Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

futbol gelirlerine temlik denilirken yanlisim varsa söyleyiniz. Futbol federasyondan gelen naklen yayin gelirlerine temlik konulmustu.

Bu arada temlik'i kim koydurmustu, bilen var mi?

Yorum

• orada düsünülmesi gereken ve sorgulanmasi gereken Kulubunun reklam alma düsüncesine gelmesi.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

orada düsünülmesi gereken ve sorgulanmasi gereken Kulubunun reklam alma düsüncesine gelmesi.

Tabi bakis açisi önemlidir. Siz, kulübün reklam alma düsüncesine geldigini düsünürken, bende kulübün gerçek sahibinin taraftar oldugu gerçegini birkez daha gördüm.

Yorum

orada düsünülmesi gereken ve sorgulanmasi gereken Kulubunun reklam alma düsüncesine gelmesi.

Kardesim Abilerim açiklamislar ya..Reklam almayi akil edemeyecek kadar yetersiz insanlar da degildi heralde o zaman yönetimde olan insanlar..Bu kadar da abartmayalim lütfen..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

futbol gelirlerine temlik denilirken yanlisim varsa söyleyiniz. Futbol federasyondan gelen naklen yayin gelirlerine temlik konulmustu.

Şimdi yeni baştan ve bundan önceki dönemlere ait polemik yaratmak istemiyorum. Ama temlik kulübün tüm gelirlerine konmuştu. Trabzonspor çeşitli bankalara borçlandırılmış ve kısa bir dönem de olsa "gelirsiz" kalmıştı. Haciz sıralamasında ilk başlarda ise o dönem Özkan Sümer yönetiminde yeralan bazı yöneticiler vardı. Amaç haciz sürecini yavaşlatmak ve kulübü kurutmamaktı. Edited by: simal yildizi
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• -Edit-

Cevabimi, Simal Yildizi'ndan aldim. Edited by: kutoz

Yorum

• Trabzonspor Futbol takiminin Forma gögüs reklaminin olmamasini, Üstelik Gençlerbirligi kupa macinda sanirim forma gögüs reklami almisti.

bu esasinda sorgulanacak bir durumdur. Trabzonspor Baskani ve yönetim kurulunun basarisiz bir yönetim politikasinin oldugunun göstergesidir.

siz basarili bulabilirsiniz. Ama bu basarisiz bir yönetim politikasidir.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• @kutoz

cevab çok basit M.Ali Yilmaz

Yorum

Trabzonspor Futbol takiminin Forma gögüs reklaminin olmamasini, Üstelik Gençlerbirligi kupa macinda sanirim forma gögüs reklami almisti.

bu esasinda sorgulanacak bir durumdur. Trabzonspor Baskani ve yönetim kurulunun basarisiz bir yönetim politikasinin oldugunun göstergesidir.

siz basarili bulabilirsiniz. Ama bu basarisiz bir yönetim politikasidir.

Basarida kriter Sampiyonluk sa, 22 yildir görev yapan bütün baskanlar basarisizdir. Ama benim basari kriterlerim baskadir. O yüzden, Nuri Albayrak ve Özkan Sümer isimleri üzerinde kimseyle bir tartismaya girme çabasinda degilim. Genel anlamda, düsüncelerimi yazarim. Forma reklaminda yazdiklarim da, ütopik olan bir düsüncemdir. Edited by: kutoz

Yorum

@kutoz

cevab çok basit M.Ali Yilmaz

Umarim, baskan olarak gelecek parali insanlarimiz, bir daha böyle birsey yapmaz. Umarim...

Not: Yorumlarim, böyle üst üste geldigi için lütfen kusura bakmayin. Edited by: kutoz

Yorum

• Peki o zaman bu konu basliginda 51.sayfadaki yazima tekrar alinti yapiyorum:

............................................................ ..........

Gerek yerli gerekse yabanci "iyi yönetilen" firmalardan ögrendigim gördügüm sudur: Basarmanin ilk ilkesi inanmaktir. Trabzonspor'un son 15 yilinda bir plan ve program dahilinde "inanarak" yola çikan belki de tek baskanidir Özkan Sümer.

Ikincisi MAY'in kiskirtmasiyla (bence) kulübün bazi yildiz oyunculari takimi birakmis ve mali yapida rezaletti. iste o dönemde yönetime aldigi insanlardan bazilari (isimlerini maalesef hatirlamiyorum) kulübün alacaklarina temlik koydurdu. Basta yadirgamistim; ama sonra anladik ki bu temlik'in sebebi, Trabzonspor gelirlerinin diger borçlara gitmemesi idi. Bu gerçek bir yönetim basarisidir.

Bugün Atay AKTUG'da begendigim projelerin tamami da SÜMER'e aittir. Halka açilma, kulübü sirketlestirme ve bu yolla gelirlerini arttirma; vb. Hatta Ayni dönemlerde Özkan Sümer'in fikriyle yola çikilarak okullararasi Danone Futbol turnuvasi düzenlenmisti. Çikis amaci Trabzon'da daha ilkokul çaginda yildiz olabilecek çocuklari okul ortaminda kazanmakti. Dogrusu bu ya bunu simdiye kadar ki hiç bir baskanimizin (baskan olduklari - olmadiklari dönemlerde) gerçeklestirmeye niyeti olmadi.

Derken Trabzonspor ilkel internet sitesini yeniliyor ve bu yeni sitede "Hukuk Bölümü" yeraliyordu. Ne aci.

Hani diyorsunuz ya onlarca transfer diye; Aurelio ile birlikte gelen toplam 3 Brezilayi'ya toplam 200 000 USD/yil para ödeniyordu.

Simdiki kadromuzun temeli olan yapi onun ve Samet Aybaba'nin zamaninda kuruluyordu. Kim ne derse desin; geçtigimiz sene görkemli bir hal alan kadromuz onun varliginda kurulmustu. O zaman Samet Aybaba'ya sormuslardi: Özkan Sümer'in transfere karismasina ne diyorsunuz? diye. O da diyordu ki: "Böyle degerli bir insanin transfere karismasi bizim isimizi kolaylastiriyor."

100 000 üye projesinin ilk sahibi ise Sadri Sener'dir. O bir mülakatta "Barcelona modeli üzerinde çalisacagiz ve gelecekte tüm Trabzonsporlulari kulübe üye yapacagiz" demisti. O proje için de pek çok adimi gene SÜMER atmisti.

Özkan Sümer, tipki Ahmet Suat Hoca gibi Trabzonspor'a sampiyonluk kazandirmis "gerçek Trabzonspor" degerleridir. Ama o zaman da Trabzonspor'un "maasli" çalisani idi. Yani o maasini Trabzonspor'dan almis fakat bunun karsiliginda da bunu fazlasiyla ödemistir.

Çok büyük basarilar kazanmis Türk ve yabanci sirketlerin yapilarina bakacak olursaniz, çok demokratik bir çalisma ortamindan ziyade, ilkeli liderlerin yönettigini görürsünüz; çünkü bu karar alma sürecini hizlandirir. Burada önemli olan karar alan makam ya da kisinin, karar verdigi konularda bilgi seviyesidir. Onun bu konudaki bilgi seviyesini tartisabilmek ve onun futbol felsefesini anlamak için teniz kortlarinda gezmeye gerek yoktur. Ya da bordrolarina bakmaya. Ona bu ülke milli takimini teslim etmis, bu ülkenin futbol federasyonlari danismanlik yaptirmis, onun fikirlerine onlarca sponsor bulunabilmistir.

........................................................
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• benim mesajlarimin ortak noktalari

saha sonuçlarinda basarili iseniz varsiniz, saha sonuçlarinda basarili degilseniz tarihinizle övünürsünüz.

örnek eskisehirspor, göztepe

yeni nesile trabzonspor sevgisini anlatmak için salt Trabzonspor tarihini anlatmak yeterli degildir. kilit kelime Sampiyonluk'tur.

Trabzonspor'un haklarini koruyamadim diye istifa eden bir bir baskani, simdi baskanlik adaylik açiklamasini dogru bulmuyorum. Trabzonspor baskaninin sikayet etme gibi bir hakki yoktur. Orasi Trabzonspor baskanlik koltugudur.

saha sonuçlarinda basarili olursaniz, sponsor, lisansli ürün, diger gelir arttirici kaynaklariniz, üye sayinizda artma olur.

Yorum

• Bilen var mi?

Özkan Sümer adayligini koydugunda, yerel seçimler yapilmismiydi?

Özkan Sümer Mehmet Ali Yilmaz'a karsi Battal Gazi'lige soyunurken, bugün aday olan Baskan Adaylarimiz neden ortalar da yoktular?

Yorum

• o zaman degisik bir soru Ahmet Agaoglu ile Özkan Sümer'in baskanlik seçimi

baskanlik oylamasini kaybeden Özkan Sümer , baskanlik oylamasini kazanan Ahmet Agaoglu,

tüzük geregi listesindeki isimlerin çogunlugunun oylamasi ile baskan seçilen Özkan Sümer'in tutumu dogrumuydu.

dogru olan Ahmet Agaoglu'nun baskanlik koltuguna oturmasi, çalisip çalismamasi baska bir konu.Edited by: gerçekefsane

Yorum

o zaman degisik bir soru Ahmet Agaoglu ile Özkan Sümer'in baskanlik seçimi

baskanlik oylamasini kaybeden Özkan Sümer , baskanlik oylamasini kazanan Ahmet Agaoglu,

tüzük geregi listesindeki isimlerin çogunlugunun oylamasi ile baskan seçilen Özkan Sümer'in tutumu dogrumuydu.

dogru olan Ahmet Agaoglu'nun baskanlik koltuguna oturmasi, çalisip çalismamasi baska bir konu.

Özkan Sümer ile Ahmet Agaoglu kendi aralarinda bunu halletmisler. Kimse Ahmet Agaoglu'na metazoru birsey yaptirmamistir. O dönemde, birinin listesi, digerinin kendisi kazanmasi gibi bir durum söz konusuydu.

Bu arada benim sorulara, yanit tarzin hosuma gitti. Buda,muhalefetin baska bir tarzi olsa gerek. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim