Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

seçimden sonrası için umutluyum, inşallah bir daha ki seneye oynamayacaklar süper ligte
    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 12:12.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seçimden sonrası için umutluyum, inşallah bir daha ki seneye oynamayacaklar süper ligte
      Sen ciddi misin?

Yahu kaç seçim geçti üstünden bir sonraki seçimin özelliği ne?
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen ciddi misin?

Yahu kaç seçim geçti üstünden bir sonraki seçimin özelliği ne?

umut işte, insan bekliyor

seçimin özelliği yok, yeterince zaman aşımı oldu, sıra da CAS'a geliyor, onlar bu işi bitirecek

Yorum

• elbet düsecekler ama ne zaman

Yorum

• dile kolay 4 yıl oldu, ama hala istediğimiz sonucu alamadık...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu seçimlerde tayyip'in başkanlık rüyası oylanacak eğer dikdatör seçilirse kupayı unut hatta bizi küme düşürürler şikebahçeyede Türk futboluna katkılarından dolayı üstün dehşet müthiş hizmet madalyası verirler.

ha muhalefet çok mu farklı değil ama onların hiç yoktan diktatörleri yok.

azize dört ayağının üstüne düştü hem tayyip tek güç, hem paralel muhabbeti çıktı oda bu sayede kurtardı.

tek korkum yönetimin davayı satması işi cas'a götürürsek kazanırız aksi halde uefa 'yı gördük fifa'da aynısı.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ultraaslan

"Henüz 3 aydır GALATASARAY başkanlık görevini sürdürmesine rağmen asırlık camianın tüm değerlerine ters düşen Duygun Yarsuvat, gerek icraatlarıyla gerekse de açıklamalarıyla oturduğu koltuğun saygınlığını zedelemeye devam ediyor! Sürekli olarak Aziz Yıldırım'a komplo kurulduğuyla ilgili hiçbir dayanağı olmayan ve Aziz Yıldırım'ın bile aklına gelmeyen iddialar ortaya atarak gündem saptıran Yarsuvat'ın bu tavrına karşı sabrımız kalmadı!

Galatasaray'ı zor günlerden çıkarması için göreve getirilen geçici Başkan ve yönetimi, kendilerine Galatasaray camiası tarafından biçilen görev dışında her şeyi yapıyor!

Öncelikle geçici olarak göreve gelmeniz size Galatasaray Başkanlığınızı arka plana atıp "Hukukçu" kimliğinde konuşma hakkını vermiyor! 3 senedir süren davada hukukçu olduğunuzu hatırlamadınız da bugün Galatasaray Başkanlığı koltuğuna gelince mi aklınıza geldi? Kendi taraftarıyla yaşadığı sorunlardan dolayı 6222 nolu sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi kanunu çıkartan sanığı, kendi hazırladıkları yasadan hüküm giymemek için yasanın değiştirilmesi adına taklalar atanları ve Aziz Yıldırım'ı aklamak size mi düştü? Yoksa Koç grubunun damadı İnan Kıraç; sizi başkanlığa getirirken kendisinin de defalarca savunduğu şikeyi aklamanızı mı şart koştu? İnan Kıraç; geleceğin muhtemel Fenerbahçe Başkanı akrabası "Yalı Çocuğu" uğruna Galatasaray'ı şike sürecinde sindirmek için sizi piyon olarak mı kullanıyor?

Bilin ki ne camia içindeki "sözde" gücünüz, ne de size bu görevi verenler Galatasaray camiasının mücadelesini durduramayacaktır!

Sportif yargılamalarda şike konusunda ceza verilmemesi için türlü taklalar atılan, bu süreçte adeta dansözlük yaparak yeniden yargılama kararı çıkartan ancak buna rağmen mahkeme tarafından "HİÇBİR DELİLİN KUMPAS OLMADIĞI" vurgulanan, Avrupa'da tüm mahkemelerde ŞİKE SUÇU SABİT olan ve defalarca kendileri bile şikeyi itiraf eden TESCİLLİ ŞİKECİLERE hangi hukukçu kimliğinizle sahip çıkıyorsunuz? Elinizde hiçbir delil yokken Aziz Yıldırım'ın ağzıyla konuşmanız ve "O diyorsa öyledir" dışında hiçbir argüman ortaya koyamamanız sizin Başkanlıktan daha çok önemsediğiniz hukukçu kimliğinizin de kalitesini ortaya koyuyor!

Biliniz ki bu söylemleriniz ve yaptıklarınız, sadece Galatasaray Tarihi'ne değil, Türk hukuk tarihine de bir kara leke olarak yazılacaktır!

Kısa süreliğine verilen Başkanlık görevinizi bırakıp Galatasaray düşmanlarıyla kol kola yürümenizi Galatasaray Taraftarı hiçbir zaman unutmayacaktır!

Galatasaray sizden icraat beklerken sizin Galatasaray Düşmanlarıyla kol kola yürümeniz, bu camianın sizin gibi şahsi menfaatlerini Galatasaray'dan üstün tutanların kökten temizlenmesi gerekliliğini de bu camiaya tekrardan hatırlatacaktır!"
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu seçimlerde tayyip'in başkanlık rüyası oylanacak eğer dikdatör seçilirse kupayı unut hatta bizi küme düşürürler şikebahçeyede Türk futboluna katkılarından dolayı üstün dehşet müthiş hizmet madalyası verirler.

ha muhalefet çok mu farklı değil ama onların hiç yoktan diktatörleri yok.

azize dört ayağının üstüne düştü hem tayyip tek güç, hem paralel muhabbeti çıktı oda bu sayede kurtardı.

tek korkum yönetimin davayı satması işi cas'a götürürsek kazanırız aksi halde uefa 'yı gördük fifa'da aynısı.
                  uefa nın gerekçeli kararı gelmeden hiçbir yere başvuru yapamayız.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yukarıda da belirttiğim gibi benim de ümidim CAS yalnız seçim olayına da şöyle bir yorum kattım
                    Uefa 2-3 ay daha oyalayacak, biz Cas'a başvuracağız, seçimden önce karar çıkmaz, yani uefa'nın oyalaması işlerine gelecek, yoksa seçimi x kazanacak y kazanacak da kupa bize gelecek gibi bir düşüncem zaten yok

nitekim UEFA bir belgeyi bile kaç aydır vermedi

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uefa nın gerekçeli kararı gelmeden hiçbir yere başvuru yapamayız.
                      Atilla Dilaver geçenlerde 1-2 ay sonra bazı adımların atılabileceğini söylemişti.
                      İHO'ya kızsam da Bu avukatları bir araya toplayıp fikir alış verişini hukuk kurulu olarak yürütmesi önemli bir adım. Daha önce ki eksik adımlar ve bu kadar satılmışlar yüzünden uzadı da uzadı süreç, sonuç değişmeyecek de çukurun dibini söyleseler bari, mesela kapıya kilit ne güzel olurdu, dünya kurtulurdu.
                      En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 03.02.2015, 16:24.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atilla Dilaver geçenlerde 1-2 ay sonra bazı adımların atılabileceğini söylemişti.
                        İHO'ya kızsam da Bu avukatları bir araya toplayıp fikir alış verişini hukuk kurulu olarak yürütmesi önemli bir adım. Daha önce ki eksik adımlar ve bu kadar satılmışlar yüzünden uzadı da uzadı süreç, sonuç değişmeyecek de çukurun dibini söyleseler bari, mesela kapıya kilit ne güzel olurdu, dünya kurtulurdu.
                        gerekçeli kararın 1-2 ay içerisinde gelebileceğini tahmin edip o açıklamayı yaptıklarını düşünüyorum. başkanın şike konusundaki iyi niyetinden şahsen şüphe etmiyorum. evet göreve gelmeden bazı şeyler söyledi hata yaptı ama ben elinden geldiğince gayret gösterdiğine inanıyorum.

şikebahçenin kapısına kilit vurma olayına gelirsek o iş biraz zor hatta bence imkansız. zaten okadarına gerekte yok cezası neyse versinler yeter tabi bizim tazminatları unutmamak gerek.

Yorum

• Duygun Yarsuvat illuminati ,Aziz yıldırım illuminati

Yorum

• gayse, sikebahce, 8tas ücüde aynisi. türk futbolu bu üc pislik üzerine kurulu

Yorum

• Burak Gürdal'ın istifasına ne diyorsunuz. benim aklım çok karışık o konuda;

Yorum

• yahu forum yöneticisi arkadaşlar şu reklamlarınıza artık küfür edicem müsadenizle. sayfayı açıyorum tam bişey okuyorum yada yazıyorum sayfa zırt aşağı kayıyor , çünkü reklam geliyor ekrana ve sayfayı kaydırıyor. bir değil iki değil hep böyle , psikolojim bozuldu artık. şu reklamlarınız sayfa açılır açılmaz yüklense sonradan gelmese olmuyormu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X