Arkadaslar biraz daha sabır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Salih hocam
bu konuda mail kampanyalarına katıldım,imkanım olsa farklı aktivitelerede katılırdım.Buraya üye olma fikrini sonradan akıl ettim.
size ozelden yazdıgım gibi bir kac fikrim daha var.bunları genelden paylaşmama sebebini biliyorsunuz.umarım yurt dışında oturan bir kac renkdaşım bana yazar paylaşırım.
bana önyargılı yaklaşabilirsiniz bu beni olumsuz etkilemez
tekrar söyluyorum biz kazanacagız
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle resmi hesabı. Uzun zamandır kendisini takip ediyorum. Zaten fotoğraflar herşeyi anlatmıyor mu?
Zeki Alasya gibi zamanında sosyalist takılan biri bile üç-beş kuruş için, birkaç reklamda oynayabilmek için yalakalık yapıyor, oradakilerin tamamına yakını cebinin derdinde olan insanlar. %90'ının da oruç tutmadığına eminim.
Tekke gibi bir sembolün, böyle bir hatayı yapması kabul edilemez. Küfür edilmesi hoş değil ama eleştiriler kesinlikle haklı.
Yaptığı hatanın farkına varması lazım. Rıdvan-Acun var orda yahu!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Gokhan Koc @gokhankocl 52 dk.
Pobeda, 2004 yılında yaptığı tek maçlık şikenin cezasını tam 5 sene sonra 2009'da yemiş ve ceza 8 sene olmuş)
Tek maçta şike yapan Pobeda yetkilileri Futboldan ömür boyu men edilmişler.
Pobeda kararına göz atmak isteyenler için: http://www.tas-cas.org/d2wfiles/document/4129/5048/0/AWARD20192020Pobeda20INTERNET.pdf …Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Arkadaşlar burdan çok önemli bişey söylemek istiyorum,3 yıldır çalınan şampiyonluğumuz için burdan ve bir çok platformdan mücadele veriyoruz ama kaçırdığımız bişey var,Bu mücadele çalınan şampiyonluğumuz için,yani şampiyonluk için peki günümüzde şampiyonluk ne demek,fb ile gs ile mücadele edebilmek demek,avrupada mücadele edebilmek demek ne demek,istanbul takımlarının altyapısı olmamak demek ne demek:tabiki para demek,gelir demek,Bakın bize yıllar önce 800 dönüm diye söz verilen akyazı,yani üzerinde trabzonspora gelir getirecek,oteller restorantlar,cafeler ve daha bir çok gelir getirecek arazi,şuan sadece bir stada ve 2-3 tane binaya indililmiş durumda ve biz uyuyoruz,Arkadaşlar lütfen rica ediyorum gerekirse kampanyalar,başlatalım,yürüyüşler yapalım ama kulubumuze gelir getirecek bu arazilerin birilerine peşkeş çekilmesine vakit geçmeden engel olalım,Bakın 1 tane şampiyonluk için 3 yıldır çektiğimiz çileyi görüyorsunuz,gelin bundan sonraki şampiyonluklarımıza şimdiden sahip çıkalımANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Gokhan Koc @gokhankocl 58 dk.
Şimdi paylaşacağım görüş @temiz61 'e aittir. Çalmış olmayayım
UEFA Sivasspor ve Eskişehir'e şikayet içerikli başvuru beklemeden soruşturmayı başlattı. Niye ? Çünkü davayı biliyor.
Çünkü hem Bjk hem de Fb için ayrı ayrı soruşturma yürüttü, süreci başından takip etti, Fb gelmesin derken Ts uygun dedi !
Peki nasıl oluyorda Fb'nin başvurusu ile "aaa TS'u unutmuşuz" dedi ?
Böyle saçma sapan bir durumla karşılaşmamızın 2 sebebi olur. 3. sebep olmaz.
1- Fb yeni delil sundu, muhtemelen doğrudur, delillerle oynayıp yalan yanlış şeyler sunmuş olabilirler.
2- UEFA Trabzonspor ile pazarlık masasına oturmak istiyor. Bomboş olan elini kuvvetlendirmek için böyle bir yol izliyor.
Bu noktada bence 2. si yaşanıyor şuan. UEFA pazarlık masasına oturacak ama eli öyle boş ki, mecburen böyle bir saçmalık yaptı.
Pazarlık masasını UEFA'nın kafasından kırmanın yolu ise konuyu ivedilikle CAS ve FIFA'ya taşımaktır. Eş zamanlı
Şikeciler tarafında ise şu sıralar kaybolmuş tapelerin bulunduğu iddia ediliyor))
Kaybolmuş tapeler diye bir gerçek varsa ve senin bundan haberin olabiliyorsa sende paralelcisin))
Tapeleri yok saymaya çalışırken Trabzonspor'u tapeler üzerinden yargılatmaya çalışmak da ayrı komedi)))
Ancak daha komik olanı şu: Tapelerin tamamını ortadan kaldırdığınız zaman Trabzonspor ile alakalı bu davada tek satır delil yok.,
Oysa şikeciler için hala bir dünya delil olduğu gibi duruyor))
Şimdi UEFA'daki soruşturmalarda tapeler için bu görüşlerini belirten Fb'liler acaba Trabzonspor'u suçlarken ne söyleyecek))
Tüm bunların arkasında tabiki devleti yöneten egoist çocuk var. Hukuk falan hikaye onun için, birazda saflık var tabi
Her şımarık çocuk gibi, bunun da sağlam şekilde azarlanmaya ihtiyacı var. Ama bunu yapabilecek biri yok bizde ne yazıkki.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Öyle arkadaşlarım var ki fanatiklik derecesinde Trabzonsporlu Tayyip Erdoğan'cı. Garip bir durum hakikaten kafam almıyorNe Tayyip'e toz konduruyorlar ne de Trabzonspor'dan vazgeçiyorlar böyle garip bir durum anlamış değilim.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar burdan çok önemli bişey söylemek istiyorum,3 yıldır çalınan şampiyonluğumuz için burdan ve bir çok platformdan mücadele veriyoruz ama kaçırdığımız bişey var,Bu mücadele çalınan şampiyonluğumuz için,yani şampiyonluk için peki günümüzde şampiyonluk ne demek,fb ile gs ile mücadele edebilmek demek,avrupada mücadele edebilmek demek ne demek,istanbul takımlarının altyapısı olmamak demek ne demek:tabiki para demek,gelir demek,Bakın bize yıllar önce 800 dönüm diye söz verilen akyazı,yani üzerinde trabzonspora gelir getirecek,oteller restorantlar,cafeler ve daha bir çok gelir getirecek arazi,şuan sadece bir stada ve 2-3 tane binaya indililmiş durumda ve biz uyuyoruz,Arkadaşlar lütfen rica ediyorum gerekirse kampanyalar,başlatalım,yürüyüşler yapalım ama kulubumuze gelir getirecek bu arazilerin birilerine peşkeş çekilmesine vakit geçmeden engel olalım,Bakın 1 tane şampiyonluk için 3 yıldır çektiğimiz çileyi görüyorsunuz,gelin bundan sonraki şampiyonluklarımıza şimdiden sahip çıkalım
Yorum
-
Farzedelim dediğin gibi olsun tamamen sadri şenerin hatasından zamanında ödenmeyen bir paradan dolayı çıkmış olsun,Daha hiçbir şey için geç değil,arazi orda o şekilde duruyor ve bu ülkede yargının ve kanunların nasıl dansöz gibi istenildiği şekle sokulduğunuda hergün görüyoruz,Ayrıca halkın gücünün üstünde bir güç olabilkir mi,Trabzon halkının tamamı o arazinin trabzonspora ait olmasını istedikten sonra,olmaz yada olamaz diyebilecek bir güç var mı,800 dönüm araziyle para basar bu kulüp,istanbul diktası ve bizans oyunlarıyla mücadelemizde inanılmaz önemli bir kaynak,kesinlikle bunun üstünde durup,kulubümüzün geleceğine ve gelecekteki şampiyonluklarına şimdiden sahip çıkmalıyız,sonra neler olacağını işte bugün görüyoruz ve yaşıyoruz,güçlü olmazsanız işte sonuç buANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Sadri Şener ile alakası yok. Nuri Albayrak stadı kendi çabası ile yapıp trabzonspor adına alacaktı. Biraz ütopik bir düşünceydi. Forumun açılışında başbakan trabzonlu iş adamlarına seslendi. Bu işi üstlenin diye. Kimse üstlenmeyince trabzonsporun parasıda olmaayınca iş tokiye kaldı. Biz daha futbolcu alamıyoruz. Stadı yapmamız imkansızdı
Yorum
-
Ulkenin ic hukukundan hic umudum yok. Cunku bir grubun kontrolu altinda ve en azindan cumhurbaskanligi secimi bitene kadar olumsuz bir karar cikartmazlar.
Yurtdisi kaynakli durumda ise UEFA ya esegini saglam kaziga baglamaya calisiyor, ya da onlarda ic hukukta ki tum hamleleri gormek istiyor. Bu UEFA'nin kararini degistirmese bile, Yarin kendisine karsi acilabilecek davalara karsi elini guclendirmek icin daha fazla karar almasini engelliyor olabilir.
Burada ki daha onemli koz bence FIFA. FIFA, UEFA'nin kararini daha ne kadar bekler, ne kadar sessiz kalir bilinmez?Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle arkadaşlarım var ki fanatiklik derecesinde Trabzonsporlu Tayyip Erdoğan'cı. Garip bir durum hakikaten kafam almıyorNe Tayyip'e toz konduruyorlar ne de Trabzonspor'dan vazgeçiyorlar böyle garip bir durum anlamış değilim.
Benim kayın fanatik değil ama TS li,aynı zaman da Tayyipçi,
bırak TS yi kendisi paralelci dalgasından tayin yedi,artı katsayı düzenlemesi bekliyordu vermiyorum dedi Tayyip ama gine de toz kondurmaz.
İnsanları anlamak gerçekten çok güç,benim de kafam almıyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGokhan Koc @gokhankocl 52 dk.
Pobeda, 2004 yılında yaptığı tek maçlık şikenin cezasını tam 5 sene sonra 2009'da yemiş ve ceza 8 sene olmuş)
Tek maçta şike yapan Pobeda yetkilileri Futboldan ömür boyu men edilmişler.
Pobeda kararına göz atmak isteyenler için: http://www.tas-cas.org/d2wfiles/document/4129/5048/0/AWARD20192020Pobeda20INTERNET.pdf …
ismini ilk kez duyduğum, nerenin takımı olduğunu dahi bilmediğim dandik bir federasyonun dandik bir takımına verilen cezayı emsal gösterip, devasa rakamların döndüğü ortamda, çok güçlü isimlerin desteklediği Türk takımı fb de işte böyle ağır cezalar alacak demek...
o kadar temiz yürekli ve iyimsersiniz ki..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Isin birde baska boyutu var, bu mücadelede yönetimle taraftar ayni dogrultuda mi mücadele ediyor?
Bunu cok iyi incelemek lazim. Bana göre yönetim birazda tarftarin zorlamasiyla bazi adimlari atti,
Bunun nedenini taraftar bulmak zorunda, cünkü yönetim bunun aciklamasini yapmaz, yapamaz.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum