Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz salagiz valla.Bu adami fenerliler mi seciyor.Hayir.Biz.Biz salagiz.Ne sampiyonlugu.

Yorum

• İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildi
      ama katilim harikaydi 2700 kisi ye yakin oy kullanan var trabzon tarihinin en fazla oy orani

Sen hakikatten kongrede misin. Sümerin kiyafetinin ve kravatinin rengini söylesene. Bizi yemiyorsun dimi [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• hayir sandiklarin açildigini söyledim oy sayimi birazdan baslayacak oy sayimi takriben 15 dakika sürer kesin olmayan sonuç alinir daha sonra oylar birdaha sayilir sonuç verilir

Yorum

• yeni bir sonuç arkadaslar

kamil28

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

@dosteyevski kardesim sen hangi kongredesin?

Suan yapilan sadece listelerin bulundugu zarflarin sayimi...Sadece kaç üyenin oy kullandigi konusunda resmi rakama varilmasi amaciyla yapilan bir islem bu...Herhangi bir oy zarfi açilmis degil...Tekrar ediyorum arkadaslar henüz oy sayimina baslanmadi...dosteyevski lütfen yanlis bilgi verme arkadslara...3 sandik kaldi falan neyin nesi...Henüz sayilan tek bir oy yok arkadaslar!Söyledigim gibi sadece aday listelerin içinde oldugu oy zarflarinin sayimi tamamlanmak üzere...Daha öncede belirttigim gibi oylarin sayim isleminin baslangicina, yani zarflarin açilmasina17:30-18:00 civarinda ancak baslanabilir...

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

@dosteyevski kardesim sen hangi kongredesin?

Suan yapilan sadece listelerin bulundugu zarflarin sayimi...Sadece kaç üyenin oy kullandigi konusunda resmi rakama varilmasi amaciyla yapilan bir islem bu...Herhangi bir oy zarfi açilmis degil...Tekrar ediyorum arkadaslar henüz oy sayimina baslanmadi...dosteyevski lütfen yanlis bilgi verme arkadslara...3 sandik kaldi falan neyin nesi...Henüz sayilan tek bir oy yok arkadaslar!Söyledigim gibi sadece aday listelerin içinde oldugu oy zarflarinin sayimi tamamlanmak üzere...Daha öncede belirttigim gibi oylarin sayim isleminin baslangicina, yani zarflarin açilmasina17:30-18:00 civarinda ancak baslanabilir...
              iste gerçekler....o çocuk kafa yapiyo insanlarla heralde.....döner ekmek?
              rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• siyah pardesü giyiyor beyaz gömlek maviye yakin bir kravati var iki gözlük kullaniyor biri poloraid biri normal gözlük oldumu ....

Yorum

• YAKUP MIDI ne kafasindan bahsediyon bilader yazilanlari okuyorum ama demekki suan bende olan heyacan sende yok benim hakkimda yazi yazma sonra pisman olursun tamammi bilader
                  karadenizin en hirçin delikanlisi

Yorum

• kongere üyesi olmak icin neler etmek gerek ??? su zamana kadar pek bilgi toplayamadim bu konuda. Eger bir arkadas haber verirse cok makbule gecer.
                    Trabzonspor rule the world.

Yorum

• daha zarflarin hiçbiri açilmamis.sadece zarflar sayilip karsilastirma yapiliyormus.
                      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildi
                        arkadaslar 3 sandik kaldi açilmayan su anda açilan sandiklarda iki isim kafa kafaya

İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildi
                        hayir sandiklarin açildigini söyledim oy sayimi birazdan baslayacak oy sayimi takriben 15 dakika sürer kesin olmayan sonuç alinir daha sonra oylar birdaha sayilir sonuç verilir

bu mesajlarin ikisi de sana ait. Kafami buluyorsun bizimle. Oy sayimi baslamadan, kafa kafaya gittigini nasil anladin. Salak yerine koyma bizi.

Yorum

• kutoz demin bana diyodun yazilanlari okumuyomusun diye ...

demekki yazilanlar beni tatmin etmiyoki ben tekrar tekrar soruyorum umarim simdi daha iyi anlamissindir..
                          karadenizin en hirçin delikanlisi

Yorum

• Limani Trabzon'un elindenmi aldi albayrak yapmayin arkadaslar.Liman Trabzonsporunmuydu ki o aldi.

kamil28

Yorum

• arkadaslar beyaz zarflarin üzerinden oylarin mavi turuncu sari oldugu görülmüyormu burada 50 ye yakin gazeteci var

Yorum

• İlk olarak lazkopirana tarafından gönderildi

kutoz demin bana diyodun yazilanlari okumuyomusun diye ...

demekki yazilanlar beni tatmin etmiyoki ben tekrar tekrar soruyorum umarim simdi daha iyi anlamissindir..
                                sen herseyi üstüne aliyorsun heralde canim....kafa bulma muhabbeti kimle alakali anladinmi.....
                                rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim