Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karar tarihi bugün muydu
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Şikecilerden o kupa geri alınmadıkça futbola inancım kalmayacak.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu kaçıncı toplanışları bilmem ama şikeye karşı sıfır tolerans deyip yine kenara çekilecekler sanırım.Başka da bişey beklemiyorum.

Yorum

• Uefa = Mafia tff=OC yani anlasirlar birsey cikmaz artik. Kupamizi yediler. Bizi Engelliyenlerin Allah bin belasini versin
          HY67...

Yorum

• Uefa'dan bizim beklentilerimiz doğrultusunda bir karar çıkması bizim için büyük bir süpriz olur.

Kulübümüz tarafından bir kaç gün evvel Fifa'nın mektubunun medyayla paylaşılmasıda bunu gösteriyor.Yani bugün Uefa ''ne şiş yansın ne kebap'' diyecek ve topu Fifa'ya göndererek tartışmaların içinden kendini sıyırmayı deneyecek.

Yorum

• Şu bir gerçek ki bugun açıklanacak kararın ne olduğunu şu an şikeciler biliyor. Bizim camia bilmiyor. Burası bir kere kesin.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• bulgarlarin sike olaylari türk medyasina ulasmis
                uefa bakalim nekedar daha 3 maymunu oynamaya devam edecek
                günden güne avrupa futbolu sike kaosuna sürükleniyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ne kararmış be...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bulgaristan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ülkede başlatılan şike soruşturması kapsamında bu sezon Bulgaristan Kupası'nda oynanan bazı karşılaşmaların incelendiği ve bazı oyuncuların gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltına alınan futbolcular arasında, CSKA Sofya'nın ikinci kaptanı Aleksandar Tunçev, Lokomotiv Plovdiv'in golcüsü Martin Kamburov ve Çerno More'nin savunmacısı Kiril Kotev'in de yer aldığı belirtildi.

Ülke medyasında yer alan haberlere göre, UEFA'nın uyarısı üzerine Bulgaristan emniyeti tarafından başlatılan şike soruşturmasında bazı ses kayıtlarının da delil olarak incelendiği öne sürülüyor.

Bulgaristan Futbol Federasyonu Başkanı Borislav Mihaylov, federasyon olarak yolsuzluk olaylarına karışmadıklarını ve yetkililerle işbirliği içinde çalıştıklarını vurguladı.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• nefesimi tuttum gözüm internette haberlerde,İnşallah istedigimiz sonuc cıkar

Yorum

• Hadi Uefa bir kez olsun şu adalet yerini bulsun ,uğraştırma bizi Cas la fln.

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nefesimi tuttum gözüm internette haberlerde,İnşallah istedigimiz sonuc cıkar
                          17:00 den önce bir haber çıkacağını düşünmüyorum...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 4 yıldır adaleti tahsis edemeyen uefa denen kaypak kurumdan hiç bir şey beklemiyorum..Onlarda haklının değil güçlünün yanında yer aldı..Bu davada emeğimizi çaldılar kendi taraftarımız dahil kabullendik.. Mahşerde hesaplaşırız ancak..
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bakalım bugün hangi tarihi beklemeye başlayacağız..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                17:00 den önce bir haber çıkacağını düşünmüyorum...
                                Tv lerde alt yazı son dakika haberi olarak Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde yazıldığı zaman dilimi. Ne güzeldi.
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X