Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne dedi tam duyamadim. örtpas etmek icin falan

Yorum

• Aydınlar: Artık yeter! Yaptığın berbat bir şeyi örtbas etmek için yaptıklarına inanamıyorum. Sana en güzel cevap pazar günü verilecek.
      Ulan madem adamın şike yaptığından bu kadar eminsin, ne diye gerekeni yapmadın vakti zamanında ?
      Yatacak yeriniz yok ulan!
      Hamiş

Yorum

• sike yok diyor resmen

Yorum

• Allah bu aydınların belasını versin! Utanmadan kupa hakkımızdır diyor,

Yorum

• Aydınlar: 'O' kupa taraftarların, sahadaki sporcuların ve teknik kadronun başarılarıyla analarının ak sütü gibi hak ettiği bir kupadır.
            Hamiş

Yorum

• MAA'nin diyebilecegi hicbir sey yok zaten. Ne diyecek? "Aziz su kadar sike yapti, hepsinin ustunu TFF baskani iken ben orttum" mu diyecek acik acik? Gerci "Fener'i dusuren baskan olamazdim" demisligi var kendisinin ama...

Yorum

• Adamlar kupayı emekle, alın teriyle almışlar. Dağılalım...
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• ulan senin serefin yok mu maa bir sampiyonluk destanidir diyo kopek
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• ben hayatimda boyle bir sey gormedim. Hem sike yaptigini soyluyor aziz yildirim icin hem de o sampiyonluk analarinin ak sutu gibi helaldir diyor.
                    Allahtan kork Aydinlar...!!
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Burası nasıl bir ülkedir! Adam federasyon başkanıydı. Şike yok diyor resmen bugün. Her taraftan çetelerle sarılmış futbol.

Yorum

• Yaptığın berbat işi örtbas etmek için her şeyi yapıyorsun dedi,aziz köpeği için.Ondan sonrada bu kupa alınteriyle alınmıştır.Allah belanızı versin şikeci köpekler

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

MAA sen oc nun önde gelenisin!!!! Kupa Fenerbahcenindir ve anasinin ak sütü gibi helaldir dedi!!!!
                          Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• dagilalim artik

Yorum

• Adam önce "Aziz Yıldırım şike yaptı!" diyor sonrasında da "O kupa teknik heyet ve taraftarın ak sütü gibi helaldir!" diyor...
                              Yavşak lan bunlar!
                              Hamiş

Yorum

• Vayy maa ya bak 36o derece dondü kupa fenerın hakkıymıs ozaman neden s.lıgıne gondermedın ozaman neden durum vahım dedın , ulan alayınızın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X