Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon'da kendisine %61 oy veren hemşehrilerim,

10 Ağustos'ta intikamını alırlar artık.

Kupamızı verdirmeyen bu diktatöre dersini verin artık.

Onun için varsa yoksa şikebahçe. Adalet kelimesinin partisinin isminde olması ise kahrediyor beni.
    Böyle bir hayal kurmayın abi. Öyle bir şey olmayacak.
    İnsanlara bir şeyleri anlatmak çok zor.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adağım var.
      Fener'e TFF ceza versin, Kurban keseceğim, Fakir fukaraya dağıtacağım
      bu işin geri dönüşü yok abi biliyorsun dimi
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ts nin avrupadan bir hukuk burosu ile calistigi.soyleniyordu. bu uefa ya actigimiz dava onlar eliyle mi oldu yoksa atilla dilaver hakan orhan ve eliyle mi biri aydinlatabilir mi?
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adalet kelimesinin partisinin isminde olması ise kahrediyor beni.
          Başka bir şeye gerek yok

Adamlar "İroni"nin Allahını yapıyor
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• zaman geçmiyor en iyi ben bir film daha patlatayım

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sen..Hem Yöneticileri , taraftarı oyalıyorlar diyerek eleştireceksin, Hemde burda objektif yazarak, olması muhtemel şeyleri söyledim diye bana laf söyleyeceksin.

Sen...Vah efendim şekiceiler burda yazılanları okuyarak moralleniyorlar diyorsun? Onlar burda yazmış olduğum ve şerefsizliklerini süratlarına vurduğum cümeleleri okuyarak, İnsanlıklarından utanmıyorlar ve hala şikecileri destekliyorlarsa bu onların adiliği olur.

Sen..Bana başka forrumlarda yaz, transfer başlığına git diyorsun? Sahada kazandığımız kupayı 4 senede alamadık ve hırsızllar elini kolunu sallaya sallaya ortada dolaşıyorken, sen bana git transfer yap, yeniden kazanalım mı diyorsun.. Dalga mı geçiyorsun. Biz figüranmıyız, Bu ligin figüranı bizmiyiz ya çıldıracağım.. Adam 2 sene şikeden ceza aldı, hapis cezası onandı ve Bu ülkenin TFF si ve Hukumeti adım dahi atmadı ya çıldırıyorum, yemin ediyorum herkese saldırasım var. Buna DAYANMAK HARBİDEN ÇOK ZOR.

Bizimle dalga geçiyorlar, Bizimle eğleniyorlar, Seçimlerde %60 lara varan destekler vetiyoruz birde adamlara

Dunyada bu kadar alenene haklı olduğu halde, hakkını alamamaış bir kabile bile yoktur yeminle
              Ve iş bu kadar uzuyorsa, Yönetici kadrolarımızdan, Hukumete zeval vermesin diye kendi davasını satan adamlar olduğunu düşünüyorum artık. Yoksa mumkun değil o.l.a.m.a.z

Spor Hukukunda suç ayan beyan ortadayken, Cezasız kalınması o.l.a.m.a.z

Bu işte ib...lik nerde bunu merak ediyorum..

Yeter harbiden çıldıracağım

İlla birileri ölecek mi?

İlla ortalık karışsın mı istiyorlar?

Neden bizi bu kadar yok sayıyorlar??? NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• fb ye ligte bir ceza geleceğine kesinlikle inanıyorum. çünkü adamlara avrupada 3 yıl ceza verilmiş ŞİKEDEN. ayrıca yetmemiş şikeyi yaptığı takımlara bu sene ceza vermişler avrupada.

e bu şikenin ülke içinde karşılığı yok mu?

elbetteki olacaktır. bence bir ceza verin artık eksi puan mı olur yoksa düşmemi olur siz karar verin diyecektir UEFA. ha tff buna da yanaşmazsa bu dosya uzar gider. uzaması da sinirleri gerer ama cezanın artmasına sebep olur. çünkü UEFA da artık bu davadan sıkılmıştır.

kısaca küçük cezalarla bu işi kapatmaya çalışacaklardır şikeciler için. TS ye ise hiçbir ceza gelmez. çünkü hiçbir delil yok.
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hem Yöneticileri , taraftarı oyalıyorlar diyerek eleştireceksin, Hemde burda objektif yazarak, olması muhtemel şeyleri söyledim diye bana laf söyleyeceksin.

Vah efendim şekiceiler burda yazılanları okuyarak moralleniyorlar diyorsun? Onlar burda yazmış olduğum ve şerefsizliklerini süratlarına vurduğum cümeleleri okuyarak, İnsanlıklarından utanmıyorlar ve hala şikecileri destekliyorlarsa bu onların adiliği olur.

Bana başka forrumlarda yaz, transfer başlığına git diyorsun? Sahada kazandığımız kupayı 4 senede alamadık ve hırsızllar elini kolunu sallaya sallaya ortada dolaşıyorken, sen bana git transfer yap, yeniden kazanalım mı diyorsun.. Dalga mı geçiyorsun. Biz figüranmıyız, Bu ligin figüranı bizmiyiz ya çıldıracağım.. Adam 2 sene şikeden ceza aldı, hapis cezası onandı ve Bu ülkenin TFF si ve Hukumeti adım dahi atmadı ya çıldırıyorum, yemin ediyorum herkese saldırasım var. Buna DAYANMAK HARBİDEN ÇOK ZOR.

Bizimle dalga geçiyorlar, Bizimle eğleniyorlar, Seçimlerde %60 lara varan destekler vetiyoruz birde adamlara

Dunyada bu kadar alenene haklı olduğu halde, hakkını alamamaış bir kabile bile yoktur yeminle
                  Ve iş bu kadar uzuyorsa, Yönetici kadrolarımızdan, Hukumete zeval vermesin diye kendi davasını satan adamlar olduğunu düşünüyorum artık. Yoksa mumkun değil o.l.a.m.a.z

Spor Hukukunda suç ayan beyan ortadayken, Cezasız kalınması o.l.a.m.a.z

Bu işte ib...lik nerde bunu merak ediyorum..

Yeter harbiden çıldıracağım

İlla birileri ölecek mi?

İlla ortalık karışsın mı istiyorlar?

Neden bizi bu kadar yok sayıyorlar??? NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN
                  tamam abi sakin olya ne kızıyorsun bacak kadar çocuğa, özür dilerim demek istediğim şey başkaydı neyse kapatalım konuyu en iyisi...

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ts nin avrupadan bir hukuk burosu ile calistigi.soyleniyordu. bu uefa ya actigimiz dava onlar eliyle mi oldu yoksa atilla dilaver hakan orhan ve eliyle mi biri aydinlatabilir mi?
                    benim tahminim bizim hukuk kurulunun eliyle olmuştur ancak onlardan danışmanlık ve bilgi hizmeti alınmıştır. İsviçreli hukuk bürosuna yetki verildiğini sanmıyorum ama yakın bil iletişim vardır mutlaka.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Olumsuz düşünmek için bir çok sebebi var Trabzonsporluların.
                      Elli türlü sabır sınavından geçtiler.
                      Kim nasıl isterse düşünebilir o yüzden.

Benim şahsi düşüncem genişletilmiş ceza için 2-3 ay kadar zaman tanınacağı. Ondan sonra kendi kendilerini ceza vermeye bir nevi mecbur kılarak hem kendilerini garanti altına alacaklar hem de hukuku yerine getirecekler.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Küme düşürme kararı kesinlikle ama kesinlikle olmaz. Benim beklediğim en büyük ceza eksi puan cezası, fikstür çekilmiş, her şey ayarlanmış, UEFA bile karar verirken bunu göz önünde bulunduracaktır.

CAS'ın gerekçeli kararından da anladık ki şikecinin başı UEFA, bu adamlara güvenip de sonra hüsran yaşamayalım.
                        uefa nın küme düşereceği varsa senin çektiğin fikstüre mi bakar baştan çekersin fikstürü olur biter bu kadar basit

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Küme düşürme kararı kesinlikle ama kesinlikle olmaz. Benim beklediğim en büyük ceza eksi puan cezası, fikstür çekilmiş, her şey ayarlanmış, UEFA bile karar verirken bunu göz önünde bulunduracaktır.

CAS'ın gerekçeli kararından da anladık ki şikecinin başı UEFA, bu adamlara güvenip de sonra hüsran yaşamayalım.
                          düşecekler....ne yani fikstür çekildi diyemi düşmeyecekler saçtarama kuzen ya

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ts nin avrupadan bir hukuk burosu ile calistigi.soyleniyordu. bu uefa ya actigimiz dava onlar eliyle mi oldu yoksa atilla dilaver hakan orhan ve eliyle mi biri aydinlatabilir mi?
                            UEFA'nın isteklerini yerine getirmek için sürekli yurtdışına gidip gelmemek için ve konunun uzmanı sayılabilecek kişilerden de görüş almak için bir hukuk bürosu ile anlaşmamız var.

Ancak,

Savunmanın temelini ve her satırını Trabzonspor'un hukuk kurulu oluşturuyor.

Ve bu hukuk kurulunun özellikle iki üyesi inanılmaz fedakarlıklar yapıyorlar.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa haftaya, haftaya olmazsa önümüzdeki sene, önümüzdeki sene olmazsa önümüzdeki asır içerisinde...

DÜŞECEKLER.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                düşecekler....ne yani fikstür çekildi diyemi düşmeyecekler saçtarama kuzen ya
                                Dediğim gibi şikecinin başı UEFA.

Hiçbir şekilde güvenmiyorum, Fenerbahçe'ye göstermelik 2 yıl ceza veren UEFA'nın kendisi. Türk gazetelerinde UEFA köşeye sıkıştı diye haberler yapılıyor ama çıkıp da bu kurumdan hiç kimse açıklama yapma gereği duymuıyor.

Bu arada bugün kararın açıklanacağına dair bir beklentim yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X