İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ya bu da adama bir gazeteci de sormuyor soramıyor. Siz her şampiyonluğa oynayan takım ile maçınız öncesinde o takımın yöneticileri ile buluşup karşı takımdan gelebilecek teşvik girişimlerini engelleme operasyonları yapıyor musunuz? Mesela o sezonki trabzonspor maçı için fenerden gelen teşvik primlni engellemek için hangi ts yöneticileri ile buluşup görüşüp engelleme çalışmaları yaptınız? Belli ki bu çalışmayı yapmamışsınız çünkü mahkeme ve cas fenerden teşvik alındığını söylüyor neden bunu engellemek için bir operasyon yapmadınız ts li yöneticiler ile?“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
-
Açıklayayım: Yargıtay kararlarıyla suç kesinleşmediğinden verilen para cezasının ödenmesi reddedildi.İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAciklayabilirmisiniz bunu ben hic bisey anlamadim
Dün sabah Trabzonspor'un Tahkim Kurulu'na başvurduğunu neredeyse hiçbir basın yayın organı yayınlamadı.
Bu sabah ise sürmanşet bu haberi sundular önümüze. Tıpkı 3 Temmuz 2011 sabahı Lig TV'de 6-0'lık maçın yayınlanması gibi.
Yorum
-
Üstelik, karar yeni değil 19.10.2012 tarihli bir kararmış.İlk olarak Muhammet Kalkışım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklayayım: Yargıtay kararlarıyla suç kesinleşmediğinden verilen para cezasının ödenmesi reddedildi.
Dün sabah Trabzonspor'un Tahkim Kurulu'na başvurduğunu neredeyse hiçbir basın yayın organı yayınlamadı.
Bu sabah ise sürmanşet bu haberi sundular önümüze. Tıpkı 3 Temmuz 2011 sabahı Lig TV'de 6-0'lık maçın yayınlanması gibi.
Bu gün servis edilmesi, yine medyanın algı manüpilasyonlarından birtanesi
Yorum
-
İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulent uygun tam tc devlet nişanı verilmeye uygun
Suatcimiz verse ya
ne güzel ülke
Devlet Nişanı'ndan da "T.C." ibaresi kaldırıldı Zafer Bey, hatırlatmak istedim.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
ahlak dersi vermeyE kaLkan şerefsize bakın...İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bu bir şey mi? Bülent Uygun'un uygunsuz ne tapeleri varmış daha... Merak eden google'dan baksın.İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ve bu vatandaş hâlâ teknik direktörlük yapıyor bu ülkede.
Yorum
-
Sahaya yansımamış yani.İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Bulent Uygun tapelerine inanmayin. Adam cikti delikanli gibi gercegi soyledi. Adamin adini kullanmislar
Yorum
-
Trabzonspor'dan gelme ihtimali olduğunu düşünülen teşvik pirimini engelleme çalışması
Bülent Uygun@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Selamınaleyküm renktaşlar.Trabzon'daki yerel Gazeteleri arayıp ''Kupa Başbakanda''gibi manşetler atmalarını söyleyemeliyiz.İşte bazı Trabzon yerel Gazetelerinin telefon numaraları:Karadeniz Gazetesi: (0462) 325 39 00,
Günebakış Gazetesi: (0462) 326 8000,
Taka Gazetesi: (462 ) 230 30 30,
Son Nokta Gazetesi: (462) 800 00 01,
Karadenizin Sesi: (462) 321 41 11.Arayalım,paylaşalım ve paylaştıralım.Şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
ayrıca bülent yavşağının bahsettiği üzere eskişehir 1-3 fenerbahçe kazanmasına rağmen Trabzonspor 2 puan öndeydi
hangi akılla eskişhir'e teşvik gönderilir.
puan olarak geride olan takım mı şike yapar yoksa@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum