Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu sefer iş çok ciddiye bindi...
    ciyak ciyak....
    fb düştümü yoksa?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ciyak ciyak....
      acik acik konussanda bizde inansak sana be ciks

Yorum

• Ek bilgi: Şuana kadar tutan "The Ciks kehaneti" yok

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ek bilgi: Şuana kadar tutan "The Ciks kehaneti" yok
          üstüne gitmeyin abimin, şu ana kadar tutmamış olabilir ama şu andan sonra tutmayacağı anlamına gelmez...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ulan nasıl bir imtihana girdik yahu?

T.C. tarihinde bir ilk ; Yargıtaydan hapis cezası onanan biri kamuya açık her yerde her türlü faaliyetin içinde. Maçlara gidiyor ,taraftarla takışıyor ,şampiyonluk kutluyor bir yandan özel işlerinide tam gaz devam ettiriyor!

Yurtdışına kaçan suçlular hariç ben böyle bir durum daha evvelinden hatırlamıyorum.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Keşke biraz umudum kalsaydı.
              2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
              Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
              https://twitter.com/U_TS1967
              https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Daha bunlar iyi günleri

Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
                Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
                E-posta adresi : fbfutbol@fenerbahce.org
                Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1623 Fax: 216 542 1956
                Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                Özet Bilgi : Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.

AÇIKLAMA:
                Garanti Faktoring Hizmetleri A.Ş'den yapılacak faktoring işlemlerinin teminatını oluşturmak üzere Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=358259
                En son Cangele tarafından düzenlendi; 06.05.2014, 17:30.
                "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üstüne gitmeyin abimin, şu ana kadar tutmamış olabilir ama şu andan sonra tutmayacağı anlamına gelmez...
                  bu cuma kıyamet kopacak, isa gökten inecek vs vs buda benim kehanetim milyarda bir ihtimal olsada tutabilir.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ciyak ciyak....
                    Seni gercekten tanimak isterim...acaba internetin başina gecip dalga mi geciyosun? -yoksa bildigin var mi...

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha bunlar iyi günleri

Ortaklığın Adresi:Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
                      Telefon ve Faks Numarası:Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
                      E-posta adresi:fbfutbol@fenerbahce.org
                      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası:Tel: 216 542 1623 Fax: 216 542 1956
                      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:Hayır
                      Özet Bilgi:Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.

AÇIKLAMA:
                      Garanti Faktoring Hizmetleri A.Ş'den yapılacak faktoring işlemlerinin teminatını oluşturmak üzere Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.

Yani borclari mi var? Batiyolar mi

Yorum

• Kimse umudunu kaybetmesin arkadaşlar bunlari kurtaracak güc yok....atilla dilavere güveniyorum kendisi twitterda yazmisti bi kac gün önce...

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Celal nöbette canın sıkılmasın 1-2 mail atıver sana zahmet
                          Ne zaman başlığa girsem şu cümleyi okuyorum. Gözümden yaş geldi ya. Celal abi üzerinde büyük psikolojik baskı var

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha bunlar iyi günleri

Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
                            Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
                            E-posta adresi : fbfutbol@fenerbahce.org
                            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1623 Fax: 216 542 1956
                            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                            Özet Bilgi : Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.

AÇIKLAMA:

İyi işte...

Ali Koç'un başkanlığının önü iyice açılmış oluyor. Malum; paralı adam ,faydalı adam bunlar için.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aziz dışarda geziyor. Ülkenin adaleti bu kadar işte.
                              Bırakın küme düşmeyi ceza vermeyi, verilen cezayı çekmiyorlar.
                              Tek umudumuz olan Uefa kaç milyar € almış merak ediyorum.
                              En azından uzatmak için. Güzel de uzadı. Daha da uzayacak. O gün gelecek ama kimbilir kaç yıl sonra.
                              İlahi adalete sığındık bekliyoruz mecburen.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne zaman başlığa girsem şu cümleyi okuyorum. Gözümden yaş geldi ya. Celal abi üzerinde büyük psikolojik baskı var
                                derdimi anlatamıyorum Sibel defalarca yazmama "rağmen çalıştığım kurum bütün siteleri engelledi haber siteleri dahil hiçbir yere giremiyorum" diye kimse beni anlamıyor. forumlar dahi engelli BMN yi nasıl engellemediler hala şaşıyorum (umarım engellemezler) diğer takımların forumları hep engelli ama aslında normal şartlarda BMN ye giriliyor ama mesaj yazılamıyor hatta bir kaç ay mesaj yazamadım foruma dikkat ettiyseniz. çaresini buluncaya kadar tabi

psikolojik baskıya gelince maç, transfer vb. başlıkların kupa gelene kadar hiçbir önemi olmadığı için şike başlığında takılıyorum hep.

beni şunları izah etmeye mecbur bıraktınız ya size helal olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X