Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yemin ediyorum namazdan soğudum bu serefsizler yüzünden allahım sen affeyle..
    Lafa bak ya

Yorum

• sanırım obafemi martinsi almışız

Yorum

• Trabzon akp chp mhp ye gereklı dersı vermelı ıl orgutlerı ıstıfa etmelı

Yorum

• Bu ülkenin asli unsurlarından olup da hep 3. sınıf muamele görmekten bıktık be,Her alanda ülkemiz için canla başla hizmet ederken biz Trabzonspora gönül vermiş insanlar artık yeter diyoruz,demeliyiz.Artık adalet istiyoruz.Adaleti tesis etmesi gerekirken onlardan birisi olarak açıklama yapmaktan hiç utanmıyor sayın başbakan.Biz de insanız!Biz Trabzonsporluların da duyguları var!Bugüne kadar fb li olupda adaleti ve doğruyu savunan 1 tek insan bile görememek tesadüfmü?
          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güzel kardeşim din ile bunların ne ilgisi var. Dini getiren bunlar mı ? Kuran'ı bunlar mı yazmış ? Böyle saçma düşüncelerden vazgeçin.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Benim bir arkadaşım var. Kendisinin babası ile sorunları mevcut. Onun bir sözü var, tam yeri geldi söyleyeyim...

"Ben babamın arkamda durmadığını biliyorum. Yanımda da olmuyor ama bari karşımda durmasın."

Başbakanın durumuda buna benziyor. Biz ondan yanımızda olmasını istemiyoruz. Sırtımızdan destekte vermesin ama engelde olmasın. Madem adalet, madem hak, madem hukuk önemli. O zaman konuşma...

Sanıyormu ki FB liler ona oy verecek yada bundan sonra Trabzonspor'lular ona oy atacak?

Şu anda ne Ali'ye, nede Veli'ye yaranabilir.

Bitaraf olan, bertaraf olur.
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Türkiyede daha mahkemeye yrgitaya TFFye gerek yok.. Herseye basbakan karar versin... Sonrada neden milletin ona diktatör dedigine sasirsin..

Soruyorum kisiler ceza yiyecek kulübler yemeyecek öyle mi??

Mantiga bakin.. Bu kisiler kimin hakkini yedi???
                Trabzonsporun degil mi?? Onlar ne olacak??? O kisilerle beraber buna katlanacak mi? haksiz sampiyonlukta fenere mi kalsin??? Yererki sen mutlu ol dimi??

Sent from my iPhone using Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen namazini devam kil sevgili kardesim.AKP ve tüm Partiler kim oluyorlarda seni bu konuda etkiliyorlar?

Onlar kendilerini üc günlük dünya icin sattilar aman sen yanlis yapma!

Saygilar

Yorum

• RÜTÜK bile bu kadar hizli degil, valla helal olsun.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Yorulduk...
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Siyasetçi adamın söylediğine değil yaptığına bakılır. Bu söylemleri yaparken kendisi de böyle olmayacağını biliyor. Fenerlilere de bir dal uzatıyor bana göre.

Ha elinden bir şey gelirse mutlaka yapardı çünkü ne adalaetin ne de şerefin yanından geçebilmiş birisi kendisi. Ama elinden bir şey gelmiyor. Borusu Edirne'ye kadar.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor yerel medyasının da ne kadar kaypak olduğunu görme fırsatı elde etmiş olduk.
                          Sizin bu konularda enerjinizi takdir ediyorum, gercekten helal olsun.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• beyler dini karistirmayin..namaz niyaz bu capsizlarin tekelinde degil..
                            isin acigi ben bu bosbakanin musluman oldugunu dahi dusunmuyorum.gostermelik
                            oyle bence.ahlaksizliga-sikeye-hirsizliga sahip cikan
                            adamin allah korkusu yok demektir..
                            sikebahceye ceza veren uefa'nin kurullari bile daha musluman..bunlar da allah kitap korkusu yok..islerine nasil geliyorsa o sekilde davraniyorlar..din imanlari para olmus durumda..sadece akp degil yanlis anlasilmasin..
                            diger omurgasiz muhalefet partileri de ayni..
                            alayina lanet olsun...

Yorum

• İlk olarak gurcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rahat olun arkadaşlar,
                              Bunlar yeni söylemler değil.
                              Önceden de duyduk bu lafları.
                              Bu insanlar değil miydi, bu konuşmalardan sonra federasyonu, talimatları değiştirip kişilerle kurumları ayıran.
                              Bu sözleri duyalı çok oldu. Durmadan konuşup yorumladık.
                              Bizim derdimiz Uefa değil miydi?
                              Cas kararlarını beklemiyor muyuz?
                              Sanki yargıtay cezaları onasa federasyon bir şey yapacak?

Rahat olun bir şey olacaksa (ki olacak) içeriden değil dışarıdan zoraki olacak.
                              Havalar sıcak, aylardan ramazan....
                              1 ay kaldı ağustos sonuna, fırtına geliyor batıdan...
                              ağzına sağlık

Yorum

• bu taraftarın kendi adaylarını çıkartma planları vardı ne oldu onlar gerçi bu gördüklerimizden sonra kendi adaylarımızında bizi satma ihtimali olabilir diye düşünmüyor değilim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X