İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sefer iş çok ciddiye bindi...
ciyak ciyak....
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEk bilgi: Şuana kadar tutan "The Ciks kehaneti" yok2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ulan nasıl bir imtihana girdik yahu?
T.C. tarihinde bir ilk ; Yargıtaydan hapis cezası onanan biri kamuya açık her yerde her türlü faaliyetin içinde. Maçlara gidiyor ,taraftarla takışıyor ,şampiyonluk kutluyor bir yandan özel işlerinide tam gaz devam ettiriyor!
Yurtdışına kaçan suçlular hariç ben böyle bir durum daha evvelinden hatırlamıyorum.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Keşke biraz umudum kalsaydı.2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
Daha bunlar iyi günleri
Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
E-posta adresi : fbfutbol@fenerbahce.org
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1623 Fax: 216 542 1956
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.
AÇIKLAMA:
Garanti Faktoring Hizmetleri A.Ş'den yapılacak faktoring işlemlerinin teminatını oluşturmak üzere Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=358259En son Cangele tarafından düzenlendi; 06.05.2014, 17:30."her halk hak ettiği şekilde yönetilir"
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstüne gitmeyin abimin, şu ana kadar tutmamış olabilir ama şu andan sonra tutmayacağı anlamına gelmez...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sefer iş çok ciddiye bindi...
ciyak ciyak....
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bunlar iyi günleri
Ortaklığın Adresi:Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
Telefon ve Faks Numarası:Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
E-posta adresi:fbfutbol@fenerbahce.org
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası:Tel: 216 542 1623 Fax: 216 542 1956
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:Hayır
Özet Bilgi:Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.
AÇIKLAMA:
Garanti Faktoring Hizmetleri A.Ş'den yapılacak faktoring işlemlerinin teminatını oluşturmak üzere Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=358259
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal nöbette canın sıkılmasın 1-2 mail atıver sana zahmetNe zaman başlığa girsem şu cümleyi okuyorum. Gözümden yaş geldi ya. Celal abi üzerinde büyük psikolojik baskı var
Yorum
-
İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bunlar iyi günleri
Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
E-posta adresi : fbfutbol@fenerbahce.org
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel: 216 542 1623 Fax: 216 542 1956
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama AŞ'den doğacak alacaklarımızdan $13.500.000 temlik verilmiştir.
AÇIKLAMA:
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=358259
İyi işte...
Ali Koç'un başkanlığının önü iyice açılmış oluyor. Malum; paralı adam ,faydalı adam bunlar için.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Aziz dışarda geziyor. Ülkenin adaleti bu kadar işte.
Bırakın küme düşmeyi ceza vermeyi, verilen cezayı çekmiyorlar.
Tek umudumuz olan Uefa kaç milyar € almış merak ediyorum.
En azından uzatmak için. Güzel de uzadı. Daha da uzayacak. O gün gelecek ama kimbilir kaç yıl sonra.
İlahi adalete sığındık bekliyoruz mecburen.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman başlığa girsem şu cümleyi okuyorum. Gözümden yaş geldi ya. Celal abi üzerinde büyük psikolojik baskı var
aslında normal şartlarda BMN ye giriliyor ama mesaj yazılamıyor hatta bir kaç ay mesaj yazamadım foruma dikkat ettiyseniz. çaresini buluncaya kadar tabi
psikolojik baskıya gelince maç, transfer vb. başlıkların kupa gelene kadar hiçbir önemi olmadığı için şike başlığında takılıyorum hep.
beni şunları izah etmeye mecbur bıraktınız ya size helal olsun2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum