ö.sümer olursa yanduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
eys_61
zamandan bahsediliyor. bakiniz hafta sonu kongre var. Özkan Sümer'in basin açiklamasini dikkatinizi çekerim.
bu açiklama güven teskil eden bir açiklamamidir.
Özkan Sümer de aday..
Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.
ajansspor.com
sahsi kanaatimi sorarsaniz ben de özkan hocanin aday olmasini (bu kadar geç) yadirgadim.
zaman meselesine gelince, önümüzdeki sürenin dogru kullanilmasi halinde kongre üyelerini ikna etmek için yeterli olduguna inaniyorum.adaylar TRABZONSPOR baskanligi için yeterli altyapi ve vizyona sahip olduklarini ispatlamali,verdigi vaatleri de (su an için sadece albayrak vaatte bulundu) nasil gerçeklestirecekleri konusunda fikirler vermeliler.Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
-
Özkan Sümer'in aday olus sekli yanlistir. Bugün yaptigi basin toplantisindaki açiklamalari, baskan seçilmemesi için bir kriterdir.
Özkan Sümer'in baskanlik adaylik açiklamasini için çalisanlar, mevcut durumun bu sekilde olacagini tahmin edemediler mi ? yoksa tahmin ettilerse bugüne kadar neden açiklamadilar.
burada çok büyük bir güven sorunu vardir. buda seçilmemesi için en büyük kriterdir.Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
Bu konuda canim çok sikkin.Her ya baskanimiz istifa ediyor yada t.direktörümüz.Bir seneyi ayni baskan ve t.direktörle bitiremedik.Simdi de iki sene önceki baskan aday oluyor.O istifa eder yerine Atay Aktug aday olur.Hep böyle oldugumuz yerde sayiyoruz.Ya parali baskan gelecek yada degismeyecek ve istikrar saglanacak BENCE
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
ö.sümer olursa yanduk.
Yandikki ne yandik
Bir bucuk sene önce TS nin Hakkini savunamayan simdi nasil savunacak.
VAH TRABZONUM VAH[img]smileys/smiley7.gif[/img]Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru
Yorum
-
İlk olarak canavar tarafından gönderildiİlk olarak The Legend tarafından gönderildi
ö.sümer olursa yanduk.
Yandikki ne yandik
Bir bucuk sene önce TS nin Hakkini savunamayan simdi nasil savunacak.
VAH TRABZONUM VAH[img]smileys/smiley7.gif[/img]
harbiden yanarizSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Dün badaloglu ile yaptigimiz karsilikli mesajlasmalarda kendisine belirttigim gibi daha önceleri MAY hakkinda yaptigim "oldukça sert" yorumlardan ben de rahatsizim. Neden mi?
Çünkü koskoca Trabzonspor onun yönetimindeki yaklasik 20 senede bir alternatif üretemedi. Ne sistem olarak ne de yönetici olarak. Atay AKTUG'u onun için desteklemistim, çok da tanimadigim o dönemlerde. Bir de o kongreyi hatirlarsaniz, oldukça tantanali geçmisti ve sonunda herkesin hemfikir oldugu, güvendigi bir aday diye düsünmüstüm. bence hakli da çiktim. Ama olan oldu ve çesitli hatalar vesilesiyle Trabzonspor bugünkü kongre sürecine geldi.
Isin aci tarafi daha önce de söyledigim gibi Trabzonspor'un alternatifler üretememesidir. Aslinda Agaoglu o zaman ortaya çikmis ve bence çok da yüreklilik göstermisti. Ama badaoglu'nun degimiyle "Derin Trabzonsporlular" (bu bence çok çok uygun bir benzetme) ona izin vermemisler ve önünü Özkan Sümer ile tikamislardi. Burasi kesin dogru. Ama bu olay tek basina 20-25 senede dogru dürüst bir alternatif bulamadigimiz aci gerçegini de önümüzden kaldirmiyor.
Yikmak çok kolay, hatta bazen kolay oldugu kadar keyifli de. Sonunda yeni ve daha iyi bir yapi insa edilecekse. Ama sonunda daha da iyisini yapamayacaksak, o zaman yikmak sadece elimizdekini kaybetmek anlamina geliyor.
Açikçasi ne Nuri Albayrak'in, ne Iskender ÖNAL'in, ne de Özkan Sümer'in Trabzonspor için "en iyi" adaylar olmadigini düsünüyorum. Kötünün iyisini seçmek durumundayiz. En azindan ben öyle düsünüyorum.
Nuri Bey bu "hos" açiklamalarini aday olmadan bir gün önce ya da aday oldugu zaman yapsaydi, benim için daha inandirici olurdu. Çünkü yapacagi seyleri kafasinda kurmus ve "hevesli" bir sekilde aday olmus olurdu. Ama iki gündür programlarda izledigim Nuri Bey, "Çok baski oldu ve görev teklif edildi. Bu baskilara karsi koyamadim" türünde enteresan demeçler veriyor. Eger öyleyse ben de çok elestirdigim MAY'in federasyonu birakip Trabzonspor'un basina yeniden geçmesini isteyecegim. Çünkü onda paranin yaninda güç ve 20 yillik deneyim de bulunmakta.
Isadamlarimizin firmalarini nasil yönettiklerini bir görseniz, ya da profesyonelce analiz etseniz, Türkiye'nin is piyasalarinda ve ekonomik büyüklükte dünya piyasalarina kiyasla niye yerlerde süründügünü anlarsiniz. Bununla beraber para yönetmesini daha da önemlisi "IDARE ETMEYI" bilen hatiri sayilir miktarda Trabzonsporlu bürokratlar bulunmakta. Bu Cevahir sirketlerinde de böyle, Albayrak sirketlerinde de. Bence iste oralardan insanlar bulunup Trabzonspor'a kazandirilmaliydi.
Yoksa her is adami yöneticiligi becerebilecek olsaydi, her para idare etmeyi bilen bu isi becerebilseydi o zaman hiiç sorun olmaz, kurayla bile baskan seçebilirdik.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Ben valla çikan adaylari pek begenmedim gerçi bu tabi benim görüsüm ki söle bakinca albayrak alir gibime geliyo adam Cem Uzan gibi maasalah iyi konusuyo bakalim kazanirsa naapicak (sölediklerinin 1/3ünü yapsa sampiyonuz)[img]smileys/smiley5.gif[/img]guRbetcigençleR
Yorum
-
Özkan sümer sonunda aday haa.hey massallah...
tanju'yu MAY uçaga kadar bindirir,özkan hoca ''bu pehlivan gibi,bundan topçu olmaz'' der.
10 milyon $ parayi 3 yugoslav'a gömer.
elindeki silahi rakibe kaptirir.(sergen-gs-,oktay-bjk-,aurelio-fb-).Sizce MAY baskan olsa aurelio FB'ye gidebilir miydi bedavadan??MAY'a neler söylendi bu forumda degil mi?Tek bir kelimesiyle Tolunay bos mukaveleye imza atmamis miydi fatih terim'in agzinin suyu akarken??
Ben bu takimin hakkini savunamiyorum diye aglar,istifa eder.Ben bu tavri bir TRABZONSPOR baskanina bir karadeniz insanina yakistiramiyorum...
Yillardir sampiyonluk görmemesine ragmen hala takimi destekleyen taraftar ''yildiz'' oyuncu ister,kendileri yildiz isteyen ''göklere'' baksin der..
MAY'a kongrede ''bu takim kimsenin cebine sigmaz'' diye racon keser,temlikler gelince yandim anam nidalariyla kendini savunur..
zamaninda altyapidan kendi kovdugu mehmet yilmaz'a 1 milyon $ civari bir para verip geri alir...
bi de bu adamin yapacagi ne var diyosunuz..daha fatih tekke'yle szymek'i rakiplere kaptirmamiz lazim ki daha rahat sampiyon olsunlar,sonra brezilya plajlarinda bir sürü aç insan var getirecek trabzon!a ki doysun bu adamlar..Hem borsadan gelen paradan da duruyo kasadan,pek borç falan da yok..ohh ne güzel..
kutoz abi yine bana kizacak ama açiklamasini okuyunca ''hazret'2in tutmadim kendimi.ne saniyosun kendini özkan ''hoca''???
Tecrübe edip basarisiz oldugunuz birseyi hayatinizda 2. kez yapar misiniz?Önal'a ya da Albayrak'a bir sans versek ne olur yani??3 puan farkla ligde mi kaliriz??
not:özkan baskan diye niye çogunluk hitap etmiyor acaba da özkan hoca diyor herkes?hocaligi birakali çok olmadi mi??
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
özkan sümerinadayligini aciklamasi cok sacma geldi bana.sanki birileridigerlerine rakip olsun diye onu ortaya sürmüsler.yaninda ve yönetiminde kimler var hicbir bilgi yok.ozaman bende adayligimi koysammi?özkandan daha iyi kriterlere sahip oldugum kesin[img]smileys/smiley4.gif[/img]bu siteden herhangi bir arkadasimizi secsek o.sümerden daha iyi baskanlik yapar buna eminim. cünkü hepiniz bu takimi karsiliksiz seviyorsunuz. onlari yönetici olmadiklari sürece hicbir faydali iste görmüyoruz.biz enazindan trübünlerde askerlik yapiyoruz.bilet alip maca giriyoruz onlar gibi belesci degiliz. EN BÜYÜK TARAFTAR GERISI YALANseninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Özkan Sümerde nerden cikti ? hayretle karsiliyorum bu karari. Diger adaylari hic tanimiyorum ama Özkan Sümer zorla baskan yapilmak isteniyor ve ben buna kesinlikle karsiyim!
Trabzonsporu somurenler yine buldular bir koyun onu kullanip izgara yapip yiyecekler.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum