Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İddianameyi, mahkeme kararını ve Yargıtay'ın kısmen bozma ilamını baştan sona kadar okudum. Son hafta oynanan Sivas-fener maçı özelinde Korcan'ın şike yaptığı KESİN. Gelen para belli, tapeler belli, paranın gidiş şekli ve konuşulanlar ayan beyan ortada. Korcan'a parayı veren de, eski fb yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'i tehditten, Rüştü'nün dövülmesi olayına kadar aziz abisinin pek çok işine bakan Abdullah Başak.

Sivas -fener yönetimi özelinde de Mecnun'un cezası Yargıtay tarafından bozuldu, belli eksikler giderilecek ve yeniden yargılanacak. Sivas ve yönetiminin ise aziz'in uydusu olduğu bilinen bir gerçek. Adamlar 2.ligde oynarken eşortmanları bile feneriumdan geliyordu. Ayrıca fenerin İbrahim Akın'a gönderdiği parayı İlhan Ekşioğlu vasıtasıyla Yusuf Turanlı'ya taşıyan da, Sivasspor eski 2.başkanı Ahmet Çelebi'den başkası değil. Adam Sivas yöneticisi ama Diyarbakır-Ergani'li, yani azizin hemşehrisi...

Peki Sivas yönetimi fener maçında şike yaptı mı derseniz, belli tapeler ve maç bileti olduğu iddia edilen paket mevzuu var ama, şike yapıldığına dair olayda Ceza Hukuku bakımından -bence- net ve kesin bir delil YOK. Zaten Mecnun da bu işin başından itibaren "maç satan karısını satar" diyor, Mecnun'un karısı da Sedat Peker'in özbeöz kızkardeşi. Bu nedenle ben de doğrudan yönetim ve takım bazında şike yapıldığına ihtimal vermiyorum. Ayrıca hocalığını hiç beğenmesem de, dönemin Sivasspor hocası Rıza Çalımbay böyle işlere hiç girmez, müsaade de etmez.

Benim komplo teorim (paragrafın bundan sonrası bilgiye dayalı değil, tamamen sallamasyondur) şu yönde; fenerliler son maç Sivasspor'u tamamen satın alma riskine girmeyip, "zayıf halka" olarak kaleci Korcan'ı seçtiler. Korcan'a Sivasspor yöneticilerinden de baskı yapıldı , Abdullah Başak ile görüşmesi sağlandı. Zaten Korcan'ın maça nasıl çıktığı, fenerin Santos'la bulduğu ilk golde uzattığı eli çekmesinden belli...

Peki "bayram değil seyran değil, Mecnun bunları niye söyledi" derseniz, aziz ve avanesi için sona yaklaşılıyor. Her türlü baskıyı, hokkabazlığı, zihin yönlendirmeyi yaptılar. Şimdi de Mecnun'un açıklamalarıyla suyu yeniden bulandırmaya, işi sulandırmaya çalışıyorlar. Anayasa Mahkemesi başvurusunun da tutacağına ihtimal vermiyorum. İstanbul spor basınının satılık kalemleri emirlerine amade olduğundan, amaçları bu açıklamalarla işi uzatmaya, son aşamada ise yeniden yargılamaya yol açmaktır.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• UEFA'nın şike süreçlerine bakış açısına bir de savaş durumu eklendi. Ukrayna'da yaşanan savaş ve sezon içindeki şike iddiaları dolayısıyla Shakhtar Donetsk ve Dnipro Donetsk, Şampiyonlar Ligi'ne alınmıyor.

İNGİLTERE'DE VE İSPANYA'DAN TAKIM ALINACAK

Ukrayna'nın içinde bulunduğu savaş ortamı dolayısıyla Şampiyonlar Ligi organizasyonunu riske atmak istemeyen UEFA, iki ekip yerine İngiltere ve İspanya'dan takım alacak. Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılmaları sebebiyle bu kararı erken vermek isteyen UEFA yetkilileri, Sevilla ve Everton'u devler ligine çağıracak. İspanyol basınında yer alan iddia, İngiliz medyasına da son dakika notuyla düştü.

AÇIKLAMA YARIN

UEFA'nın yarın konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyıor.

haber61
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bizimkiler buna karşı bir açıklama yapmadan dayanamaz. Yapacaklarsa da bir an önce yapsınlar...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzondaki maçta olaylardan sonra bile bir açıklama yapamayan yönetim ve futbolcuları olan bir Ezikbahçe yönetiminin yada yönetim kurulunun heralde yürek yiyerek böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum. Artist ler şeref yoksunları gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu varmış TABİ Kİ ÖYLE SİZİN 3 maçta şike yaptığınız uefa yargıtay ve cas tarafından saptandı. 2 senedir Avrupaya gidebilecek konumdayken avrupaya alınmıyorsunuz. Hala utanmadan açıklama yapıyorsunuz. Sizde namus yok ben buna kanaat getirdim.

Yorum

• Yargıtay Ceza Genel Kurulu, uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle mahkeme kararıyla 8 kişi hakkında yapılan dinleme kayıtlarını sanıkların diğer suçları için de kanıt saydı...

"Yargıtay Ceza Genel Kurulu, uyuşturucu madde ticareti suçundan dolayı verilen mahkeme kararlarına dayanılarak yapılan telefon dinlemelerinin, dinleme kararında olmamasına rağmen sanıkların işledikleri ortaya çıkan diğer suçlar için de delil olabileceğine karar verdi."

Bu fb lilerin bizi hukuk dışı dinlediler tezini bitirmiştir.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.hukukihaber.net/kararlar/...ar-h43700.html

"Yargıtay Ceza Genel Kurulu, uyuşturucu madde ticareti suçundan dolayı verilen mahkeme kararlarına dayanılarak yapılan telefon dinlemelerinin, dinleme kararında olmamasına rağmen sanıkların işledikleri ortaya çıkan diğer suçlar için de delil olabileceğine karar verdi."

Bu fb lilerin bizi hukuk dışı dinlediler tezini bitirmiştir.
              Zamanlama manidar
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İddianameyi, mahkeme kararını ve Yargıtay'ın kısmen bozma ilamını baştan sona kadar okudum. Son hafta oynanan Sivas-fener maçı özelinde Korcan'ın şike yaptığı KESİN. Gelen para belli, tapeler belli, paranın gidiş şekli ve konuşulanlar ayan beyan ortada. Korcan'a parayı veren de, eski fb yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'i tehditten, Rüştü'nün dövülmesi olayına kadar aziz abisinin pek çok işine bakan Abdullah Başak.

Sivas -fener yönetimi özelinde de Mecnun'un cezası Yargıtay tarafından bozuldu, belli eksikler giderilecek ve yeniden yargılanacak. Sivas ve yönetiminin ise aziz'in uydusu olduğu bilinen bir gerçek. Adamlar 2.ligde oynarken eşortmanları bile feneriumdan geliyordu. Ayrıca fenerin İbrahim Akın'a gönderdiği parayı İlhan Ekşioğlu vasıtasıyla Yusuf Turanlı'ya taşıyan da, Sivasspor eski 2.başkanı Ahmet Çelebi'den başkası değil. Adam Sivas yöneticisi ama Diyarbakır-Ergani'li, yani azizin hemşehrisi...

Peki Sivas yönetimi fener maçında şike yaptı mı derseniz, belli tapeler ve maç bileti olduğu iddia edilen paket mevzuu var ama, şike yapıldığına dair olayda Ceza Hukuku bakımından -bence- net ve kesin bir delil YOK. Zaten Mecnun da bu işin başından itibaren "maç satan karısını satar" diyor, Mecnun'un karısı da Sedat Peker'in özbeöz kızkardeşi. Bu nedenle ben de doğrudan yönetim ve takım bazında şike yapıldığına ihtimal vermiyorum. Ayrıca hocalığını hiç beğenmesem de, dönemin Sivasspor hocası Rıza Çalımbay böyle işlere hiç girmez, müsaade de etmez.

Benim komplo teorim (paragrafın bundan sonrası bilgiye dayalı değil, tamamen sallamasyondur) şu yönde; fenerliler son maç Sivasspor'u tamamen satın alma riskine girmeyip, "zayıf halka" olarak kaleci Korcan'ı seçtiler. Korcan'a Sivasspor yöneticilerinden de baskı yapıldı , Abdullah Başak ile görüşmesi sağlandı. Zaten Korcan'ın maça nasıl çıktığı, fenerin Santos'la bulduğu ilk golde uzattığı eli çekmesinden belli...

Peki "bayram değil seyran değil, Mecnun bunları niye söyledi" derseniz, aziz ve avanesi için sona yaklaşılıyor. Her türlü baskıyı, hokkabazlığı, zihin yönlendirmeyi yaptılar. Şimdi de Mecnun'un açıklamalarıyla suyu yeniden bulandırmaya, işi sulandırmaya çalışıyorlar. Anayasa Mahkemesi başvurusunun da tutacağına ihtimal vermiyorum. İstanbul spor basınının satılık kalemleri emirlerine amade olduğundan, amaçları bu açıklamalarla işi uzatmaya, son aşamada ise yeniden yargılamaya yol açmaktır.
                Teşekkürler. İddianameyi, kararları baştan sona okumuşsunuz, siz de kesin karıştı diyemiyorsunuz. Yargıtay ve UEFA'nın da anladığım kadarıyla bu yönde bir kararı yok. Ve ben burada Odyakmaz şike yapmışmıdır sorusuna bilmiyorum cevabı verince kötü oluyorum

Yorum

• Yahu zaten bunların derdi yeniden yargılama filan değil dinleme tutanaklarını görüntü kayıtlarını para trafiğini yok sayıp bu olaydan yırtmak..

Adamlar ütopyanın zirvesinde sahayı yansımayan şikeyi bile icat eden bir guruhla karşı karşıyayız
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi
                    Nasıl bir darbe bu tam olarak?
                    Olayın gelişim sürecini mi anlatayım.

Kendisi zaten devamlı yazıyor olan biteni Twitter'dan. Üşenmezseniz okuyun.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olayın gelişim sürecini mi anlatayım.

Kendisi zaten devamlı yazıyor olan biteni Twitter'dan. Üşenmezseniz okuyun.
                      Bu son olayda, Yusuf Reha Alp'in söyleşisinde ne gibi bir sıkıntı, darbe var ki o kadar canını sıktı?

Yorum

• Su sikeci sivaslilarida fenrbahceyi nasil karsiliorsak onlarida oyle karsilamaliyiz bnm icin hic bi farklari yok
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Bu Eskişehir ve Sivasın şike davası neden şimdiye sarktı ki?
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkürler. İddianameyi, kararları baştan sona okumuşsunuz, siz de kesin karıştı diyemiyorsunuz. Yargıtay ve UEFA'nın da anladığım kadarıyla bu yönde bir kararı yok. Ve ben burada Odyakmaz şike yapmışmıdır sorusuna bilmiyorum cevabı verince kötü oluyorum

Hocam sizin kabahatiniz Atilla Dilaver'e sallamak Her fani gibi Atilla Bey'in de eksiği, yanlışı, sinirli ve sekter tavırları olabilir ama adam Trabzonpor için gerçek bir kahraman gibi savaşıyor. Nusret Yılmaz, Erdem Egemen ve Hakan Orhan üstadlarla birlikte işin hukuk kısmında her türlü baskıya, iftiraya, hatta para tekliflerine rağmen yılmadan hukuk savaşı verdiler.

Böyle bir ortamda yanlışları olsa da, hukuk mücadelemize zarar vermediği sürece bu üstadları eleştirmeyi zul addetmeliyiz.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• 84 Yaşında ki dedemin askerlik hikayesi gibi hep aynı teraneler

Bu anlatılanların yarısından fazlası dava konusu bile olmadı.Olanlardan da beraat ettik.

Bence bu şikeciler bu kadar çemkirdiklerine göre yaklaşan bir cisim var

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Eskişehir ve Sivasın şike davası neden şimdiye sarktı ki?
                                Hocam bu sezon Avrupa Kupaları'na katılma hakkı elde ettiler. Ve kupalara katılan her takım gibi, "son 5 yılda vallahi de billahi de şikeye, teşviğe karışmadık, ole fuşkiler yemedik" taahhüdünü imzaladılar. Uefa'da "ula 2010-2011 sezonu neydi, yıkıldi ortaluk. Siz o zaman zemzemle mi yıkandınız" dedi.

Mesele bundan ibarettir.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X