Biz salagiz valla.Bu adami fenerliler mi seciyor.Hayir.Biz.Biz salagiz.Ne sampiyonlugu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
@dosteyevski kardesim sen hangi kongredesin?
Suan yapilan sadece listelerin bulundugu zarflarin sayimi...Sadece kaç üyenin oy kullandigi konusunda resmi rakama varilmasi amaciyla yapilan bir islem bu...Herhangi bir oy zarfi açilmis degil...Tekrar ediyorum arkadaslar henüz oy sayimina baslanmadi...dosteyevski lütfen yanlis bilgi verme arkadslara...3 sandik kaldi falan neyin nesi...Henüz sayilan tek bir oy yok arkadaslar!Söyledigim gibi sadece aday listelerin içinde oldugu oy zarflarinin sayimi tamamlanmak üzere...Daha öncede belirttigim gibi oylarin sayim isleminin baslangicina, yani zarflarin açilmasina17:30-18:00 civarinda ancak baslanabilir...
Yorum
-
iste gerçekler....o çocuk kafa yapiyo insanlarla heralde.....döner ekmek?İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
@dosteyevski kardesim sen hangi kongredesin?
Suan yapilan sadece listelerin bulundugu zarflarin sayimi...Sadece kaç üyenin oy kullandigi konusunda resmi rakama varilmasi amaciyla yapilan bir islem bu...Herhangi bir oy zarfi açilmis degil...Tekrar ediyorum arkadaslar henüz oy sayimina baslanmadi...dosteyevski lütfen yanlis bilgi verme arkadslara...3 sandik kaldi falan neyin nesi...Henüz sayilan tek bir oy yok arkadaslar!Söyledigim gibi sadece aday listelerin içinde oldugu oy zarflarinin sayimi tamamlanmak üzere...Daha öncede belirttigim gibi oylarin sayim isleminin baslangicina, yani zarflarin açilmasina17:30-18:00 civarinda ancak baslanabilir...rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
kutoz
İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildiarkadaslar 3 sandik kaldi açilmayan su anda açilan sandiklarda iki isim kafa kafaya
İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildihayir sandiklarin açildigini söyledim oy sayimi birazdan baslayacak oy sayimi takriben 15 dakika sürer kesin olmayan sonuç alinir daha sonra oylar birdaha sayilir sonuç verilir
bu mesajlarin ikisi de sana ait. Kafami buluyorsun bizimle. Oy sayimi baslamadan, kafa kafaya gittigini nasil anladin. Salak yerine koyma bizi.
Yorum
-
sen herseyi üstüne aliyorsun heralde canim....kafa bulma muhabbeti kimle alakali anladinmi.....İlk olarak lazkopirana tarafından gönderildi
kutoz demin bana diyodun yazilanlari okumuyomusun diye ...
demekki yazilanlar beni tatmin etmiyoki ben tekrar tekrar soruyorum umarim simdi daha iyi anlamissindir..rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum