Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nuri albayrak baskan olmali sümer le küme düseriz özkan sümer bi önceki federason seçiminde oyu varmis aktugla beraber M.ALI YILMAZ DEGILDE kayserili levet biçakçiya vermisler mehmet ali yilmaz öyle tv de diyor trabzon oyunu alsaydi baskan olcakmis yorum sizin sümerle olmaz bu is azizden nasil korkar sümer yapmayin

Yorum

• kim olursa olsun bu yonetimden pek bi farki olacagini zannetmiyorum... bize vizyonu olan insan gerek, cok israr ettiler aday oldum degil, aday oluyorum cunku projelerim var, aday oluyorum cunku stadi yapacam, bu tur seyleri soylemekle kalmamali icraata gecmeliler.
      PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• Mehmet ali yilmaza oy vermediyse eskisinden dahada fazla isterim aday olmasini

Yorum

• Herkesin oldugu gibi Trabzonspor baskaninin da bir siyasi görüse, ideolojiye sahip olma hakki vardir. Olaylari gereginden fazla desmek, durup dururken siyasi içerikli köse yazilariyla öküzün altina buzagiyi zorlayarak itmeye çalismak kulübe olsa olsa zarar verir. Eger -muhtemelen bir kaç saat sonra adayligini açiklayacak olan- Özkan Sümer ve ekibinin hareket ederkenki amaci da "dur su baskanligi 'onlar'a kaptirmayalim" ise bu da çok ciddi bir hatadir, ya da yakisiksiz bir durumdur diyeyim. Kaldi ki ayni siyasi çizgiye sahip oldugu konusulan Iskender Önal (Faruk Özak'in ortagi ve dostu)ve Nuri Albayrak'in birlikte adayliklarini açiklamasi olayin siyasi boyutunun olmadigi, ya da en azindan son derece az oldugunun bir kanitidir. Basta siyasi olmak üzere hiç bir otorite kendi gücünü bir seçimde bölmek istemez.

Sonuç olarak, her zaman söyledigimiz gibi hayirlisi olsun. Ancak yeni yönetimin isi hiç kolay olmayacak, o kesin. Dün aksam yerel tv'lerden birinde bir yorumcu Ankara maçinda yanindaki adamin "yeni gelecek yönetim de istifaaa!!!" diye bagirdigini söyledi. Artik güler misin, aglar misin...

Yorum

• ATAY AKTUG CHP den belediye baskani seçilmis birisi idi o aday oldugunda kimsenin siyasi görüsü gündeme gelmezken ,Bu Gün AKP de görev bile almamis Sirf Erdoganin arakadsi diye acimasizca NURI ALBAYRAK a karsi yapilan saldirilari Siddetle kiniyorum.Trabzonspor a o zaman bagimsiz görüslü insanlari aday yapalim tabi bulabilirsek.

TRABZONSPOR bir spor kulübüdür.Kimse siyaset bulastirmasin Eger ILLA CHP li birisi Trabzonspor a baskan olsun diyorsaniz Onu Milletvekili adayi yada Belediye baskan adayi yapin.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• eger yanlis bilmiyorsan 800 kusür delege imzasiyla albayrak aday gösterildi...

hedef ve planlari ile ilgili açiklamalarina bakildiginda trabzonsporun albayrak modelini seçmekten baska sansi yok gibi..bu is önal'larla, sümer'lerle olmaz artik...o modeller denendi ve iflas etti..ne zamanki 3-4 sampiyonluk yasanir, kurumsallasmis ve gelir kaynaklarin sürekli ve tartisilmaz hale gelmistir o zaman aktug-önal-sümer tipi yönetimler düsünülebilir...

her açidan güçlü baskan ve yönetim gerekli bize...

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Özkan Sümer niye gittiydi de, niye gelmek için ugrasiyor?Gitmek için sebepleri ne idi?Simdi ne düzeldi de geri gelecek?Bunu kabul edemiyorum.Bizimle dalga geçiyorlar.Trabzonsporu en olmadik zamandabirakip giden bir adami delege ne demeye baskan yapmak için imza topluyor?Anlamadim dogrusu!!!!Bu isin altinda gene derin Trabzoncular var...Bu is, is degil...Bu kulübün yakasini birakmiyorlar...

Büyük düsünen adamlar istiyorum,hedefleri olan, heyecani olan...Vizyonu,projeleri olan,lobisi güçlü bir yönetimi olan, tüm kesimlerin destegini alabilecekbir baskan istiyorum...

Bunun adi Özkan Sümer degil onuda çok iyi biliyorum...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• tabiiki nuri albayrak baskan olmali. para var her sey var.
                  her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• bence nuri albayrak olsun ama is yapicaksa unlu olma icin degil icrat yapacak parada var ama insallah ozkan sumer gibi cimrilik yapmaz simdiden basarilar
                    » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />

» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
                    » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                    *********************************************************Edited by: perhaps

Yorum

• Pardon ama Albayrak modelinden kastimiz nedir acaba? Yanlis anlasilmasin, olaya siyasi olarak bakmiyorum. Albayrak'a siyasi anlamda önyargili bakilmasina da kesinlikle karsiyim. Pekçok arkadasin dedigi gibi siyasi tercihler varsa (ki var) her iki yönlü de var, tek yönlü degil. Ama bazi süslü laflarla hemen model tanimina girmenin anlami yok. Her baskan adayi projeler açiklar, güzel seylerden bahseder. Yapip yapamayacagini (seçildigi takdirde) zaman gösterir. Ama henüz kimsenin tanimadigi ve ne yapip yapamayacagi belli olmayan bir isim için hemen bir model tanimlamak ne derece anlamli olur bilemiyorum. Bu Albayrak veya baskasi için geçerli. Inanin ben Albayrak'in TSlu olup olmadigini bile bilmiyorum. Bu kadar çok bilinmeyenden ben bir model çikaramam.

Kongrede oy kullanma hakkim var ama bu sefer gitmeyecegim. Çünkü mevcut tablo bende bir heyecan olusturmuyor. Hevesle gidip oy verebilecegim bir aday yok. Kim seçilirse seçilsin, umarim TS için en iyisi olur. Sonuçta biz taraftariz, bizi TS'un basarisi ilgilendirir. Geri kalan hersey bizim için hikaye. "Baskanlik Trabzon disina çikmasin", "Siyasi tercihimize uygun birisi gelsin", "TS'un dizginleri elimizde olsun" gibi hedefler pesinde kosanlara bu forumdaki herkes karsi zaten. Umarim birgün gelecek ve bu hedefler pesinde kosanlarin elleri bos kalacak.
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Neden kimse planlarini, projelerini anlatmiyor diye yakiniyordum ahanda oldu

Önceden yapildi da benmi duymadim/okumadim bilmiyorum ama ALBAYRAK yapacaklarini, projelerini siralamis.Bu pek alisik olmadiimiz bi durum. Hatta ve hatta son yillarda sampiyonluk söylemini aazina alabilen bi baskan adayimizin olmasi. Stad diyor, Ts Club'lerin ürün yelpazesini genisletmekten-yayginlastirmaktan bahsediyor, yildiz futbolcu hibe etmekten bahsediyor, Kartal diyor. Önemli kisilerin desteinden bahsediliyor (M.A.YILMAZ, CEVAHIR).

ÖNAL'dan daha tik yok, planlari ne, projeleri ne, ilerisi için neler düsünüyor? ALBAYRAK çiktianlatti. Atay Baskan'i Halilhodziç'i ziyaret etmekle yürümez bu isler [img]smileys/smiley9.gif[/img]Beklemedeyiz, bakalim neler diicek.

Özkan SÜMER ismi geçiyor son zamanlarda. Özkan SÜMER önemli bir misyon üstlenmisti. Çokda büyük isler basardi, buralara gelmemizde de önemli bi mihenk tasi oldu.Ama bence Özkan SÜMER yapmasi gerekeni yapipmisyonunu tamamladi. O'nun yeri her zaman ayri kalicak.

Sahsi kanaatim ALBAYRAK son söylemleriyle baskanlik içinönemliadimlar atmistir.Edited by: Gölge Oyunu
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                          İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

ama olmaz akp'lisin sen.

tarafsiz sümer gelsin,brezilyadan adi sani duyulmamis bi brezilyali alsin daha iyi...

Senin bu tür yorumlarin, muhalefeti dogurmaktan baska birseye yaramiyor. Baskalarina gönderme yapmak yerine, söylediklerini yorumlasan inan kimse de sana birsey söylemeyecek. Ayni haberi bende "Son Dakika Haberler" bölümüne yaptim. Keske, akp falan filan diye yorum yapmasaydin. Sonuç olarak hepimiz Trabzonspor'un iyiligini istiyoruz. Seçilecek insan da kim olursa, bizi temsil edecek öyle degil mi.

Birakalim artik su siyaseti de, dönelim gerçek meselemize. Biz buradan yazdigimiz kelimeyle binlerce insana ulasirken, sokaktaki insan sesini duyurabildigi uzakliga ulastiriyordur. Dolayisiyla, siyaseti en çok bizler burada dillendiriyoruz.

Beni anlayacagina eminim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

siyasi görüsü olmayan 1 adam 1 yönetici var mi yaa, kimileri asikar kimileri daha az kisi tarafindan biliniyor ama herkezin bir siyasi görüsü var sonuçta. bunun gibi ufak seylere takilmak yerine hizmet verecek adamlari seçmek lazim, oy hakkin varsa sen de bunu yaparsin (-oflee gibi yorumlayan arkadaslarim) sanki basbakani seçiyoruz erken seçim oldu, biraz mentaliteleri degistirinde kafatasçi olmayin derim ben.

hizmet verecek, vaadlerinin alti dolu olan, bizi oldugumuzdan ileri getirecek aday var mi, verilen sözler tutulacak mi bunlari irdelemek lazim. eger bu sorulara net cevaplar veriliyorsa daha ne istiyosunuz, bu seçimlere kadar kim stadi yapacaz dedi, kim 1 yildiz hediye edecem dedi, birakin bu isleri de objektif yaklasin. kendiniz için degil önce trabzonspor sonra taraftarlari için.

Yorum

• Küçük olsun benim olsun zihniyetinde olan insanlarin baskanlik için adini geçmesine dahi tahammül edemiyorum.Parasi olan ve sirketlesmis bir kulübe parasi olan ve bir sirketin nasil yönetilecegini bilen insanlarin gelmesi gerekiyor.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yillardir parali bir baskan bekliyorum...

Yorum

• PARA=GÜÇ=MASAYA YUMRUK VURMA.

Masaya yumruk öyle vurulacak ki adaletli bir lig oynanmasi için federasyon,MHK,Tahkim Kurulu adalet dagitacak,bir tarafin amigolugu yapilmayacak.

Bu adaletsiz arenada ben mücadele edemiyorum diyerek istifa edenlerin SIMDI BIR UMUT,BIR KURTARICIOLARAK POMPALANMASINI KABUL ETMIYORUM.EDENLERIDE ESEFLE KINIYORUM.

Belki Trabzonspor'u AKP'den kurtarirsiniz -NE DEMEKSE-ama bu defa 2.Lige düsmekten kurtaramazsiniz! Delege Trabzonspor tarihindeki en kritik oyunu kullanacak.Haydi hayirlisi...
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim