Karar tarihi bugün muydu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Uefa'dan bizim beklentilerimiz doğrultusunda bir karar çıkması bizim için büyük bir süpriz olur.
Kulübümüz tarafından bir kaç gün evvel Fifa'nın mektubunun medyayla paylaşılmasıda bunu gösteriyor.Yani bugün Uefa ''ne şiş yansın ne kebap'' diyecek ve topu Fifa'ya göndererek tartışmaların içinden kendini sıyırmayı deneyecek.
Yorum
-
bulgarlarin sike olaylari türk medyasina ulasmis
uefa bakalim nekedar daha 3 maymunu oynamaya devam edecek
günden güne avrupa futbolu sike kaosuna sürükleniyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bulgaristan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ülkede başlatılan şike soruşturması kapsamında bu sezon Bulgaristan Kupası'nda oynanan bazı karşılaşmaların incelendiği ve bazı oyuncuların gözaltına alındığı belirtildi.
Gözaltına alınan futbolcular arasında, CSKA Sofya'nın ikinci kaptanı Aleksandar Tunçev, Lokomotiv Plovdiv'in golcüsü Martin Kamburov ve Çerno More'nin savunmacısı Kiril Kotev'in de yer aldığı belirtildi.
Ülke medyasında yer alan haberlere göre, UEFA'nın uyarısı üzerine Bulgaristan emniyeti tarafından başlatılan şike soruşturmasında bazı ses kayıtlarının da delil olarak incelendiği öne sürülüyor.
Bulgaristan Futbol Federasyonu Başkanı Borislav Mihaylov, federasyon olarak yolsuzluk olaylarına karışmadıklarını ve yetkililerle işbirliği içinde çalıştıklarını vurguladı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenefesimi tuttum gözüm internette haberlerde,İnşallah istedigimiz sonuc cıkar2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
4 yıldır adaleti tahsis edemeyen uefa denen kaypak kurumdan hiç bir şey beklemiyorum..Onlarda haklının değil güçlünün yanında yer aldı..Bu davada emeğimizi çaldılar kendi taraftarımız dahil kabullendik.. Mahşerde hesaplaşırız ancak..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17:00 den önce bir haber çıkacağını düşünmüyorum...devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum