Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yarın bu dava hakkında kesin karar açıklanırmı duruşmanın ertenme ihtimali varmı?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• http://www.61saat.com/m/futbol/ak-pa...i-h193755.html buyrun burdan yakin uyumaya devam trabzonlu
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.61saat.com/m/futbol/ak-pa...i-h193755.html buyrun burdan yakin uyumaya devam trabzonlu
        O kadar hoşuma gidiyor ki bunlar...

Hala ısrarla partilerine ,bu ülkenin başındaki şahsa toz kondurmayanlar aklıma geliyor,beter olalım diyorum,daha ne olsun....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

http://www.61saat.com/m/futbol/ak-pa...i-h193755.html buyrun burdan yakin uyumaya devam trabzonlu
          Amacım siyaset yapmak değil ama Faik Işık gibi bir karakteri aday gösteren bir partinin sadece yaptığı siyaseti değil toplum ahlakına nasıl baktığını bile sorgularım.
          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
          Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hala ısrarla partilerine ,bu ülkenin başındaki şahsa toz kondurmayanlar aklıma geliyor,beter olalım diyorum,daha ne olsun....
            Adamlar 4 yıldır gözümüzün içine baka baka bizimle dalga geçiyorlar

benim anlamadığım hadi Trabzondaki %60 bunlara oy verdi ondan susuyorlar diyelim ya geri kalan %40'ın içinde bir delikanlı yokmu bunlara ağzının payını verecek?

bunlar Trabzona gelince birde miting meydanında boynuna atkı takanlar var peşinden koşanlar var kefen giyenler var kupa şimdiye kadar gelmediyse bu kesimin yüzünden gelmedi.

bu arada yarın baş şikecinin yargılanması var ama bişeycik olmayacak sonuç belli padişah boşu boşuna icad etmedi o yeniden yargılamayı.

Bunlar başkanlık sistemini getirmek istiyorlar bunun için en azından referandum için 330 vekil gerekli eğer o sayısa ulaşırlarsa daha çoook kupamız gasp edilir malesef bizde Trabzonsporun değerlerine sahip çıkma onun çıkarlarını savunma ruhu yok olmuş eğer o ruh devam etseydi ülke çapındaki milyonlarca Trabzonsporlunun karşıt oyları bile padişahı tahttan indirmek için yeterli olurdu.
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• AY yarın yine hastalanır, tansiyon, stres, kalp vs...

2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• yarın bi sonuç çıkma ihtimali nedir arkadaşlar ? biraz uzak kaldım bu ara malesef
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkes hakettigi gibi yonetilir kardesim..hic azize sikecilere falan sallamaya gerek yok kupamizin onundeki en buyuk engel trabzonlulardir bizim kupa falan umrumuzda degil mesajini vermislerdir malum sahisa defalarca.. gecmisde boyleydi gelecekde de boyle olcak korkarim..soylencek fazla bisey yok kurunun yaninda yasda yaniyor..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 3 sorum var;
                    sözkonusu kupa dağıtan avukat akp 16.sıradan mv adayi, 16.sıranın seçilme şansı sıfıra yakınken kime ne mesajı veriliyor?
                    sözkonusu davaların olduğu zaman fb 2.başkanı ve basın sözcüsü zat, devletin tüm ihalelerini toplayan ekibin içinde değil mi,takımın kaptanı kamuoyunda bir cemaate yakınlığıyla tanınmıyor mu?
                    zapdedilemeyen kale böyle mi oluyor?
                    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

Uyutan da Trabzonlu.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Faik Işık kendini fasülye gibi nimetten zannediyor...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• salı sallanır !

Yorum

Helal olsun adama. Vallahi helal olsun. Şu adam milletvekili adayı oldu ya, bir de üzerine tüm Trabzonlularla, Trabzonsporlularla dalga da geçiyor ya, vallahi billahi helal olsun.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Helal olsun adama. Vallahi helal olsun. Şu adam milletvekili adayı oldu ya, bir de üzerine tüm Trabzonlularla, Trabzonsporlularla dalga da geçiyor ya, vallahi billahi helal olsun.
                              bide spor bakanı oluyormuş !

Yorum

karakteri olsa 3 temmuz 2011 tarihinden ,yeniden aklanma safsatası kararının alındığı güne kadar demediğini bırakmadığı iktidar partisinden aday olabilirmiydi?

Her girdiği davayı kaybedip ,asgari hukuk ve futbol bilgisi olan tv programcılarını karşısında bile acılı ezme kıvamına gelen bir ahlaksız ezik işte!
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X