İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleifm karari degisse ne olacak renktas ? atladigim bi nokta mi var ?
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecas ve ifm sike sucu sabittir dedi. türkiyede istedikleri kadar aklansinlar ceza almaktan kurtulamicaklar. cezasida küme düsmektirMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Şenes Erzik
“3 TEMMUZ SÜRECİ UEFA NEZDİNDE KAPANDI”
3 Temmuz süreci sonuca bağlandı. Önce UEFA Disiplin Kurulu 2+1 diye bir karar aldı. Ondan sonra tahkim kuruluna gidildi. Ve “+1” kaldırıldı sonra CAS'a gidildi. CAS da UEFA Tahkim Kurulu’nun aldığı kararı onaylandı. Ondan sonra en son karar olarak İsviçre Federal mahkemesine gidildi. O da onayladı ve süreç bitti.
Tabii ülkedeki durum farklı. Yeniden yargılama süreci başladı. Ne zaman biter bilinmez ama İsviçre Federal mahkemesi en üst makamdır. İsviçre'de kurulmuş olduğu için FIFA da UEFA da ona uymak zorunda. Temyiz mercii olarak onların ne dediği çok önemli. O nedenle bu kuruluşlar için iş bitmiş demektir. Buradaki durumun ne olacağı hiç ilgilendirmiyor artık. Infantino, yönetim kurulu adına genel sekreter olarak bu açıklamayı yaptı ve iş bitti. Kişilerle ilgili olan bir durum da yoktur.
“BAZI ŞEYLERİN AÇIKLANMASI HEPİMİZİ ZORA SOKAR”
Bazı şeyler var ve bütün haliyle açıklanması hepimizi zora sokar. İnsanların çok fazla bilmediği konularda konuşmaması gerekiyor. Bu ters tepki yaratabiliyor. Şunu herkes bilmeli ki hiç bir Türk Vatandaşı Türkiye’deki takımların, milli takımın imajını zedelenmesini istemez. Ama yetişebileceği, elinden gelen bazı şeyler vardır ve onlara teşebbüs eder. Alınan kararları disiplin kurulundan, tahkim kurulundan ve CAS'tan herkesle beraber duyduk. Bakın İtalya'da 2006'daki Juventus mevzusu gündeme geliyor. Bakın nerden nereye geliyor olay.
“FIFA NEZDİNDE OLAYLAR KAPANDI MI? ONU BEN SÖYLEYEMEM”
FIFA nezdinde olaylar kapandı mı? Onu ben söyleyemem. Kuvvetler ayrımı var. Yönetim kurulu üyesi olarak UEFA'da da FIFA'da da direkt burnumuzu sokamayız. Ancak bize anlatılana kadar. Hukuk komitesi avukatının anlattığı kadar biliriz. Yoksa ince detaylarını bilemeyiz. İnandığımız şeyleri söylemek durumundayız. Hukuk devreye girince sorumlu kişilerin söylediğini bilirsiniz. Mesela Levent Bıçakcı da hiç bir şey bilmez. O toplantının olduğu gün çağrılmaz bile.
“2016 OYLAMASI İÇİN NASIL LOBİCİLİK YAPILMADI?”
Siz sandık başındakilerin 2016 oylaması esnasında bana ne anlattığını biliyor musunuz? Oylar başa baş gitti. Şimdi bunun neresinde “lobicilik yapılmadı”?
“UEFA DİSİPLİN KURULU, YARGITAY KARARLARININ ESAS ALDI”
UEFA'nın dört takımı Avrupa kupalarına almama durumunu nasıl okumamız gerektiği belli. UEFA Disiplin Kurulu, o kararları Yargıtay kararlarının esas alarak verdi. Tahkime gitti; değişmedi. CAS'a gitti; değişmedi. İsviçre Federel Mahkemesi’ne gitti; değişmedi. Benim buna yorum yapacak halim yok.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenes Erzik
“3 TEMMUZ SÜRECİ UEFA NEZDİNDE KAPANDI”
3 Temmuz süreci sonuca bağlandı. Önce UEFA Disiplin Kurulu 2+1 diye bir karar aldı. Ondan sonra tahkim kuruluna gidildi. Ve “+1” kaldırıldı sonra CAS'a gidildi. CAS da UEFA Tahkim Kurulu’nun aldığı kararı onaylandı. Ondan sonra en son karar olarak İsviçre Federal mahkemesine gidildi. O da onayladı ve süreç bitti.
Tabii ülkedeki durum farklı. Yeniden yargılama süreci başladı. Ne zaman biter bilinmez ama İsviçre Federal mahkemesi en üst makamdır. İsviçre'de kurulmuş olduğu için FIFA da UEFA da ona uymak zorunda. Temyiz mercii olarak onların ne dediği çok önemli. O nedenle bu kuruluşlar için iş bitmiş demektir. Buradaki durumun ne olacağı hiç ilgilendirmiyor artık. Infantino, yönetim kurulu adına genel sekreter olarak bu açıklamayı yaptı ve iş bitti. Kişilerle ilgili olan bir durum da yoktur.
“BAZI ŞEYLERİN AÇIKLANMASI HEPİMİZİ ZORA SOKAR”
Bazı şeyler var ve bütün haliyle açıklanması hepimizi zora sokar. İnsanların çok fazla bilmediği konularda konuşmaması gerekiyor. Bu ters tepki yaratabiliyor. Şunu herkes bilmeli ki hiç bir Türk Vatandaşı Türkiye’deki takımların, milli takımın imajını zedelenmesini istemez. Ama yetişebileceği, elinden gelen bazı şeyler vardır ve onlara teşebbüs eder. Alınan kararları disiplin kurulundan, tahkim kurulundan ve CAS'tan herkesle beraber duyduk. Bakın İtalya'da 2006'daki Juventus mevzusu gündeme geliyor. Bakın nerden nereye geliyor olay.
“FIFA NEZDİNDE OLAYLAR KAPANDI MI? ONU BEN SÖYLEYEMEM”
FIFA nezdinde olaylar kapandı mı? Onu ben söyleyemem. Kuvvetler ayrımı var. Yönetim kurulu üyesi olarak UEFA'da da FIFA'da da direkt burnumuzu sokamayız. Ancak bize anlatılana kadar. Hukuk komitesi avukatının anlattığı kadar biliriz. Yoksa ince detaylarını bilemeyiz. İnandığımız şeyleri söylemek durumundayız. Hukuk devreye girince sorumlu kişilerin söylediğini bilirsiniz. Mesela Levent Bıçakcı da hiç bir şey bilmez. O toplantının olduğu gün çağrılmaz bile.
“2016 OYLAMASI İÇİN NASIL LOBİCİLİK YAPILMADI?”
Siz sandık başındakilerin 2016 oylaması esnasında bana ne anlattığını biliyor musunuz? Oylar başa baş gitti. Şimdi bunun neresinde “lobicilik yapılmadı”?
“UEFA DİSİPLİN KURULU, YARGITAY KARARLARININ ESAS ALDI”
UEFA'nın dört takımı Avrupa kupalarına almama durumunu nasıl okumamız gerektiği belli. UEFA Disiplin Kurulu, o kararları Yargıtay kararlarının esas alarak verdi. Tahkime gitti; değişmedi. CAS'a gitti; değişmedi. İsviçre Federel Mahkemesi’ne gitti; değişmedi. Benim buna yorum yapacak halim yok.
Sen de ahlaksız, vicdansız emek hırsızlarının destekçisi oldun 4 yıldır
Tüh alayınızın kalıbına
Ulan sizin bu davranışlarınızı ve sözleriniz bizi bu olayın üzerine gitmek için daha çok kamçılıyor.
O kupayı Trabzon şehrine getireceğiz.
İnsanız, adamız, dürüstüz, vicdanlıyız, adaletliyiz demeyin asla.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
''BAZI ŞEYLERİN AÇIKLANMASI HEPİMİZİ ZORA SOKAR
Bazı şeyler var ve bütün haliyle açıklanması hepimizi zora sokar. İnsanların çok fazla bilmediği konularda konuşmaması gerekiyor. Bu ters tepki yaratabiliyor. Şunu herkes bilmeli ki hiç bir Türk Vatandaşı Türkiye’deki takımların, milli takımın imajını zedelenmesini istemez. Ama yetişebileceği, elinden gelen bazı şeyler vardır ve onlara teşebbüs eder. Alınan kararları disiplin kurulundan, tahkim kurulundan ve CAS'tan herkesle beraber duyduk. Bakın İtalya'da 2006'daki Juventus mevzusu gündeme geliyor. Bakın nerden nereye geliyor olay.''
Bu paragraf bile başlı başına itiraf aslında.
Ey Şenez Erzik ve aynı minvalde düşünen parazitler;
Eğer adil olmayan hukuka aykırı kararlar alınıp,bir tarafın şampiyonluğu,umudu,geleceği çalınmışsa HER TÜRK VATANDAŞI:
GOMUŞUM Türkiye'deki takımlara ve milli takımın imajına demek zorundadır.
ADALET tesis edilmeyip ALINTERİNİN HAKKI GÜÇLÜDEN alınıp SAHİBİNE iade edilmedikten sonra;
Ne MARKA DEĞERİNİZ,ne FUTBOL TAKIMLARINIZ ne de İMAJINIZ 5 PARA etmez !
Oynadığınız OYUN TİYATRODAN öteye geçmez...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Aynı paragrafta geçen Juventus olayı bile ,bu işte sonuna kadar gitmemiz gerektiğini -bu anlamda hukuk kurulumuz zaten çalışmalarına devam ediyor- içimizdeki İrlandalılar dahil olayın tüm taraflarına biz bitti demeden bu iş bitmeyecek mesajını veriyor.
Eğer art niyet yok ve mesaj alınmak isteniyorsa...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....bu yazıyı yazanın nerde yazdığını tarihini adı sanını veririm...mahcup olursun...
....ayrıca söylediklerim benim kendi düşüncelerim...birileri beğensin veya beğenmesin diye yazmıyorum...
senin beni mahçup edebilecek yada başka bir ruh haline sokabilecek durumun yok.
Acıma ve tiksinme yaratıyorsun bende ,yani cürmün kadar yer yakabilirsin.
...
Haydi yallah!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzik efendi FİFA da bu olay kapandımı bilmiyorum demiş. Kapandığı yönünde en ufak bir işaret alsalar orada da olay çoktan bitti derdi. Demek ki FİFA dan ağır bir tokat gelme ihtimali çok yüksek2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum