Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugünde Uefa'ya ve Fifa'ya e-mail göndermeye,faks çekmeye ve telefon etmeye devammm,UNUTMADIK,UNUTTURMAYACAĞIZ.

Yorum

• Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "İnşallah Genel Kurul'dan da geçmek suretiyle artık ülkemde parti kapatılması tarih olur. Bana kalırsa, ben bu işin herhangi bir şeye bağlanmasını dahi doğru bulmuyorum. Benim düşüncem, ilk defa burada açıklıyorum, o da şudur: Ben partileri, madem ki tüzel kişiliktir, gerçek kişi ile tüzel kişiliği birbirine karıştırmayalım. Hani hep nüktedir, biliyorsunuz, tüzel kişiye ceza verilir mi? Cezanın gerçek kişiye verilmesi lazım. Bir partinin başkanı suç işlediyse ver, üyeleri suç işlediyse kendisine ver ama bir partiye bu cezayı neden veriyorsun? Mesela şu anda iktidar partisinin yaklaşık 22 milyon oy vereni, seçmeni var. O partiyi siz kapattığınız anda bu ne demektir, 22 milyonu cezalandırıyorsunuz. Bu adalet midir, böyle şey olur mu? Tekrar yenisi kurulur o ayrı mesele ama niçin bu denli yanlış bir adımı atıyorsunuz?

Ben diyorum ki şöyle olması lazım: bir siyasi partinin kapatılması gibi bir madde gündeme gelse, bunun için söylenmesi gereken, 'Bir siyasi partinin kapatılması teklif dahi edilemez' diye bir hükmün oraya gelmesi lazım. Ancak suçu işleyen kimse onlar bu işin bedelini öder. Olay bu olması lazım. Kökünden bunun kazınması lazım. Aynı şeyi ben vakıflar, dernekler için de söylüyorum. Derneği, vakfı neden kapatacaksın? Suç işleyen kimse gel onları cezalandır. Tabelayı cezalandırmakla bir yere varamazsın."

Yukarıda cumhur başının bir konuşmasını paylaştım.
      bence konumuzla da ilintili şeyler içeriyor.
      Türkiye'de kulüpler Dernekler Yasasına göre yönetilirler.
      Yazıyı okuduktan sonra, küme düşme bekleyen varsa hayal görüyordur.
      en güzel ihtimalde kupa verilir, suça karışanlar futboldan men edilir.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "İnşallah Genel Kurul'dan da geçmek suretiyle artık ülkemde parti kapatılması tarih olur. Bana kalırsa, ben bu işin herhangi bir şeye bağlanmasını dahi doğru bulmuyorum. Benim düşüncem, ilk defa burada açıklıyorum, o da şudur: Ben partileri, madem ki tüzel kişiliktir, gerçek kişi ile tüzel kişiliği birbirine karıştırmayalım. Hani hep nüktedir, biliyorsunuz, tüzel kişiye ceza verilir mi? Cezanın gerçek kişiye verilmesi lazım. Bir partinin başkanı suç işlediyse ver, üyeleri suç işlediyse kendisine ver ama bir partiye bu cezayı neden veriyorsun? Mesela şu anda iktidar partisinin yaklaşık 22 milyon oy vereni, seçmeni var. O partiyi siz kapattığınız anda bu ne demektir, 22 milyonu cezalandırıyorsunuz. Bu adalet midir, böyle şey olur mu? Tekrar yenisi kurulur o ayrı mesele ama niçin bu denli yanlış bir adımı atıyorsunuz?

Ben diyorum ki şöyle olması lazım: bir siyasi partinin kapatılması gibi bir madde gündeme gelse, bunun için söylenmesi gereken, 'Bir siyasi partinin kapatılması teklif dahi edilemez' diye bir hükmün oraya gelmesi lazım. Ancak suçu işleyen kimse onlar bu işin bedelini öder. Olay bu olması lazım. Kökünden bunun kazınması lazım. Aynı şeyi ben vakıflar, dernekler için de söylüyorum. Derneği, vakfı neden kapatacaksın? Suç işleyen kimse gel onları cezalandır. Tabelayı cezalandırmakla bir yere varamazsın."

Yukarıda cumhur başının bir konuşmasını paylaştım.
        bence konumuzla da ilintili şeyler içeriyor.
        Türkiye'de kulüpler Dernekler Yasasına göre yönetilirler.
        Yazıyı okuduktan sonra, küme düşme bekleyen varsa hayal görüyordur.
        en güzel ihtimalde kupa verilir, suça karışanlar futboldan men edilir.
        buna fifa müsade etmez. CAS kararından sonra fb nin küme düşmesi kesinleşmiştir sadece süreç uzun okadar.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          buna fifa müsade etmez. CAS kararından sonra fb nin küme düşmesi kesinleşmiştir sadece süreç uzun okadar.
          fifa aynı takımın kaç senedir sportif faaliyet yürütmesine izin veriyor.
          inş beter olsalar ama olmayacaklar...

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fifa aynı takımın kaç senedir sportif faaliyet yürütmesine izin veriyor.
            inş beter olsalar ama olmayacaklar...
            fifaya müracaatta bulunabilsek işler çok farklı olacak ama Uefa malesef hala gerekçeli kararını açıklamadı.
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Atilla Dilaver'in 10 günü ne zaman bitecek?

Acaba kast ettiği şey Yargıtay'ın kongre kararı olabilir mi? Zira siyasi kişilere karşı olan Atilla Dilaver'in iktidar yanlısı İHO'nun gidecek olması umutlandırmış olabilir.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Atilla Dilaver'in 10 günü ne zaman bitecek?

Acaba kast ettiği şey Yargıtay'ın kongre kararı olabilir mi? Zira siyasi kişilere karşı olan Atilla Dilaver'in iktidar yanlısı İHO'nun gidecek olması umutlandırmış olabilir.
                O gider Başkası gelir, İHO'yu da arar hale geliriz. Bizde gelen gideni hep aratmadı mı? nasıl Milletvekili seçimi konusunda taraftar gruplarının bir araya geldiği dedikoduları varsa Başkanlık içinde bizim(taraftarın başkanı-kulübü iyi yönetecek) adamımız olmalı, Maalesef Trabzonsporum daha çok çalkalanır, kongre için de en hayırlı zaman mayıs ayı bence, gelecek yıl içine sarkacak bir seçim, yeni statta yeni hüsranlar demek olur, ayrıca fifa başvuru arefesinde de bu konu Başkanlık için iyi bir koz olabilir... Bu arada uefanın cevabı göndereceği vakti tahmin edeyim, Bir ulak seçile, seçilen ulak ata bindirile, at ile yol düşürüle. yolda at ölmez, adam H1N1 olmaz ise 3 aya ancak gelir...
                En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 20:40.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Canını yirim senin canını
                  adamsınız valla.

20-30 tane neyim oğlun olacak birinin adını 28TS61,birisini Hopalı,diğeri Celal,diğeri MY Murat,daha çok var tek tek yazmayım onlar kendini biliyor koyacaksın adlarını
                  Seviyorum can lar sizi,işiniz gücünüz rast gitsin.
                  Teşekkür ederim, çok duygulandırdınız bizi.

Sizi de burada sık görmeye ihtiyacımız var.

Sağolun, varolun.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1) Kupa
                    2) Küme
                    3) Kişilere men
                    4) Tazminat

Bu 3K1T'den herhangi birinin eksik olması durumunda adalet sağlanmamış sayarız diyor Atilla Dilaver. Kulübün tüm çalışmaları bu yönde zaten.
                    UEFA'nın bu kadar uzun süre kişilere ceza vermemesi ve şikebahçeyi düşürmesi için tff'ye baskı yapmaması, Ali KOÇ, RTE, AY gibi kişilerden rüşvet aldığına dair şüphelerimi arttırıyor.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• .......

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu inanmayin balon haberlere.

sikebahce savunucularina, kupa gelir sikebahce küme düsmez, kupa gelir sirf -puan cezasi alirlar diyenlere soruyorum.

- seneye avrupada oynayabilir, cezasini tamamladi deniyor. sike yapmadiysa neyin cezasini tamamladi ?
                      - peki sike yapmayan kulübe hangi sebepten ceza verdiler?
                      - sike yapmanin cezasi nedir?
                      - hangi kuralda yaziyor, sike yapan -puan cezasi alir ve küme düsmez?
                      - hangi kuralda yaziyor, sike yapan kupayi iade eder ve küme düsmez?
                      - sike yapmayan kulüp, ceza aldigi halde neden UEFA, CAS vs. vs. gidip hakkini devam aramaz?

bunlarin cevabini verin verebiliyorsaniz.

Yorum

• aziz yavşağı geberene kadar fenerin başında kalır inşallah. servetini yiyip keyfine bakacağına başkan olup küfür yemek hoşuna gidiyor enayinin.

Yorum

• Bugün bir fenerli abim, şu Aziz Yıldırım artık bizim takımın başından defolup gitmeli dedi.

Adamdan herkes nefret ediyor.

Hala küfür yemeye bayılıyor şerefsiz.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• aksamki macta birbirlerini yesinler sikeciler

Yorum

• Ender Bey'i twitterdan takip ediyorum, malesef Ersun Yanal ile yıldızı barışık değil...
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi
                                Trabzonspor un hocasina hangi hakla mal diyor bu kustah adam ya. Ulan adam birliktelik lazim itidal lazim dedi. Onun işi saha kaosa ne meraklı bizim millet yahu. Bi defolup gitmedi şu zihniyet yahu.
                                Degerlerimizi gormezden gelenler ile asla birliktelik yasamam. niye bilmiyorum ama herkese normal gelmeye basladi. 2011' de verdigimiz emege yaziktir
                                Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X