Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlarım hukuğuna da kuruluna da!! biraz elin yunanı'nı örnek alsaydık o kupa çoktaan müzemizdeki yerini almıştı.

Hak aranmaz işte böyle söke söke alınır...

Hiçbir hak, bedelsiz kazanılmaz.Larisa'nın 1988'de haklı şampiyonluğunu geri alması için çıkan isyan >> http://www.youtube.com/watch?v=DxLajBys4jQ

Kaynak : http://twitter.com/isteralis
    Tamda bizim kefencilerin yapcagi is..ayni durumda diyarbakir olsa soke soke almislardi sampiyonlugu bi halt sanardik bizde trabzon sehrini koca bir fos cikti bu surecte..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamda bizim kefencilerin yapcagi is..ayni durumda diyarbakir olsa soke soke almislardi sampiyonlugu bi halt sanardik bizde trabzon sehrini koca bir fos cikti bu surecte..
      diyarbakırda olsaydı kan gövdeyi de götürseydi değil diyarbakır için hiç bir şehir için canımız ciğerimiz medarı iftarımız şike ile ülkemizi layıkıyle avrupada temsil eden şikebahçemiz feda edilmezdi edilemezdi ve edilmeyecektir...

Yorum

• Rezillikler ülkesinin rezil sahneleri.....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bu dünyada olmazsa öbür tarafta da yakandayız azize, MAA ve tüpçü
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Forumda malum takımın ismini belki gayri ihtiyari yanlış kullanan renkdaşlar oluyor. Bu konuda daha duyarlı davranılabilir. Açıkçası burda o takımına şikebahçe haricinde bir isim kullanılması beni rahatsız ediyor. Hakkımızı arıyorsak , davamızın peşindeysek kullandığımız kelimeler , kavramlar, onlara yüklediğimiz anlamlar doğru kullanılmalıdır. Bu davadan umudunu kaybetmiş renkdaşlar da buna dikkat etmeli, o takımın ismi sonsuza kadar, dünyada yaşam sona erene kadar şikebahçe olarak kalmalı. Bu bir yakıştırma değil realitedir, tescillenmiş bir addır.

Forum kurallarına böyle bir madde konulabilir. Buna uymayan üyelerin mesajlarını silmek gibi yaptırımlar uygulanabilir.
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• Eğer sözlere inanmıyorsan gözlerine inan, ona da inanmıyorsan başına gelecek herşeyden sen sorumlusun haydi bakalım bir daha nasip olsun şikecilere

Yorum

• sikebahce

Yorum

• Sanırım bmn tarihinin en fazla yorum yapılan ve görüntülenen başlığı transfer yaygarasından kurtulup yine en yukarı çıkmasına sevindim.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]6685[/ATTACH]

Eğer sözlere inanmıyorsan gözlerine inan, ona da inanmıyorsan başına gelecek herşeyden sen sorumlusun haydi bakalım bir daha nasip olsun şikecilere
                    olacak inşallah.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu ersin gökalioğlu ne karaktersiz ne utanmaz bir adammış. Adam twitter da yemin etti , "iho ocak sonunda gidecek , o gitmezse bende twitterdan defolup giderim" dedi. Ama hala yazmaya ve müjde vermeye devam ediyor , her akşam yeni bir bombası yeni bir vaadi var. şikecilerin maskarası olmuş durumda haberi yok.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu ersin gökalioğlu ne karaktersiz ne utanmaz bir adammış. Adam twitter da yemin etti , "iho ocak sonunda gidecek , o gitmezse bende twitterdan defolup giderim" dedi. Ama hala yazmaya ve müjde vermeye devam ediyor , her akşam yeni bir bombası yeni bir vaadi var. şikecilerin maskarası olmuş durumda haberi yok.
                        onun gibi sövülecek bir sürü adam var ama hem vakit harcamaya hemde boş yere günaha girmeye değmez.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kupanın ucu siyasete dayanmasa çoktan bitmişti bu iş ama Allah'tan umut kesilmez. İnşallah adalet yerini bulacak.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]6685[/ATTACH]

Eğer sözlere inanmıyorsan gözlerine inan, ona da inanmıyorsan başına gelecek herşeyden sen sorumlusun haydi bakalım bir daha nasip olsun şikecilere
                            İhraç sebebi ne ?

(tahminim ; Yunan işgal kuvvetlerine yardım ve yataklık. )
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Japonya Milli Takımı Teknik Direktörü Javier Aguirre, Real Zaragoza’yı çalıştırdığı dönemde şikeye karıştığı için görevinden alındı.
                              Japonya Futbol Federasyonu Başkanı Kuniya Daini, 2011 yılında Levante – Real Zaragoza maçında şike yapıldığı ile ilgili soruşturmada adı geçen Aguirre’yi kovma kararı aldı. Bu şartlarda Meksikalı çalıştırıcı ile yol devam edemeyeceklerini belirten Daini, kararın Asya Kupası’ndan önce alındığı, ancak takımın zarar görmemesi için resmi açıklamanın turnuva sonrasına ertelendiğini söyledi.
                              AGUIRRE İNKAR ETMİŞTİ
                              Bilindiği üzere İspanya Organize Suçlar ve Yolsuzlukla Mücadele Savcılığı, La Liga’da 2010-11 sezonunun son haftasında Real Zaragoza’nın Levante’yi 2-1 yenerek ligde kaldığı karşılaşmada şike yapıldığı iddiasıyla soruşturma başlatmıştı.
                              Aguirre ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Ben 12 yıl boyunca İspanya’da çalıştım ve bu süre boyunca etik dışı hiçbir şey yapmadım. Oynadığımız o son maçı da hakkımızla kazandık. Hiç kimseye herhangi bir hediye vermedim” demişti.
                              Ancak Aguirre’nin bu savunması Japonya Futbol Federasyonu’nu tatmin etmedi ve Meksikalı çalıştırıcı ile yollar ayrıldı
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Trabzonspor için şimdide Ankara'ya yürüyecekler.

Şikeye tepki göstermek adına daha önce Trabzon'dan İstanbul'a yürüyen Muhammet Çelik'in (52) hedefi şimdide Ankara.Trabzonspor'un kupasının verilmemesine tepki gösteren Çelik 18 Mart'ta Trabzon'dan yola çıkarak 19 Nisan'da Ankara'da olmayı hedefliyor.

Muhammet Çelik'e bu yürüyüş sırasında yine şikeye dikkat çekmek için Malatya'dan İstanbul'a yürüyen Yunus Metin eşlik edecek. Muhammet Çelik ve Yunus Metin'i Ankara'da onbinlerce taraftarın karşılayacağı ve buradan Cumhurbaşanlığı'na gidileceği açıklandı.Muhammet Çelik Ankara yürüyüşünün ardından , Almanya'dan İsviçre'ye de yürüyeceğini söyledi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X