Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zamanında şikebahçenin desteğiyle ve isteğiyle TFF başkanı olan adam levent Bıçakçı;dikkatli olalım..

AA muhabirlerinin görüştüğü kulüp yöneticileri, şunları söyledi:
    ''Fenerbahçe Kulübü olarak genel kurulda Levent Bıçakcı'yı destekliyoruz. Futbol Federasyonu'nda daha önce yaptığı hizmetler ve UEFA'daki etkin görevleri nedeniyle Fenerbahçe olarak seçimde kendisine oy vereceğiz.''
    Bu saatten sonra ne levent bicakci ne alisen lobisi bu kararda etkili olamaz.
    Uefa tahkime de rusvet verildigi iddaa edildi sonuc ortada.
    Fenerin cezasi degisiklige ugrarsa artar bnce.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tahkime son başvuru zamanı bugünmüydü ?
      Evet, inşallahta tahkime gider şikebahçe. Ordada boynunun köküne vursunlar o zaman görürüz şikecileri.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet, inşallahta tahkime gider şikebahçe. Ordada boynunun köküne vursunlar o zaman görürüz şikecileri.
        bide kaçırıyolarmış süreyi ne gülerim valla.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim lisanslarını iptal edene kadar durmayacaklar herhalde
          Beter olsunlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

bide kaçırıyolarmış süreyi ne gülerim valla.
            Kaçırsalar kendileri için daha iyi UEFA Müfettişi şikebahçe'nin tahkim'e başvurması halinde cezanın 3+2 yıl men'e çıkarılmasını talep edecekmiş.

Yorum

tahkime son başvuru zamanı bugünmüydü ?
              Süre 3 gün.
              Ama ses soluk çıkmadı şikecilerden.
              Normalde bu gün son olması lazım tahkime gitmeleri için...
              Biz mi yanlış biliyoruz acaba ?
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dünde yazmıştım.

kıvırma seziyorum başkanda. uefanın kararlarından sonra tek icraatı yok. tek konuşması var onda da tv de teselli veriyordu fenerbahçelilere. bugün bile cevap açıklaması yapmadı kulüp. hiç hoşuma gitmedi bu durum. bu ülkede böyle bi dava da bu tarzda mücadele verilmez. sükunetle süreci takip etmekmiş. bu laf ihanettir benim adıma. sadri şener 2 yıl bunu yaptı.

başkan uefa kararları açıkladıktan sonra ortalardan kayboldu. sustu pustu oturuyor. ben bunu ihanet olarak algılıyorum. 2 yıldır şikeyi kapatan sadri şener'den hiçbir farkı yok uefa kararlarından sonra ki halinin. hele dün ki keklik durumunda ki azizi avlayacak açıklamalayı yapmayarak bende tamamen bitirdi kendisini. uefa kararlarından sonra tek bir tv programına katıldı oda faik malının programı orada dediğim gibi teselli ediyor şikebahçelileri. ben büyük kıvırma seziyorum. uefa herşeyi yapmış Trabzonspor camiası gerekeni yapıp gereken mücadfeleyi verirse tüm haklarını alır. başkan ne ayaksın son zamanlarda anlamadım ben. dün o açıklamayı yapmadın ya benim için tamamen bittin sen hacı. mitingin etkileri mi bunlar. şuan davaya ihanet içerisinde yönetim. ben böyle algılıyorum.

bekliyoruz.
                bu konunun öneminin farkında değilsiniz heralde ? 2 yıldır süren politika buydu hali ortadaydı. lütfen bu konunun önemini kavrayın. bu yönde yönetime bi kamuoyu oluşturup ses duyuralım. ne ayak yani neler oluyor ? adamlar zaten sportif olarak klübü yönetmiyor. süreç bitene kadar şu işi adam gibi yönetsinler dedik bekliyoruz.

Yorum

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süre 3 gün.
                  Ben 7 gun icinde diye biliyorum oylr okumustum .

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süre 3 gün.
                    bede öyle biliyorum ama ses seda olmadığı için sormuştum... acaba cezalarına razı gelip vazmı geçecekler
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• başkanın fblileri teselli eden açıklamaları benimde hoşuma gitmedi...
                      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben 7 gun icinde diye biliyorum oylr okumustum .

Bir spor hukukçusu 3 gün diye demişti...
                        Gerçi spor hukukçularının bu süreçte neler saçmaladığını hepimiz biliyoruz
                        Ama hala ses seda çıkmadığına göre süre daha uzun demektir.
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu konunun öneminin farkında değilsiniz heralde ? 2 yıldır süren politika buydu hali ortadaydı. lütfen bu konunun önemini kavrayın. bu yönde yönetime bi kamuoyu oluşturup ses duyuralım. ne ayak yani neler oluyor ? adamlar zaten sportif olarak klübü yönetmiyor. süreç bitene kadar şu işi adam gibi yönetsinler dedik bekliyoruz.
                          benzer endişeler bende de var, Hacı nın bi bildiği ya da aldığı bi taahhüt var diye ümit ediyorum
                          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir spor hukukçusu 3 gün diye demişti...
                            Gerçi spor hukukçularının bu süreçte neler saçmaladığını hepimiz biliyoruz
                            Ama hala ses seda çıkmadığına göre süre daha uzun demektir.
                            Belki de itiraz etmezler

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne demek

..

arifberkay abi, ilk koyduğun bayrak muhteşem, kıskandım valla.

İkinci bayrağın renkleri hoş durmasa da, özellikle armanın kırmızısı, verdiği mesaj çok derin
                              Ben de senin avatarına hastayım
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şikebahçe savunmasını bitirmiş, bugün kesin başvurularını yaparlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X