Biz Sanal ve Kötüler

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Alican Altunbaş

Konuyu çok detaylı bilmiyorum ama burdan yakın zamanda ayrılan bir üyemizle özelden konuştuğumda bazı şeyler duymuştum.Çok sevdiğim bir kardeşimdi ama tabiki kimseyi yargılamak istemedim.Sonuçta bunları duymadım, görmedim.Aslında BMN'nin amacıyla bağdaştıramadım.Burda yazmaktan mutluyum.Yapılan organizasyonlara çok fazla katılım sağlayamasamda hep çok gurur duydum.Ama Yiğit'in dediği gibi akıl tutulması yaşıyor bazen insan o yüzden bazı arkadaşların kafaları karışmış olabilir.Zaten burda bulunma sürem fazl olmadığı için bu soruları sormaya yetki görmedim kendimde.Zaten büyüklerimiz cevapları vermiş.Ben burda olmaktan hep mutlu oldum.Mutlu olmaya devam edeceğim aklımıza takılan bir şey olursa zaten paylaşırız.Hepinizin emekleri için teşekkür ederim

Yorum

• Tunga
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 29.11.2004
      • 11392
      • Yüksek Mühendis
      • İstanbul

Sevgili Alican,

Samimi derdi olan ve bunu samimiyetle çözmek isteyenlerle hiç bir zaman sorun yaşanmadı. Bu konuda müsterih olabilirsin.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• agahozlu
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 20.02.2005
        • 5002
        • Endüstri Mühendisi
        • İstanbul

Bu aralar benim arabayı değişmeyi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Tunga
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 29.11.2004
          • 11392
          • Yüksek Mühendis
          • İstanbul

Bırak yenisiyle değiştirmeyi, eğer senin altında araban varsa onu kaç kurtar Agah bence
          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Alican Altunbaş

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi
            Sevgili Alican,

Samimi derdi olan ve bunu samimiyetle çözmek isteyenlerle hiç bir zaman sorun yaşanmadı. Bu konuda müsterih olabilirsin.
            Gerekli cevapları anında aldığım için içim çok rahat abi.
            BMN büyüdükçe bu olaylar olacaktır ama üstesinden geliriz evelallah.Siz enerjinizi kaybetmeyin yeter.

Yorum

• Tunga
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 29.11.2004
              • 11392
              • Yüksek Mühendis
              • İstanbul

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
              .....

Kazım Koyuncu’nun abisi Hüseyin Koyuncu’nun telefonunu özel mesaj yolu ile isteyen herkese vereceğim. Başka platformda yapılan Kazım Koyuncu ile ilgili iddia ve iftiranın nasıl adice ve şerefsizce olduğunu öğrenmek isteyen arayabilir. Yalnız bir şartım var Hüseyin Koyuncu ile konuşan ne konuştuğunu da buraya gelip yazacak. Yazacak ki bu şerefsizin kim olduğunu herkes bir kere daha görecek.

......
              Metin, senden bugüne kadar bu telefonu isteyen oldu mu? Yoksa boş gevezelik miymiş onlar için bu manevi değeri büyük mevzu?
              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Külünkoğlu
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 16.07.1999
                • 24305
                • İstanbul

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi
                Metin, senden bugüne kadar bu telefonu isteyen oldu mu? Yoksa boş gevezelik miymiş onlar için bu manevi değeri büyük mevzu?
                Yok Tunga geri dönen olmadı.
                Başarılı değil de değerli olmaya, alkışlanmaya değil alkışa vesile olmaya çalışanlara atılan iftira tutmadığı gibi uydurulduğu kaynağına da tonlarca ağırlığı ile geri döndü… Artık bu ağırlığı nereye sığdırdılar bilinmez.

Düşülen rezil durum bir çoğumuz için yeterli ve ibretlik cevap olsa da benim için yeterli değil, gereğini de yaptım, yapacağım.

Bu durum beni hiç üzmedi, beni asıl üzen, o günlerde beraberce yaptığımız bu güzel organizasyonda yer alan insanların, sırf popüslitlik ve incilerinin dökülmemesi adına sessiz kalmaları.

Dosdoğru bildiğin, senin de içinde olduğun bir olayda işin doğrusunu söyleyemiyorsan… kusura bakma da sen nasıl Trabzonsporlusun ? sen daha birilerine yaranma ters düşmeme uğruna adamlığın gereğini yerine getiremiyorsun da, yeri geldiğinde Trabzonspor’un haklarını mı savunacaksın ?

İlkesiz seyyar kıblelilere payanda olmak onlardan çok daha acınası bir hale bürünmektir.

Bu süreçler bize çok şey öğretti. Herkes şunu bilsin ki o insan ya da insanlar kim olursa olsun ikinci yüzlerini gördüğümüzde ilk yüzlerini hatırlamayacağız...
                En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 11.10.2012, 08:07.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Tunga
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 29.11.2004
                  • 11392
                  • Yüksek Mühendis
                  • İstanbul

Burada olmasını istediğim güzel bir söz. Başlığın özü ile alakalı.

"Bir fikir oluştur, buna şevkle sarıl ve çalış; bunları gerçeğe dök. İnsanlığı böyle bir zenginliğe kavuşturan başka bir formül yoktur dünya üzerinde."

Norman Vincent Peale
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Harun
                    • 31.05.2004
                    • 7993
                    • Tekniker
                    • Sakarya

Yahu nezaman bitecek şu BMN'yi çekememek.Arkadaş bize yetişemiyorsan bizi aşağıya çekmeye çalışma, sende çalış bize yetiş hatta geç.Ama bizi aşağıya çekmek için türlü çabalara girme.
                    BMN organizasyonlarında en çok para toplayanlardan biride bendim.Selman arkadaşımızda yazmış,bırakın para artmasını gelecekmiş gibi isim verip gelmeyenlerin parasını ödeyebilmek için maymun oluyorduk.Gelen misafirler durumu çakmasın diye binbir takla atıyorduk.Hatta bırakın isim listesini, yanında eşini, misafirini getirip parasını almadığımız kişi sayısı her org. 10'un üzerindeydi.
                    Ama her org. arkasından "ulan adamlar kişi başı şu kadar topladı.bu yemek o kadar etmez kesin cebe atmışalrdır" gibi aşağılayıcı ,terbiyesizce ve şerefsizce itiraflar hep yapıldı.
                    Demem o ki,at çamuru izi kalsın mantığı sizleri bir yere getirmez.sağdan soldan duyumlarla iftira atmak ancak aciz insanların işidir..Lütfen aciz insanlara itibar etmeyiniz..
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• ozturk
                      • 23.07.2006
                      • 16054
                      • Öğrenci
                      • İstanbul

Twitter da sanal BMN de "sanal"

Kendi adıma fark şu twitter a güvenemiyorum ama BMN ye güveniyorum..

Yorum

• Faik Yılmaz
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 01.09.2004
                        • 26228
                        • Trabzon

Bmnyi eleştirenler sadece Şenol Güneş Kütüphanesi başlığını okusalar...

Oradaki samimiyeti insanların çabasını bir görseler.....

Bu işten alınan hazzı bize hangi maddi şey verebilirki ?
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gökhan Koç
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                          • 4725
                          • Mühendis
                          • İstanbul

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
                          Bmnyi eleştirenler sadece Şenol Güneş Kütüphanesi başlığını okusalar...

Oradaki samimiyeti insanların çabasını bir görseler.....

Bu işten alınan hazzı bize hangi maddi şey verebilirki ?
                          Desteğiniz için size çok teşekkür ederim,Ayrıca baya bir zaman önce bir projeden bahsetmiştiniz, sınavda çöp olan kalemlerle alakalı,Bu projeyi hayata geçirirseniz size elimden gelen desteği vermekten mutluluk duyarım.
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Faik Yılmaz
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 01.09.2004
                            • 26228
                            • Trabzon

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi
                            Desteğiniz için size çok teşekkür ederim,Ayrıca baya bir zaman önce bir projeden bahsetmiştiniz, sınavda çöp olan kalemlerle alakalı,Bu projeyi hayata geçirirseniz size elimden gelen desteği vermekten mutluluk duyarım.
                            bizde halk olarak hayırseverlik potansiyeli çok fazla.....

ancak önderlik edecek proje hazırlayacak adam eksikliği var.....

o konuda bazı çalışmalarım oldu ve yine olacak....

bir arkadaşımla birlikte belediye başkanına güzel bir proje sunmayı düşünüyoruz.....

henüz düşünce aşamasında ama olgunlaşınca sizinle de paylaşırım
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gökhan Koç
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                              • 4725
                              • Mühendis
                              • İstanbul

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
                              bizde halk olarak hayırseverlik potansiyeli çok fazla.....

ancak önderlik edecek proje hazırlayacak adam eksikliği var.....

o konuda bazı çalışmalarım oldu ve yine olacak....

bir arkadaşımla birlikte belediye başkanına güzel bir proje sunmayı düşünüyoruz.....

henüz düşünce aşamasında ama olgunlaşınca sizinle de paylaşırım
                              Umarım tez zamanda olgunlaşır.
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Mollasalihoğlu
                                Yönetim Kurulu
                                • 03.07.2004
                                • 18733
                                • Avukat
                                • İstanbul

Gururla eklerim:

Yeni bir çalışmayı sizlere duyurmak istiyoruz. BMN Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Ender Kuyumcu'nun (@kuyumcuender) çalışması hayata geçti... www.stopmatchfixing.com (http://www.stopmatchfixing.com) Tamamı İngilizce oluşturulan http://stopmatchfixing.com da şike davası ile ilgili bilinmesi gerekenler ve örnek

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...