Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fanatik - 14/12/2005

Trabzonspor?da ince keskin çizgi
    Biz siradan vatandaslara spora siyasetin bulastirilmamasi söylenir ama siyasiler spora ne uzak durur ne de spordan elini çeker.

Dünyanin her yerinde politikacilar sporun etkileyici cazibesine kapilip onun üzerinden siyaset yapmayi ihmal etmezler. Özellikle de futbolun sicakligini çogu zaman yüreginde hissetmistir politikacilar. Ancak bunu yaparken her alanda oldugu gibi futbola bulasmanin da bir etik yani olmali, söylemlerle eylemler bütünlük arzetmelidir. Iktidara gelmeden önce futbol kulüplerinin basinda bulunan belediye baskanlarini çekecegimizi seçim söylemi olarak kullanacaksiniz, sonra da bundan vazgeçip futbol federasyonu ve kulüpleri siyasallastirmaya çalisacaksiniz. Siz önce Trabzon limanini, Trabzonspor?un elinden alacaksiniz, sonra da Trabzonspor?u yönetmeye talip olacaksiniz.
    Daha önce deginmistim. Bir kez daha aktarmakta yarar var; Trabzonspor ile Barcelona?nin arasindaki benzerlik sadece renklerinde degildir. Ayni zamanda dünya üzerinde takimlariyla kimlik kazanan iki sehirdirler, bu kentler. Trabzon?da oynanan bir maçtan sonra ülkenin Basbakan?i bu kimligi incetecek açiklama yaptiktan sonra bu kulübün yönetimine talip olmak normal kosullarda yenilgiyi pesinen kabullenmektir gerçekte. Ama belli ki, iktidarin verdigi güç ne gerçek, ne de sinir tanimakta.
    Genel seçimlerde Trabzon?un 8 milletvekilinden 6?sini AKP kazandi. Bu, Trabzon?da sözkonusu partinin ciddi bir oy oraninin varligini gösterir. Sayin Volkan Canalioglu?nun saygin kisiliginin önemini yadsimadan bu sehrin takimina dokunuldugu zaman neler olabilecegi hakkinda epeyce ipucu vermistir Belediye Baskanligi seçimi.
    Türkiye?de futbol ile politikanin yakinligi yeni degildir. Ancak hiçbir zaman Trabzonspor üzerine oldugu kadar aleni politika yapilmamisti futbolun içinde. Öyle ki, iktidar partisinin Trabzon?a gözdiktiginin mesaji AKP Trabzon Il Baskani Ahmet Metin Genç ve milletvekili Asim Aykan tarafindan haftalar önce verilmisti. Il Baskani basin toplantisi düzenleyerek varolan yönetimin istifasini istemis, Asim Bey ise kendi sitesinde Trabzonspor ile ilgili anketler düzenlemistir. Bu denli açik oynamak belki de ilktir politika-futbol çizgisi üzerinde.
    Bu çizginin keskinligini gördügü zaman aday olacagini daha önce söylemisti Özkan Sümer. Görmüs olmali ki, adayligini açikladi. Bundan sonraki hayatini Maçka?daki dogal ortamda tamamlamayi hedefleyen bir insanin siyasetin keskin çizgisinin futbola ve Trabzonspor?a verecegi zararlari gördügünde yeniden baskanlgia aday olmasinin anlamini en iyi Trabzonsporlular bilir. Futbola bu denli ilgili ve takimina çogu insanin anlamakta ve açiklamakta zorlanacagi boyutta düskün bir kentin sakinlerinin en dogru karari vereceklerine inanmak gerekmektedir.

Metin Tükenmez
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bu albayragin cimbomlu albayrak ile akrabaligi olup olmadigini kimse bilmiyormu?

Yorum

• eski tüfek metin tükenmez de ideolojik gözlükle baktigi için sümer'e oy verilmesini dogru karar olarak pompaliyor...

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Benim gördügüm bu seçimi, Nuri Albayrak kazanamaz...Iskender Önal ve ekibi eger Kenan Iskender ile birlik olursa seçimi kazanir.Özkan Sümerde Kazanabilir ama Nuri Albayrak kesinlikle kazanamaaaaaz...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak ofli tarafından gönderildi
            bu albayragin cimbomlu albayrak ile akrabaligi olup olmadigini kimse bilmiyormu?

soyadi benzerligi olma ihtimali yüksek bir ihtimal
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Badal bu isler belli olmaz, son gün bile çok seyler degisir..kulis isleri bunlar...önal, sümer'in oylarini bölebilir veya önal,albayrak lehine çekilebilir...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak ofli tarafından gönderildi
                bu albayragin cimbomlu albayrak ile akrabaligi olup olmadigini kimse bilmiyormu?

soyadi benzerligi olma ihtimali yüksek bir ihtimal

Çok emin değilim ama, cimbomlu olanı Rizeli, bizimki Trabzonlu.
                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• gs.li olan kesin rizeli...nuri albayrak ise dernekpazarli...ben de bir akrabaliklarinin olmadigini biliyorum..belki çok gerilerde vardir..

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

eski tüfek metin tükenmez de ideolojik gözlükle baktigi için sümer'e oy verilmesini dogru karar olarak pompaliyor...

Onu bilmiyorum ama, Tükenmez'in yazarlık yaptığı Fanatik'in (ne de olsa Doğan gurubu) Albayrak'ı "pompaladığını" düşünüyorum.
                    Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                      İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

eski tüfek metin tükenmez de ideolojik gözlükle baktigi için sümer'e oy verilmesini dogru karar olarak pompaliyor...

Onu bilmiyorum ama, Tükenmez'in yazarlik yaptigi Fanatik'in (ne de olsa Dogan gurubu) Albayrak'i "pompaladigini" düsünüyorum.

pompalama kanisina nerden vardin ben de onubilmiyorum ama zaten bu tür gazeteler rating pesinde oldugu için sasali seyleri severler...bugün birini ön plana çikartir yarini öbürünü...bosver..

Yorum

• ben arkadaslarimizin bazi yorumlarina katilmiyorum albayrakin baskan olmasi demek akpnin trbzonda oy almasina bagli bir sey degil baskanin albayrak olmasi belkide cok iyi olucak yillardir parasizca yonetiltik bu yerlere geldik parali bir yonetim gormek istiyoruz artik masaya yumrugumuzu vuracak kadar güçlü olmak istiyoruz cem papilalarin sampiyonluklarimizi elimizdenalmasini istemiyoruz artik onun en iyi parayi külubumuze verecek kisi baskanimiz olsun hadi hayirlisi....
                        pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                          İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

Onu bilmiyorum ama, Tükenmez'in yazarlik yaptigi Fanatik'in (ne de olsa Dogan gurubu) Albayrak'i "pompaladigini" düsünüyorum.

Bu isler her zaman ters teper, dayatmalar her zaman ters tepmistir.Öncelikle Faruk Özak'a bakmak lazim, kimi gösteriyor?kendisi bildigim kadari ile AKP'li dediginiz Albayragi istedigini zannetmiyorum.

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Nuri Albayrak'i yönetici olarak begenmez yada vaadlerini yetersiz bulur Trabzona katkisi olmaz dersiniz anlarim ama nedemek ya yok akp ye yakin yok tarikatçi akp ye yakin olmak suçmu? yada dinine siki siki bagli her insan tarikatçimi(tarikat olayinida burda tartismak istemiyorum) öyleya özkan sümer gelsin çünkü o aydin içkisini içer her halti yer çokta önemli degil basarili olup olmayacagi yeterki Trabzona inançli pardon tarikatçi biri baskan olmasin, Allahim ya bu nasil bi zihniyet nasil bi memleket
                            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• tarikatçi marikatçi..hayret bir sey ya..gördük solcularin elindeki TRABZONSPOR u ...her yerden tokat yedik....birakalim bu zihniyeti ya..bizi sampiyon etsinler abi..yeter artik ..her yil gönüllerin sampiyonu olmaktan biktiiiiiiiiiiiiik tamammi!!!![img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• baskanimiz kim olsun anketi açildi bakalim ne sonuç çikacak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim