Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @eys_61

her üç adayin basin açiklamalari ortadir. Artik bir önyargi'dan bahsedilmemesi gerekir.

Özkan Sümer'in basin açiklamalarindaki söyledikleri bile baskan seçilmemesi için bir kriterdir.

Iskender Önal: plan ve programi yok

Nuri Albayrak: stad, sampiyonluk, yildiz futbolcu ve birtakim gelir arttirici çalismalarivaad ediyor.

hangi aday'in daha hazirlikli oldugu anlasiliyor. Nuri Albayrak'in hazirlikli oldugu açiktir.

sirf birileri aday oluyor diye aday olanlar'in hazirliklari, plan ve programlari olmadigi oldukça açik.Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Özkan Sümer'in baskanlik için gerekli donanima sahip olup olmamasi tartisilir.Belki öyle belki degil... Önemli olan baskanliktan istifa eden bir kisinin degisen hiç bir sey yokken yeniden aday olmasidir. Magdem gelecektin niye gittin, magdem gideceksin niye geliyorsun?

ps: Özkan Sümer kanimca zeki ve donanimli bir adamdir.Ama bu ayri, tutarsizliklara karsi koyabilmek ayri seyler...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
        İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi

Sevgili Metehan

Sözlerimle ne seni ne de bir baska arkadasimi hedef almadim. Böyle bir seyi kesinlikle yapmam. Ben sadece düsündüklerimi buraya aktardim. Neticede Özkan Sümerin vizyonu, karizmasi, maddi gücü ve liderlik yetenegi bellidir. Bu niteliklerin hiçbirisi Trabzonsporu yüksek hedeflere tasimaya yetmez. Biz Özkan Sümerle ancak siradan bir Anadolu takimi oluruz.

Ve en büyük korkum da geçen süreler içerisinde siradan bir Anadolu sehri olursak asil tehlike de bura da yatmaktadir. Oyüzden Trabzonspor Sampiyon olsun olmasin vizyonu genis olmalidir... Hedefi hep sampiyonluk olmalidir. Taraftarina her zaman bu heyecani yasatmalidir. Özkan hocanin yönetim biçimiyle bunun basarilamayacagi gün gibi ortadadir...

Okan, 96'dan sonra TS, son 2 sezonda 2 defa sampiyonluga yaklasti. Yani 84'teki son sampiyonluktan bu yana TS, 3 defa sampiyonluga yaklasti. Son 2 sezonda yaklasilan sampiyonluklardaki pay sahiplerini irdelemek bile bazi seyleri görmek için yeterli olacaktir.

Metehan, bu yaklasimini tersten çevirisek o zaman nasil bir sonuç çikar?yani son 5 sene içerisinde kaç defa küme düsmemek için mücadele ettik?(Ikinci yari ne olacagimiz belli degil) son 5 sene içerisinde takimiküme düsmeme konusundaki pay sahiplerini nasil irdeleyecegiz?

Trabzonspor'un her zaman hedefi sampiyonluk olmalidir.Ama Özkan Sümer geldiginde ben kimseye sampiyonluga oynayacagiz sözü vermedim diyerek hedefini belirlemisti.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• özkan sümer le trabzonspor küme düser be yazik olur trabzonspor a aziz yildirim karsi koya bilcek kisi

suan nuri albayraktir allah korusun trabzonsporu özkan sümerden

Yorum

• fenere 150 bin dolardan dolayi oyuncu kaptiran baskandan hiç bise olmaz

Yorum

• bence özkan sümer sirf albayrak baskan olmasin diye aday oluyor, bu çok aci birsey...

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi

bence özkan sümer sirf albayrak baskan olmasin diye aday oluyor, bu çok aci birsey...

niyeki nesi war albayragin

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

fenere 150 bin dolardan dolayi oyuncu kaptiran baskandan hiç bise olmaz

keske dedigin rakam olsa, bahsedilenaradaki fark 50.000.- Dolar ( iddia edilen rakam )

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

@eys_61

her üç adayin basin açiklamalari ortadir. Artik bir önyargi'dan bahsedilmemesi gerekir.

Özkan Sümer'in basin açiklamalarindaki söyledikleri bile baskan seçilmemesi için bir kriterdir.

Iskender Önal: plan ve programi yok

Nuri Albayrak: stad, sampiyonluk, yildiz futbolcuvaad ediyor.

hangi aday'in daha hazirlikli oldugu anlasiliyor. Nuri Albayrak'in hazirlikli oldugu açiktir.

sirf birileri aday oluyor diye aday olanlar'in hazirliklari, plan ve programlari olmadigi oldukça açik.

öncelikle yazmaya devam ettiginizi gördügüm için çok sevindim.benim de söylemek istedigim sey hemen hemen ayni.artik herseyi bir tarafa birakarak, adaylarin ortaya somut seyler koymasini beklemeliyiz diye düsünüyorum.

su an için albayrak önde gözükse bile yine de karar vermek için diger adaylara da kendilerini ifade etmek için zaman tanimamiz gerekir.(malum medyada yeterince yer bulamiyorlar)
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                    "7"

Yorum

• özkan Sümer'i savunmak gibi bir kaygim yok. Seçimden çikmasini istedigim sonuca bakarsak tam tersine, yüklenin yüklenebildiginiz kadar[img]smileys/smiley4.gif[/img]Ama sapla samani da ayirmak lazim. Nasreddin hoca kadiya demis ya "yahu, hirsizin hiç mi kabahati yok?"

Samet hoca KTÜ'de yapilan bir sempozyumda "Aurello söz verdi, haftaya imzaliyor" dedi. Ama bu olay gerçeklesmedi, çünkü Aurello ayni gün Gençlerbirligi'nden avans almis, 3 gün sonra da fax ile sözlesme imzalamisti. Daha sonra ise bir deplesman yolculugunda havaalaninin tuvaletinde FB'ye imza atti... Öyle 150.000 dolar meselesi degil yani. Adam her önüne gelene söz vermis, her önüne gelene de imza atmis...

Yorum

• Eger Trabzonspor baskani çikip ta bizim hedefimiz Sampiyonluktur. Ikincilik Trabzonspor için basari degildir. Diyemiyorsa Trabzonspora verecegi hiçbir sey yoktur.

Trabzonsporun hedefi daima sampiyonluk olmalidir. Bizi digerlerinden ayiran hep yüklendigimiz bu misyon olmustur. Özkan Sümer Trabzonspor baskani olarak hiçbir zaman sampiyonluk sözü vermemis ve asla da veremeyecektir. Çünkü bunu basarabilecek güç ve donanima sahip degildir. Sadece futbol kültürüne sahip olmak hiçbir sey ifade etmez.

Bu konuda artik baska birsey söylemek istemiyorum. Ben sampiyon olsa da olmasa da Trabzonsporumun bu misyonunu devam ettirmesini istiyorum. Sokaklarimda sampiyonluk turu atan bizans taraftarlarini gördügüm gün öldügüm gündür.
                        HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Özkan SümerNuri Albayrak'ininadina Aday oluyor. Trabzonspor ile Sümerin Adayligi hicbir alakasi yoktur. Liman ihalesini ona karsi kaybettidiye Aday oluyor. Cok ayip birsey TS'miz ne durumlara kaldi. Ben Trabzonspor'u FB'ye karsi koruyamiyorum ve istifa ediyorum diyen adam nasil utanmadan birdaha Aday oluyor. Böyle Adamlara bireleri ders vermesi lazim. Trabzonspor'da Mahalle Muhtari secilmiyor...
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• eys_61

zamandan bahsediliyor. bakiniz hafta sonu kongre var. Özkan Sümer'in basin açiklamasini dikkatinizi çekerim.

bu açiklama güven teskil eden bir açiklamamidir.

Özkan Sümer de aday..

Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.

ajansspor.com

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• albayragin biseyi oldugu yok..özkan sümerin aday olmasinin sebebi yalniz albayragin aday olmasi, yani sirf o olmasin diye..

Yorum

• futbolcu hele de yabanci futbolcu para için oynuyor sonuçta, istedigini alamazsa verene gider ama o bes ister sen dersin iki arada bulusursun..ne yapip ne edip aurelio gönderilmemeliydi...fenerin üst üste iki sampiyonlugunda çok önemli katkisi var...

tolga'da da aynisi oldu..tamam dedi tolga, onlarin verdigini istemiyorum ama en azindan su kadar verin..ne oldu, o da yok..adam tabiki gider...

yani üçün besin hesabini yapmayacak, kulübün mali dengesi koruyorum derken taraftarin dengesini bozmayacak, büyük düsünecek, büyük oynayacak adamlar lazim bize...bu demek degil ki har vurup harman savursun, hayalci olsun...büyük isleri basarmanin yolu büyük düsünmekten geçer bu da hayale oldukça yakin bir pozisyondur ama degildir...
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim