Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hak arama karar vericiye karşı yapılır

ben oyumu

mhp ya da chp de toplarım

ona göre karar ver denebilirse

bu kararların hiç biri çıkmaz

sıkar biraz

bana kimse
    ama oda öle dedi böle dedi demesin

konuşmakla yapmak ayrı şeylerdir

ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz

mühür kimdeyse süleyman odur....

yaplamıyacağını biliyorlar

tepki, oylarını hepsi,ne karşı olarak örgütlüyorlar

böylelikle nötürleniyor Trabzonun oyu

rahat hareket ediyorlar..
    aksine burda tepki oylarını nötürleyen ve yönlendirenler

sabah erkenden gidi,p
    iktidarlarına oyu veriyorlar

onca tepki ye 60 başka açıklaması yok

sanki onlar yapmış gibi diğer partilerin oyu düşüyor

bir arayua gelecekseniz böyle gelin

gerisi lafı güzagf

bu şekilde bir araya gelinirse

bu kararlar idfda ediyorum verilemez

herkes te gönül rahatlığı ile gidip

partisine oy verir..

ama tepki benim partim TRABZONSPOR VS VS İLE

HEP ONLAR KAZANIRLAR hep fb liler kazanır

kısa ve net
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• Metin Külünk muhabbeti geçmiş söz hakkı bana da düşer heralde.

Evet o yani milletvekili olan Metin Külünk ben değilim.
      Akraba olduğumuz ise bir gerçek.

Kendisi ile elbetteki bu konuyu konuştum. Bir fenerbahçeli olarak bana şunu dedi "Yargıtay kararını verdikten sonra Trabzonspor'un hakkının verilmesi ve adaletin sağlanması Türkiye'nin hukuki ve vicdani sorumluluğudur."

Bu sözleri Trabzon ve Trabzon asıllı milletvekillerinden duyduğumuz zaman devamını da konuşuruz.
      Zira işin sırrı yani hak almanın yada alamamanın sırrı burada yatıyor.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Balyoz,Ergenekon'da ne olduysa şike davasında da o olacak.Balyoz,Ergenekon için Türkiye'nin ciğerleri temizleniyor diyordu ne oldu sonra yan çizdi, içerdekiler masum dedi.17 Aralık gibi Türkiye'nin en büyük yolsuzluğun yapıldığı bir dava örtbas edildiyse Şike davası hayli hayli örtbas edilir anam!!!! Ne oldu Soma için hesap sorulacaktı o da fıssssssss...Bişery beklemeyin bunların yatacak yeri yok, inş. bundan sonra din ile hiçbir AKP'li karşıma çıkmaz.Ramazan öncesi insanı dinden imandan ediyorlar pezevenkler....

Yorum

• Bu gezegeni yakmazsak insan degiliz o kadar diyorum..
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Metin Külünk muhabbeti geçmiş söz hakkı bana da düşer heralde.

Evet o yani milletvekili olan Metin Külünk ben değilim.
            Akraba olduğumuz ise bir gerçek.

Kendisi ile elbetteki bu konuyu konuştum. Bir fenerbahçeli olarak bana şunu dedi "Yargıtay kararını verdikten sonra Trabzonspor'un hakkının verilmesi ve adaletin sağlanması Türkiye'nin hukuki ve vicdani sorumluluğudur."

Bu sözleri Trabzon ve Trabzon asıllı milletvekillerinden duyduğumuz zaman devamını da konuşuruz.
            Zira işin sırrı yani hak almanın yada alamamanın sırrı burada yatıyor.
            son operasyonlar ile mecliste bakan kalmadı şuan Trabzonlu bakan var mı mecliste
            Trabzon gibi bir şehir mecliste bakansız

şehir kendini sorgulamalı ülke çapına her yerde bu kadar nufüs olupta
            nasıl olurda etkin ve etkili insan yetiştiremez
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• faruk özak 2011 haziran seçimlerinden sonra spor bakanlığından alındı
              3 yıldır ne yapıyor mecliste

bu işin sorumlusu tek başına odur, çünkü Trabzonspor başkanlığı yapmış biri bu kadar göz yummaması gerekirdi
              2. isim mehmet ali yılmaz o da hem bakanlık hem başkanlık yapmıştır

bu ihanet ötesi izahı yok

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Galatasaray da Trabzonspor dan sonra açıklama yaptı

Adı geçen hükümlüler, yeniden yargılama yoluyla beraat etseler dahi, bu karar; sportif hukuka göre, 2010-2011 sezonunda şike yapılmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.

Uluslararası yargı organlarında ceza verilmesine yol açan deliller, “Sportif” hukukun dava dosyaları arasında “kıyamet gününe kadar” en önemli kanıt olarak kalmaya devam edecektir

Galatasaray Futbol Takımı, kendisine UEFA’dan gönderilen yazı doğrultusunda, gruplara doğrudan katılarak Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl da onurla temsil edecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın.
                @tsmustafakemal

Yorum

• “kıyamet gününe kadar”

2010-2011 şampiyonu Trabzonspor

Adalet yerini bulsun isterse kıyamet kopsun
                  @tsmustafakemal

Yorum

• 17 temmuzda istediğimiz kararlar çıkmaz ise bize yeni ogünler lazım

Yorum

• Herkes kendi çıkarını düşündüğünden dolayı bu topa girmedi hiçbiri göze alamadılar o sorumluluğu halbuki Trabzonspor sayesinde varolmuştu yukarıda yazanların çoğu.
                      Taraftar olarak olaya düz mantıkla Trabzonspor menfaatlerini düşünüyoruz hiçbirimizin başka bir beklentisi yok ama onların öyle mi?
                      Bakanlık mv lik müsteşarlık müdürlük nüfus mal mülk arazi kısacası çıkarına bakıyor.
                      Her oluşumda olduğu gibi taban masumane düşünlerle hareket ederken piramitin üstündekiler çıkarlarını düşünüyor ve tabanı bir araç olarak görüyorlar ondan dolayı Trabzonspor haklıyken haksız duruma düşürülüyor onlarda izliyorlar.

Yorum

• Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gs sonunda canı yandığı için şike konusuna değinmeye başladı... Sonunda... İyi de bir açıklama olmuş...

KAMUOYUNA: ŞİKE KONUSUNDA GERÇEKLER!

Yargıtay’dan kesinleşen Şike davasında mahkûm olan bazı şahıslarla ilgili, “Yeniden Yargılama Kararı”nın verilmesinden sonra, toplumda yaratılmaya çalışılan algı üzerine, bazı gerçeklerin açıklanmasını zorunlu gördük.

Türk sporunun en önemli paydaşı olan Galatasaray Spor Kulübü, “Adaletli ve ahlâklı bir spor” için yürüttüğü mücadelede; “temiz toplum”dan yana her kurum ve her kişi gibi, bu davanın doğrudan tarafıdır.

’17 Haziran’la simgelediği duruş doğrultusunda; adaletin yerine getirilmesi için mücadeleye devam etmek ve görüşlerini kamuoyuyla paylaşmak da en doğal hakkı ve görevidir.

13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği karar konusunda bir değerlendirme yapmayı, süreç devam ettiği için, hukuka olan saygımız açısından doğru bulmuyoruz.

Ancak, gerekçesi ve sonucu ne olursa olsun, bu kararın, sportif hukuk açısından “Şike Davası”nın özüyle hiç bir ilgisi yoktur.

Adı geçen hükümlüler, yeniden yargılama yoluyla beraat etseler dahi, bu karar; sportif hukuka göre, 2010-2011 sezonunda şike yapılmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.

Uluslararası yargı organlarında ceza verilmesine yol açan deliller, “Sportif” hukukun dava dosyaları arasında “kıyamet gününe kadar” en önemli kanıt olarak kalmaya devam edecektir.

UEFA ve CAS dahil, bütün uluslararası kurullar, ülkelerin yerel mahkemelerinin kararlarıyla bağlı olmayıp, sportif cezaları, kendi bağımsız yargılamaları sonucu verdiklerini defalarca dile getirmiştir.

Şike hükümlüleri; UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Tahkim Kurulu ve CAS yargıçları önünde, mevcut iddia ve delillerle ilgili, saatlerce savunma yapmış ve bu süreç sonunda kurul üyelerini ikna edememiş, aksine üç önemli uluslararası mahkeme de, ilgili takımların kesin olarak şike yaptığına karar vermiştir.

Bu kararların sabit olduğu da herkesçe bilinmektedir. Bu gerçeklere rağmen, kamuoyunu manipülatif ve yalan haberlerle yönlendirmek isteyenlere karşı, özellikle medyayı uyarmayı görev biliyoruz. Bu tür maksatlı haberlerin, kamuya açık şirketlerde, hissedarları zarara uğratabileceği riskini de herkes düşünmek zorundadır.

Bilinçli spor kamuoyu, sızdırılan haberlere gülüp geçmektedir: Galatasaray Futbol Takımı, kendisine UEFA’dan gönderilen yazı doğrultusunda, gruplara doğrudan katılarak Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl da onurla temsil edecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın.

Sonuç olarak; “Ahlaklı ve Adaletli Spor” mücadelesini sürdüren Galatasaray Spor Kulübü, çocuklarımızın kirli bir spor ikliminde yetişmemesi için, bu davanın doğrudan tarafı olup; ulusal ve uluslararası düzeyde süreci sonuna kadar takip edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son operasyonlar ile mecliste bakan kalmadı şuan Trabzonlu bakan var mı mecliste
                            Trabzon gibi bir şehir mecliste bakansız

şehir kendini sorgulamalı ülke çapına her yerde bu kadar nufüs olupta
                            nasıl olurda etkin ve etkili insan yetiştiremez
                            cünkü eski Trabzonlular yok artik.savasan,haksizliga karsi cikan.En azindan üst makamlarda 75% alt ve orta kademede belki oran daha yüksek.Yalaka yanci oldu bizim maakamli millet.Arkadas vardi burda güzel birsey demisti.Eskiden Filim ve Dizilerde Trabzonlu/Karadenizli Karakterler cogunlukla delikanli "adam" Baba karekterleri Bas karakterleri oynardi.Simdi anca yanci komiklik yapan akli kit Palyaco rolünde cikiyoruz her yere.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• galatasaray açıklaması çok derinden koymuştur fenere

bakalım ne diyecekler
                              @tsmustafakemal

Yorum

• [QUOTE=Furkan Özdem;1919628529]Gs sonunda canı yandığı için şike konusuna değinmeye başladı... Sonunda... İyi de bir açıklama olmuş...

KAMUOYUNA: ŞİKE KONUSUNDA GERÇEKLER!

Yargıtay’dan kesinleşen Şike davasında mahkûm olan bazı şahıslarla ilgili, “Yeniden Yargılama Kararı”nın verilmesinden sonra, toplumda yaratılmaya çalışılan algı üzerine, bazı gerçeklerin açıklanmasını zorunlu gördük.

Türk sporunun en önemli paydaşı olan Galatasaray Spor Kulübü, “Adaletli ve ahlâklı bir spor” için yürüttüğü mücadelede; “temiz toplum”dan yana her kurum ve her kişi gibi, bu davanın doğrudan tarafıdır.

Paşkanum???
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X