman neredeydiniz diye

Yorum

• acil olarak basin aciklamasi yapip bu alttakileri ve sikecilerin polis otolarini yakarken görüntülerini yayinlayip o zaman neden sustunuz diye sormasi gerkir kulübün.

eger gercekten büyük kulüp isek bu hemen yapilmalidir

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ah bi ben anlasa. ama burda kulüp suclu. yapacak bi basin aciklamasi teker teker gösterecek olanlari ve soracak o zaman neredeydiniz diye
                orasi öyle ama nerde o Baskan öyle bir adam secilmiski tam Truva ati hem bu arada cok evlilik Programina bakma sonra sendemi katilacaksin oraya
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kör fanatiklerin ya da futbolla ilişkisi olmayanların Trabzon'u suçlamasını yadırgamıyorum ama bir zamanlar buradan ödül alan, şike sürecinde belki de Trabzonspor'a en çok destek çıkan Telegol nasıl 180 derece döner bir hâle geldi anlamakta zorlanıyorum. Futbol programlarının çoğunda FB'li yorumcular bile bu konuda bize saldırmaktan imtina ederken bunlar resmen bizi tetikçi ilan ettiler...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    orasi öyle ama nerde o Baskan öyle bir adam secilmiski tam Truva ati hem bu arada cok evlilik Programina bakma sonra sendemi katilacaksin oraya
                    o halime ve babaannesi giresunlu, bizim köyden diye bi 5-10 dk bakim dedim bakmaz olaydim. cok sükür mutlu bi evliligim var

Yorum

• Mahmut uslu ntv sporda konuşuyor...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• uslu: bizim icin kupa yada 4.yildiz önemli degil diyor.

aytöre: olay 3 temmuzun gelismesi

neremle gülsem bilemedim

Yorum

• bu eylem fb TS çatışması değil ciddi bir terör eylemidir.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Güvenlik sorunu yüzünden feybe'nin maçı erteleniyorsa bizim de ertelenmeli.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hikaye anlatiyorlar. kupalarin, yildizlarin, sampiyonluklarin önemi yoksa neden sike yaptiniz

Yorum

• olayın failleri bulunana kadar futbol oynama niyetinde değiliz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X