Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    15-20 milyon taraftar güldürmeyin insanları, o kadar taraftardan 90 bin passolig kart alan kişi ilginç, bence Türkiye'de F.B ismini bilmeyen, duymayan 15-20 milyon insan olabilir de o kadar taraftar hayal ürünü.
    Kamuoyu abi.. Bak bunlar bi sivas maçıydı sanırım. Penaltıları verilmedi diye ortalığı yıktılar gündemi işgal ettiler vallahi.. Kamuoyu maalesef bizde yok. Keşke olsa ama yok. Yerel medya takıma, başkana sallasın. biz de 3-5 taraftar ne kadar gündem oluşturabiliriz ki?

Bu arada @Courage abi özür diliyorum. Boş bir muhabbet için kimsenin gönlünü kırmak istemem. Ben de bu davadan vazgeçmem ancak somut hiç bir adım yok. 4 sene geçti üzerinden.. halen hede hede diye geçiyorlar. Affola.
    MCMLXVII

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uzatıyorlar işte süreci zaten birtek bunu yapabilirler.

bu UEFA haysiyetsiz olmaya başladı, iyice, CAS'a bunları şikayet etmek lazım

İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İş rant, iş uyanıklık işi..

Fenerin nerden baksan 15-20 milyon taraftarı vardır.
      Trabzonun buna nazaran daha az..

Sizce fener düşer mi? Hele ki adaletin a'sının olmadığı ülke Türkiye'de? Kusura bakmayın. Kapatın konuyu. Boşuna ağız yoruyoruz. O kupa verilmeyecek, vermeyecekler. Fener küme düşmeyecek, düşürmeyecekler.

rant mant o kupa gelecek, hemde seve seve verecekler

Yorum

• O kupa gelecek inanmayananlara inat süreç bitene kadar bu başlıktayım Allah sağlık sıhhat verdiği sürece...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• @ilkhan

tamam dostum ,konu kapanmıştır. Bende fazla çıkıştığım için senden özür dilerim.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İş rant, iş uyanıklık işi..

Fenerin nerden baksan 15-20 milyon taraftarı vardır.
            Trabzonun buna nazaran daha az..

Sizce fener düşer mi? Hele ki adaletin a'sının olmadığı ülke Türkiye'de? Kusura bakmayın. Kapatın konuyu. Boşuna ağız yoruyoruz. O kupa verilmeyecek, vermeyecekler. Fener küme düşmeyecek, düşürmeyecekler.
            inanmayin böyle 20-25-30 milyon taraftarimiz var dediklerine. sanki herkes spora merakli ülkede. zaten her maclari o yüzden tika basa dolu yillardir.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kupa gelecek inanmayananlara inat süreç bitene kadar bu başlıktayım Allah sağlık sıhhat verdiği sürece...

yalniz degilsin

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sibel,

Eski Türk filimlerindeki senaryolarda aynı senin yazdıkların üzerinden kurgulanırdı. Zengin oğlan, fakir kız muhabbeti... Ya da gururlu, onurlu, alınteri ile ekmeğinde olan, ailesine düşkün kendi dünyasında olan Yaşar usta. Yaşar ustanın yaşadıklarını hatırla...

O filmin üzerinden otuz yıl ya da daha fazla bir süre geçti ama ülkemizde değişen bir şey yok! Zenginler paralarıyla hataları ya da hırsızlıklarının üzerlerini örtebilirler. Ama aynı hırsızlığı gariban yaparsa yandın... Bkz. baklava çalan çocuklar...
                Üstelik bu durum artarak ve normalleşerek devam ediyor.
                Ne diyelim.
                Yazıklar olsun...

Yorum

• Diyecek çok şey var aslında.Dedik zamanında,hala deniliyor.
                  Konuyu siyasete çevirdiğimiz gerekçesiyle içlenen kızan arkadaşlar da oldu.

Şöyle düşünüyorum da,ne kadar iğrenç bir ülke olduk yahu biz....

Neden bu kadar ahlaksızlaştık,hukuku yok saydık?

20 yaşlarımın başında bu ülkede bedelli askerlik yapanlara 'hain' gözüyle bakardım yalan yok.

Şimdi ise askere gidene gülüyorum...

Nereden nereye!!!

Yazık vallahi.....

Ya sınanıyoruz mutlu sonu göreceğiz ya da kendimizi kandırıyoruz....

Umudum hala var mı?

Umrumda değil,mesele bu da değil....

Sevinmeyi bile fazla gördükleri bizler,malesef bu adamların en büyük destekçileriyiz....

Yazıklar olsun....
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• “Hiçbir şeyden asla vazgeçme; çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir.”
                    Abraham Lincoln
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

• Bir özlü söz de benden olsun,imzam gibi : ''Beklemeyi bilen amacına ulaşır.''

Anarşi ve teröre bulaşmadan (Polis otosu yakıp kamu zararına yol açan rakip takım taraftarı gibi,stadın da insan öldürülen rakip takım taraftarları gibi ) bekliyoruz.Hem de bu kadar sabırsız topluluğa sahip camia adaletin sağlanmasını sükûnetle vakarla bekliyor.

Hukuk kurulumuz çalışıyor.İnanıyor ve güveniyoruz.Sabırla,inançla adaletin tecelli edeceği o büyük günü bekleyeceğiz.
                      O gün benim gibi milyonlarca taraftarımız göz yaşlarına hakim olamayacaktır...
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir özlü söz de benden olsun,imzam gibi : ''Beklemeyi bilen amacına ulaşır.''

Anarşi ve teröre bulaşmadan (Polis otosu yakıp kamu zararına yol açan rakip takım taraftarı gibi,stadın da insan öldürülen rakip takım taraftarları gibi ) bekliyoruz.Hem de bu kadar sabırsız topluluğa sahip camia adaletin sağlanmasını sükûnetle vakarla bekliyor.

Hukuk kurulumuz çalışıyor.İnanıyor ve güveniyoruz.Sabırla,inançla adaletin tecelli edeceği o büyük günü bekleyeceğiz.
                        O gün benim gibi milyonlarca taraftarımız göz yaşlarına hakim olamayacaktır...
                        Başlarım hukuğuna da kuruluna da!! biraz elin yunanı'nı örnek alsaydık o kupa çoktaan müzemizdeki yerini almıştı.

Hak aranmaz işte böyle söke söke alınır...

Hiçbir hak, bedelsiz kazanılmaz.Larisa'nın 1988'de haklı şampiyonluğunu geri alması için çıkan isyan >> http://www.youtube.com/watch?v=DxLajBys4jQ

Kaynak : http://twitter.com/isteralis
                        En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 16:48.
                        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• @Ceyhan61

Güzel kardeşim,örnek verdiğin ülke Yunanistan demokrasi kültürü oturmuş ve aynı rejimle yönetiliyor.
                          Biz ise adında Cumhuriyet geçen,demokrasi ile yönetildiğini sandığımız bir krallıkta yaşıyoruz.
                          Orada lise öğrencileri yakın tarihte toplantı ve gösteri hürriyeti gereği eylem yapabiliyorken biz aynı tarihlerde ÖSS sonuç gazetesini Bakırköy tren istasyonunda bekleyen 5-10 lise mezunu polis tarafından dağıtılıyorduk.

Dolayısıyla dediklerini yapacak toplumsal bilincimizde yok bizim.Fillerden kurtulmak için Hoca'yı Timur'a emanet eden halkın torunlarıyız.
                          O senin dediğin olmaz,öyle olmaz.Benim dediğim gibi olur mu ? Bekleyip göreceğiz.
                          Umut fakirin ekmeği ye Mehmet ye !...
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Ceyhan61

Güzel kardeşim,örnek verdiğin ülke Yunanistan demokrasi kültürü oturmuş ve aynı rejimle yönetiliyor.
                            Biz ise adında Cumhuriyet geçen,demokrasi ile yönetildiğini sandığımız bir krallıkta yaşıyoruz.
                            Orada lise öğrencileri yakın tarihte toplantı ve gösteri hürriyeti gereği eylem yapabiliyorken biz aynı tarihlerde ÖSS sonuç gazetesini Bakırköy tren istasyonunda bekleyen 5-10 lise mezunu polis tarafından dağıtılıyorduk.

Dolayısıyla dediklerini yapacak toplumsal bilincimizde yok bizim.Fillerden kurtulmak için Hoca'yı Timur'a emanet eden halkın torunlarıyız.
                            O senin dediğin olmaz,öyle olmaz.Benim dediğim gibi olur mu ? Bekleyip göreceğiz.
                            Umut fakirin ekmeği ye Mehmet ye !...
                            Kandırıldık, gözümüz açık uyuyun dediler, uyuduk, 3 temmuzda irademizi kullanacakken büyükler "büyüklüklerini" yapıp oturun dediler biz de ilk kez karadenizliliğimize ters davranıp bildiğimiz doğruyu bir süre erteledik sonrasında sustuk/susturulduk. aziz metrise giderken yakın mahallede misafirdim, formayı kapan oraya gidiyordu, bende çıktım, orada ve o günde bile büyükler bizi yaklaştırmadı, şikeci ve hırsız yerine bize müdahale edecek duruma geldiler. Hocanın dediği gibi Adalet zengin bir hazinedir, bir gün herkese lazım olur, Onlara lazım olacak şey adalet değil bir adet mendil olacak. çünkü adalet yerine gelecek-İnşallah
                            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 30.01.2015, 23:37.

Yorum

• Size geliyoruz şikeciler. Bu hafta içi sık ziyaret edersiniz burayı. Bir gün kirli müzenize gelip o emaneti de almaya geleceğiz.
                              Çaldığınız üç şampiyonluğun ikisinin hesabı ahirete kaldı ama birinin hesabı bu dünyada görülecek.
                              Güç dengeleri şu an da sizin yanınızda olsa da yarın Türkiye değişecek, dünya değişecek, evren değişecek.
                              Bu değişim adaletin tecelli ettiği gün olacak. Bilin istedim.
                              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                              Hz. Ömer.

Yorum

• Yen şu şikecileri sahasında Trabzon'um.
                                Sustur taraftar denen adileri
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X