Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaş bunların hepsi paranın köpeği olmuş siyasetçisinden yöneticisine futbolcusuna kadar. abartısız kim olursa olsun sadece şu tapeleri okusa, ibrahim akın, iskender alın, bülent uygun, korcan çelikay, serdar kulbilge, ümit karan, tayfur havutçu, sinan engin, emre bölezoğlani volki ve satın alınan daha nice futbolcular ile yönetici tayfalarının yüzüne tükürür. allah hepinizin belasını versin. inşallah öyle bir hastalıklara yakalanırsınız ki gözümüzün önünde lime lime erir gidersiniz. acı çeke çeke geberirsiniz inşallah.
    bide bunlara kol kanat geren diğer anadolu kulupleri, sizlerede yazıklar olsun . yukarıda yazdıklarım aynen onlar içinde geçerli. insanda biraz edep ahlak olur. utanıyorum küfür edemiyorum. adamların yedikleri naneler ortadayken hala daha tv programlarında bunları öven aptal spor yazarları. trt de dahil (adamlar inşallah uefadan ceza gelmez diye açıklama yapabiliyor, yani trabzonspor kupayı alırsa biz naparız diyorlar resmen ) bunlarda bu işten nemalanıyorlar nasıl olsa olsun onlar iiçinde bedduamı kopyalıyorum allah hepinizin belasını versin. inşallah öyle bir hastalıklara yakalanırsınız ki gözümüzün önünde lime lime erir gidersiniz. acı çeke çeke geberirsiniz inşallah. çoluk çocuklarınızın bir kabahati yok. analarınızın bacılarınızın bir kabahati yok. onlara sövmem de zaten.
    tff sinden tutunda kulup yöneticilerine kadar buna trabzonspordaki yöneyticilerde dahil her kim ki bu şikeye teşebbüste bulunduysa onunda aynen allah hepinizin belasını versin. inşallah öyle bir hastalıklara yakalanırsınız ki gözümüzün önünde lime lime erir gidersiniz. acı çeke çeke geberirsiniz inşallah.
    daha neler neler yazmak isterdim ama işte nefes alamıyorum bu konu açılınca içim daralıyor. üzülüyorum

Вы попали по адресу!

Yorum

• Bunu kimse yazmamış dikkat ettim son 10 gündür siyasilerde gezi olaylarına benzer olayların trübünlerde yaşanmaması gerek buna benzer konuşmalar yapıyorlar, internette videolara baktım bulamadım, ancak ilk söyleyen haberturk tv'de bülent arınç'tı galiba, eylül ayı ile ilgili endişelerim var falan demişti, sonra Faruk özek ve suat kılıç'da birşeyler söyledi. bunlar bence uefa kararının sonunda daha ağır bir ceza geleceğini tahmin ediyor olmalılar. çok ilginç geliyor son zamanlarda böyle şeylerin denk gelmesi, yakında tribün liderleri ile bir toplantı çıkarsa hiç şaşırmam. malum tribünlere asılacak şeylere verilecek cezalar şikeci demenin yasaklandığı bir dönemdeyiz, önlemler başladı da uefa'ya nasıl rest çekecekler küme düşme cezasına karşı.

Yorum

• Kayseri Kadir Has Stadı'nda bu akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi başkanlar düzeyinde önemli bir gelişme yaşandı.

özlenen tabloymuş

Yorum

• ülkemize bakin.

spor bakani, onun yaninda federasyona sikeyi örtmek icin getirilen ve kendi yönettigi takimi borc bataginda birakip kendine borclandiran kisi. Ve onun yaninda sporda ahlaksizlik, haysiyetsizligin kitabini yazip baskalarinin emeklerini calarak basariya ulasan, bunu yaparken yakalanan ve 6 yil hapis cezasina carptirilan bir kisi.

Ve devletin spor bakaninin seyrettigi mac, oynayan takimlardan birinin haksiz oldugu halde yüceltilip oynayabildigi bir mac.

"Sayin Bakanim, keyifler yerinde insallah? Egleniyormuyuz efenim?"

Yorum

• serefsizler toplulugu biraraya gelmis

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Azize serefsizinin stad yasagi yokmuydu ?
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• daha cok seref yoksunu olan sikeci iyi gözükmüyor.

Yorum

• Aziz bunlari öyle bir korkutmusku, simdiye kadar yapdiklarimi bildiklerimi aciklarsam türk futbolu bir daha düzelemez diyerek ne pislikler cevirdiyse artik, birakin istedigini yapsin diyorlar.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Şeref ! Tribünü. Bir mahkum, isbirlikci, ve milletin vekili!!
                    Türkiye fotoğrafı. ....

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şeref ! Tribünü. Bir mahkum, isbirlikci, ve milletin vekili!!
                      Türkiye fotoğrafı. ....
                      Bi RTE eksik!

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ülkemize bakin.

spor bakani, onun yaninda federasyona sikeyi örtmek icin getirilen ve kendi yönettigi takimi borc bataginda birakip kendine borclandiran kisi. Ve onun yaninda sporda ahlaksizlik, haysiyetsizligin kitabini yazip baskalarinin emeklerini calarak basariya ulasan, bunu yaparken yakalanan ve 6 yil hapis cezasina carptirilan bir kisi.

Ve devletin spor bakaninin seyrettigi mac, oynayan takimlardan birinin haksiz oldugu halde yüceltilip oynayabildigi bir mac.

"Sayin Bakanim, keyifler yerinde insallah? Egleniyormuyuz efenim?"
                        Karede bir de istemem yan cebime koy diyen fırsatçı var, ağzı kulaklarında.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

fb bu sene ne karar çikarsa çiksin avrupa kupalarina katilmistir play off'ta olsa.
                          Yani bu senenin cezadan düsmesi mantiksiz tur paralari yayin gelirleri vs vs.
                          Bence ceza seneye baslar ve CAStà çikacak karar sadece cezalari onama olmayacak diye düsünüyorum.
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakkımızı kasten çalanlara hakkım haram olsun .. İki cihanda da yüzleri gülmesin ..
                            McLas was Here

Yorum

Allah belani versin fenevbahce!!!
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                süper.

Dakika 7:00 de alanzinhonun 90 da genclere attigi gol cok önemliydi, daha öncede söyledim, sampiyonlugu getiren en en en önemli gollerden birtanesidir.

Benim favorim ise dakika 8:00 deki umutun kaf ile buraga uzatip besiktaslilarin yerlere serildigi goldür. (Kimbilir onlarin neden bu kadar caba sarfettigini bir ... bilir )

Gelecek macda yine yerlere serileceklermi bakalim.
                                En son sanatik tarafından düzenlendi; 12.08.2013, 01:41.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X