Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar ne oildu sonuçlar hiç bi bilgi gelmedimi 1 saat oldu secim biteli

sabirsizlikla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
    karadenizin en hirçin delikanlisi

Yorum

• İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildi
      özkan sümerin tecrübesine diyecegimiz yok ama tecrübenin parayla bulusmasi lazim arkadaslar

Özkan Sümer önünde tavuk-döner yiyordu. Ona da söyle bu fikrini bence. Yalniz biraz ters biridir, dikkat et firça atmasin sana. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Fatih sultan tekke diye ugruna naralar attiginiz adami bize leylekler getirmedi? hüseyini, yattarayi....
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi
          Fatih sultan tekke diye ugruna naralar attiginiz adami bize leylekler getirmedi? hüseyini, yattarayi....
          yani....
          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• ya beyler seçim sonuçlari ne oldu diyorum siz hala aranizda tartisiyosunuz suan önemli olan nedir.......?????

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi

İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi
              Özkan Sümer konusunda neden bu kadar kötümsersiniz anlamadim, su anki takim onun eseridir bence

su anki takim dedigin 10. sirada, ne guzel, iyiki varsin Özkan sumer

geçen sezona,önceki sezon kupalar alirken, ligin son haftasina kadar sampiyonluk mücadelesi verirken kabul etmedigin bu olguyu su durmda kabul etme imkanin yok zaten...

Yorum

• İlk olarak lazkopirana tarafından gönderildi
                ya beyler seçim sonuçlari ne oldu diyorum siz hala aranizda tartisiyosunuz suan önemli olan nedir.......?????

haber aldikca arkadaslar iletiyor. biraz sabir lutfen [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi
                  Fatih sultan tekke diye ugruna naralar attiginiz adami bize leylekler getirmedi? hüseyini, yattarayi....

aurelloyuda o getirdi ama 50 100.000 dolar veremedi ona simdi en kral orta saha bizdeydi huseyin szymek aurelioo
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• ÖZKAN SÜMERLE ALBAYRAK YARISIYOR KAFA KAFA YA SON DURUM BU

Yorum

• arkadaslar 3 sandik kaldi açilmayan su anda açilan sandiklarda iki isim kafa kafaya

Yorum

• Bizi su sümer krizinden kurtaracak bir Allahin Kulu yokmu.Adam kabus gibi kafamizda dolasiyor Allahim.

kamil28

Yorum

• açilan sandik sayisi falan belli degilmi ya nebilim kim ne kadar oyda suan sonuç ne olur öldük burda ya

Yorum

• İlk olarak lazkopirana tarafından gönderildi
                            ya beyler seçim sonuçlari ne oldu diyorum siz hala aranizda tartisiyosunuz suan önemli olan nedir.......?????

Dostum sen okumuyormusun yukaridaki yorumlari. Bordomavi ve Dosteyevski salondan en hizli haberi ulastiran arkadaslar. Onlarin yazdiklarini takip et. Hatta Dosteyevski, salonun içinde Özkan Sümer'in döner-ekmegini bile yazdi. Daha ne istiyorsun...

Yorum

• salon oldukça gergin albayrak yanlilari asiri derecede gergin kongre sonrasinda gerginlik yasanabilir arkadaslar

Yorum

• Allah trabzonSPORumun hakkina hayirlisini wersin
                                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim