Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar haluk ulusoy veya m.ali yilmaz bu takima sahip çikacaksa buyursun ama yok hacisalihoglu yok iskender önal bu isimler kesinlikle bizim çöküsümüz olur çünkü hiçbiri atay aktug düzeyinde degil ben zaten atay baskanin birakmasini istemiyorum bence aday olmali tekrar hadi hayirlisi bakalim ne olacak...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• süleyman restorant mi? aman tanrim ya trabzonsporum ne hallerde rus kadinlarinin eglendigi yerin patronu baskan olacakmis peh

Yorum

• Haluk Ulusoy [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Dün Sisli'de Cevahir alisveris merkezindeydik. Bir kaç amcamiz dükkan almak istiyordu beraber gittik. Aydogan Cevahir'le görüstüler... Cevahir alis veris merkezi için 1 milyar dolara yakin para harcamislar 10 sene felan sürmüs insaat sonunda bitirdik diyorlar. Firsat bu firsat konuyu Trabzonspor'dan açtim Trabzonspor'a baskanligi düsünmüyor musunuz dedim. "Isler nedeniyle pek firsat bulamadik açikcasi girmekte istemiyoruz. Trabzon'dan bize çok soguk bakiyorlar. Burdan baskan adayiyim diye çiksaniz planiniz projeniz çok iyi olsada Trabzon'daki bazi gruplari etkileyemezseniz baskan felan olamazsiniz. Trabzonspor'un yararindan çok bu insanlar için önemli olan kendi adamlarinin yönetime gelmesidir. Zaten bizde çok fazla istemiyoruz. Ama Trabzonspor'a her zaman yardimci oluyoruz. Bu hafta fener maçi için bizim otelimizde konaklayacaklar. Her daim yanindayiz Trabzonspor'un. Ileri ki zamanlar ne getirir bilemiyorum daha gencim" (40 yasinda oluyor kendisi) diyor. Sonra Ergun Gürsoy'a verip veristiriyor. "Gs'ya para veriyor ama Trabzonluyum diyor, çok sahtekar adamdir diyor.. Trabzonspor'un sampiyon olmasi için çok güçlü bir baskana ve yönetime ihtiyaci var diyor. Ama Trabzon'daki bazi gruplar kulübü tekellerine almislar ama çok uzun sürmez bu diyor. 100.000 bin üye kampanyasi her ne kadar fiyasko olsada üye sayisi 15 bini geçti 2 sene sonra oyda kullanabilecekler o zaman bu gruplarin etkisi azalacatir"...

Aydogan Cevahir olsun daha bir çok Trabzon'lu is adamlari olsun bu insanlari bir araya gitirebilecek güçlü bir baskan sart. Aksi taktirde Atay gitmis Özkan gelmis o gitmis Önal gelmis pek bir sey degismez. Kulübe katki yapmayan yönetime ihtiyaç yok koyalim basina bir genel müdür birde menejer kulübün geliri belli gideri belli baskan felan lazim degil... Bu takima katki yapacak verdigi paralarin lafini yapmayacak baskan ve yöneticiler sart...Edited by: Emorfo
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
            süleyman restorant mi? aman tanrim ya trabzonsporum ne hallerde rus kadinlarinin eglendigi yerin patronu baskan olacakmis peh

lafi nerenden anliyorsun sen?metin aktas'in kayinpederini sordu söyledik biz de.yazilanlari okurken dikkat edin.kafanizdan seyler uydurmayin

Yorum

• Dün stvde Ekrem Imamoglu vardi(eski yönetici).Bu genel kurul birlesmeleri için son firsatlari yoksa bir dahaki seçimde Suan yaslari 30-40 arasinda olan, biribirleri ile devamli irtibatli plan projeleri olan bir grup olarak yönetimi devralacagiz demisti.

Emorfonun yazdiklariyla bu olayi birlestirince Takimimizin gelecegi parlak diyorum

İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• haklisin yanlis okumusum, kim olursa olsun bi bok beceremicekler seneye yine yönetim degisicek. basari neden yok çünkü süreklilik yok. ulusoy veya yilmaz gelmedikçe sampiyon olamayiz.

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                  haklisin yanlis okumusum, kim olursa olsun bi bok beceremicekler seneye yine yönetim degisicek. basari neden yok çünkü süreklilik yok. ulusoy veya yilmaz gelmedikçe sampiyon olamayiz.

yanlis anlama ama bisey sorcam..trabzonun neresindensin?oflumusun?

Yorum

• cevahirler bize iyi gelir valla

Yorum

• valla arkadas bazilariniz gene bana muhalefet yapacak,ama olsun gene yazacam.su anki baskan adayi gösterilenlerin içinde trabzon spora baskanlik yapacak adam yok.hepsi ya yemeye geliyor,yada trabzon sporu basamak olarak kullanmaya.bize parali,kariyerli,biri lazim.kendi için degil,trabzon spor için çalisacak baskan ve yönetim lazim.yoksa arkadaslarin dedigi gibi koy ts nin basina bi müdür oda baskanlik yapar,gelir belli gider belli.50 bin dolar için fenere futbolcu kaptiran baskan yada 300 bin dolar için zuravskiyi almayan baskan istemiyorum.su adi geçen isimler gelecekse hiç gelmesin daha iyi.atay devam etsin.belki hatalarindan ders almistir.yani gönlümden geçen agaoglu.ama neden may baskan,agaoglu as baskan,nebileyim cevahir,ikinci baskan olmasin.bunlarin hepsi trabzonlu.neden bir araya gelip su takimi sahlandirmazlar.illa biri baskan olacak,biri muhalefet yapacak.yeter artik ya.ya bu takima sahip çiksinlar,ya hepsi trabzon spor apoletini söküp atsinlar.disardan destek oluyorlarmis,benim külahima anlatsinlsar.bende destek oluyorum disardan.da ha yeni ts saati aldim.50 milyon verdim.ayiptir ya.yyine sinirlerim depresti bak.

N e K ö T ü !

Yorum

• nuri albayrak aday olacak ti hani geçen hafta meltem tv de adami büyük bir listeyle gelcez dedi dünya külübü olcaz dedi hani nerdeler simdi ses yok yine güçsüz yönetim gelcek herhalde [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• may olmasinda [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• galatasarayli oldugu bariz bilinen bir haluk ulusoyu nsail olurda baskanliga layik görürsünüz
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arkadaslar bu topik artik sadece may olmasin ve GSli haluk ulusoyu nasil istersiniz diyenlerle dolu[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• arkadaslar daha aday bile yok dimi valla iyi gitmio baskanlik yarisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim