Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A Haber'deki Trabzonspor temsilcisi ne dedi peki bu lafa karşı ?
    Eğer Olcay Çakır varsa susmayı tercih etmiştir.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

A Haber'deki Trabzonspor temsilcisi ne dedi peki bu lafa karşı ?
      Son 5 dakika dedi program koordinatörü. Ondan sonra Gürcan Bilgiç devraldı önce Aydınus şöyle yaparsa stadı yakarlar dedi, ardından bunu sıkıştırdı. Program da bitti zaten
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen hafta BordoMavi.Net'i temsilen bir kürsüye çıktım, 500 Trabzonsporluya konuşacaktım. Çoğu şuursuzdu,

Gene de elim ayağım titredi, çünkü sizleri temsil ettiğimi ve elimden geleni en ama en iyi şekilde yapmam gerektiğini düşündüm. bu da beni strese soktu,

İzleyenler bayılacağımı düşünmüş,

TV'lerde böyle rahat rahat oturan TS'lileri gördüğüm zaman çok üzülüyorum. Böyle yaşamaya mahkum değiliz, bunu tercih ediyoruz.
        StopMatchFixing.Com

Yorum

Geçen hafta BordoMavi.Net'i temsilen bir kürsüye çıktım, 500 Trabzonsporluya konuşacaktım. Çoğu şuursuzdu,

Gene de elim ayağım titredi, çünkü sizleri temsil ettiğimi ve elimden geleni en ama en iyi şekilde yapmam gerektiğini düşündüm. bu da beni strese soktu,

TV'lerde böyle rahat rahat oturan TS'lileri gördüğüm zaman çok üzülüyorum. Böyle yaşamaya mahkum değiliz, bunu tercih ediyoruz.
          Senin gibilere TSmize sahip çıkan ve emek verenlere helal olsun.

Kayıt var mı kürsüden? Meraklandım haline.
          Ömer

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senin gibilere TSmize sahip çıkan ve emek verenlere helal olsun.

Kayıt var mı kürsüden? Meraklandım haline.
            Kayıt yok Aman boşver olmasın zaten, milletin ağzına düşerdim

Eyvallah sağolasın güzel sözlerin için,

Sizler olmasaydınız, ben hiçbirşey yapamazdım.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              feybe delillerle oynandı diyormuş (Gürcan Bilgiç) Deliller sahte, teknoloji, cemaat gladio deyip işin içinden çıkmaya çalışacaklar. Tedbir alınmalı
              Yahu artık edepsizliğin sınırını zorluyorlar anlasınıza. Allah aşkına ; delillerle oynanmış ,mahkeme oynak delillere göre kurulmuş, aylarca savunmalar alınmış ve hüküm bağlandıktan 1,5 yıl sonra Yargıtaydan da onanmış ..... üzerine aynı materyallerle UEFA ve CAS karar vermiş ama bizim şikecibaşından bu koca süreçte tek bir yazılı / sözlü itiraz gelmemiş.

Şimdi ne anlatsalar hava gazı!
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Kayıt yok Aman boşver olmasın zaten, milletin ağzına düşerdim

Eyvallah sağolasın güzel sözlerin için,

Sizler olmasaydınız, ben hiçbirşey yapamazdım.
                Er veya geç bu sıkıntılı zamanlara geri bakıp, ne çektik be abi diyeceksin, ama gülerek inşallah.... Ve bu kürsüde ki halinin kayıtları keşke olsaydı diyecoksun.
                En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 15.02.2014, 23:27.
                Ömer

Yorum

• A.Hakan , CNN'de soruyor şikecibaşına '' efendim , tarlalar ekildi ekinler yeşerdi diye bir konuşma geçiyor tapelerde. Bu sizce kuşku uyandıran bir konuşma değil mi? '' ...

Şikecibaşının adaletten nasibini almamış hukukçusu(!) lafa atlıyor ; '' şimdi orada Aziz bey Nazım Hikmet'in güzel günler göreceğiz güneşli günler şiirini okusaydı ne olacaktı ? ondan da bir mana çıkartacaklarmıydı?''

İşte bunlar böyle ...... !!!! (boşluğu siz doldurun)

StopMatchFixing.Com

Yorum

Er veya geç bu sıkıntılı zamanlara geri bakıp, ne çektik be abi diyeceksin, ama gülerek inşallah.... Ve bu kürsüde ki halinin kayıtları keşke olsaydı diyecoksun.
                    İnşallah,
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      A.Hakan , CNN'de soruyor şikecibaşına '' efendim , tarlalar ekildi ekinler yeşerdi diye bir konuşma geçiyor tapelerde. Bu sizce kuşku uyandıran bir konuşma değil mi? '' ...

Şikecibaşının adaletten nasibini almamış hukukçusu(!) lafa atlıyor ; '' şimdi orada Aziz bey Nazım Hikmet'in güzel günler göreceğiz güneşli günler şiirini okusaydı ne olacaktı ? ondan da bir mana çıkartacaklarmıydı?''

İşte bunlar böyle ...... !!!! (boşluğu siz doldurun)
                      CNN'de yapılan programdan sonra yine bir kararların gerekçelerine ve savunmalarına göz atmıştım. O programda dediklerin çoğu belgeli yalan olduğu ortada. Hayret.

Benim en kızdığım: bir illegal olayı örtbas etmenin de bi adabı olur, kendince bir akıllı stratejisi olur. Bende diyim ki: helal olsun, nasıl savunma ama (hukukçu olarak).
                      Ama nerde, saçma sapan savunmalar ile yırtmaya çalışmaları ve medyanın bunu geçiştirmesi şike yapılmasından daha fazla sinir ediyor beni.

Böyle bir gerzekçe savunma ile, sırf siyasi ve rayting nedenlerden yırtarlarsa, en çok buna üzülürüm.
                      Ömer

Yorum

• Olcay Cakir nedense cok suskun kaliyor bu konular karsisinda. Genelde o programa Hakan Kulacoglu baglanirdi da ordan yirtardi.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

CNN'de yapılan programdan sonra yine bir kararların gerekçelerine ve savunmalarına göz atmıştım. O programda dediklerin çoğu belgeli yalan olduğu ortada. Hayret.

Benim en kızdığım: bir illegal olayı örtbas etmenin de bi adabı olur, kendince bir akıllı stratejisi olur. Bende diyim ki: helal olsun, nasıl savunma ama (hukukçu olarak).
                          Ama nerde, saçma sapan savunmalar ile yırtmaya çalışmaları ve medyanın bunu geçiştirmesi şike yapılmasından daha fazla sinir ediyor beni.

Böyle bir gerzekçe savunma ile, sırf siyasi ve rayting nedenlerden yırtarlarsa, en çok buna üzülürüm.

Davayı Fanatik gazetesinden takip edip , Yıldırım Demirören'in ''şike konusu kapanmıştır'' sözüyle mutmain olan bir sürüye hitap ediyor adam... Daha nitelikli konuşma imkanı var mı?

Ama laflarını 70 milyon duyduğu için biz çileden çıkıyoruz o ayrı

StopMatchFixing.Com

Yorum

Geçen hafta BordoMavi.Net'i temsilen bir kürsüye çıktım, 500 Trabzonsporluya konuşacaktım. Çoğu şuursuzdu,

herkes senin kadar mücadele etseydi o kupa çoktan gelmisti Gökhan eksik olma
                            çok sayida taraftarimiz zaten meselenin ne oldugunu nelere yol açtiginin farkinda degil
                            keza tv yorumcularimizda ayni sekilde

ha bu arada çayi sicak tut geliyorum yakinda
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bitsin artık bu çile.
                              Lütfen.
                              Lütfen.
                              Lütfen.

Yorum

• Köpekler yürüyecekmiş.
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum