Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mümkünse giray bulak konusuna odaklanirmisin cafer abi..olaylari çarpitmak sekil 1-a'daki gibi oluyor..

@gercekefsane..

o golu hatirliyorum..lafimizdaki ''hangi maçi kazandirdi'' sadece trabzonspor'a katkisina dikkati çekmekti.sergenin göbegini eritmesi için bekledigimiz günler de hafizamizda,son 5 dk girip de 15 bin dolar prim aldigi daEdited by: kuzey_lee

Yorum

• Giray Bulak medya da yazan haberlere göre M.Ali Yilmaz'la geldim M.Ali Yilmaz'la giderim diye açiklamalari vardi.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Seni aydinlatmak gibi bir misyonum yok. Ama su kadarini söylemezsem de rahat etmeyecegim.

MAY hakkinda benim ne düsündügümü bilen biliyor. Trabzonspor'da baskanlik yapmis bir kisi için olumsuz yazi üstüne yazi yazmayi da içime sindiremiyorum. O nedenle burada tekrarlamayacagim.

Özkan Sümer'i çok seviyorum. O kadar çok nedeni var ki; o sene Gençlerbirligi maçinda yasanan çirkefi neredeyse beraber yasadik. Tribündeki yerim ona çok yakindi. O olaya verdigi tepki.. Zaten onu çok severdim, o günden sonra daha da sevdim.

Antalya'ya kupa finali için gitmistik. Havaalaninda bir de baktik Özkan Hoca. Taraftarlarin içine girmis sohbet halinde. O sene kupayi, hem de eze eze aldigimizi da unutmayin. Gittik yanina biz de basladik sohbete. Trabzonspor Baskanini bu kadar halk içinde görmeyeli yillar olmustu. Bu yillar içinde tek bir istisna vardi: Faruk ÖZAK. Onunla da ankara deplasmanina geldiginde Otelde (Sheraton) yanina ugramistik. Aslinda niyetimiz, akrabamiz olan bir futbolcuyla görüsmekti. Birden kendimizi futbolculariyla, taraftariyla iç içe Faruk ÖZAK'in yaninda bulmustuk.

Bir de Özkan Hoca'nin trabzon'a gelen Fenerlilere "terorist" demesini unutmuyorum.

Iste ben böyle baskan istiyorum Trabzonspor'a. Bazilariniz buna kiziyor biliyorum ama pek de umrumda degil hani: Özkan Hocam aday ol, oylarimiz senin.

somurtarak baktigim su ekrana bu yazdiklarini okuyunca tebessüm ettim fakatne yazikki yetmiyor bu saatten sonra baskanlik yapmasi dogru degildir..
        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
          Giray Bulak medya da yazan haberlere göre M.Ali Yilmaz'la geldim M.Ali Yilmaz'la giderim diye açiklamalari vardi.

aynen öyleydi ama gördügünüz gibi özkan sümer girayi kovdu laflari yaziliyor..

yazik çok yazik..bir insan için komple iyiydi ya da komple kötüydü demek yanlistir.ama lütfen özkan sümer'in dogrularini/kazandirdiklarini da takdir etme olgunlugunu gösterebilin.lütfen...

Yorum

• "Dogdum büyüdügüm Trabzon'a Trabzonspor'a hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum".

Bu cümle, baskan adaylarimizdan Nuri Albayrak'a ait... Hemen aklima Trabzon Limani ihalesi geldi. Sanirim Albayrak, Trabzon Limanini baskasina kaptirmamak, dogup büyüdügü sehre hizmetini devam ettirmek için Trabzonspor'un elinden aldi...

Ne hikmetse maddi olarak Trabzon Limanina ihtiyaci olan Trabzonspor'un elinden önce liman aliniyor, ardindan Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet ederek borç ödemek için, para musluklarini açacagini iddaa ediyor... Ben inanmadim... Inanan arkadaslara da saygim sonsuz.

Yorum

• Trabzonspor'da ilk aday Albayrak

10 Aralik 2005 03:43

18 Aralik'ta yapilacak genel kurul öncesi adayligini son açiklayan isimse Nuri Albayrak oldu. Albayrak, camiadan gelen baskilara dayanamadigini söyledi.

Trabzonspor'da yaklasan seçimler öncesi baskan adaylari birer birer isimlerini açiklamaya basladi.

18 Aralik'ta yapilacak genel kurul öncesi adayligini son açiklayan isimse Nuri Albayrak oldu. Albayrak, camiadan gelen baskilara dayanamadigini söyledi.

Trabzonspor'un her alanda yumrugunu masaya vurabilecek güçlü bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaci oldugunu belirten Albayrak, ?Bir dünya markasi olan; önce firtina sonra ihtilal ve sonra da efsane haline gelmis olan Trabzonspor'un tekrar ayaga kalkmasi gerekmektedir. 22 yildir süren sampiyonluk hasretine arkadaslarimla birlikte olusturdugumuz güçlü bir yönetim kurulu ve çagdas yönetim anlayisiyla son verecegiz. Biz bu ise soyunurken her seyi detayina kadar inceledik. Gerekli tespitleri yaptik. Plan ve programimizla hazirlandik. Önümüzdeki yil itibariyla dev Trabzonspor'u yeniden olusturarak sampiyonluga ulasacagimiza inaniyoruz.? dedi.

Icraat adami oldugunu belirten Albayrak, "Bir dönemler Türk futbolunda firtinalar koparan ve Avrupa kulüplerinin dahi korkulu rüyasi olan Trabzonspor'umuzu eski günlerine kavusturacagiz. Bunun için de artik sorumluluk alma zamani gelmistir." diye konustu. ?Un var, seker var, helva için iyi bir usta ve güçlü bir yönetim lazim.? diyen Albayrak, Trabzon'un artik kaybedecek zamaninin olmadigini ifade etti. Görev verilmesi halinde Trabzonspor?u yildizlar topluluguna dönüstüreceklerini belirten Nuri Albayrak, ?Bizim farkimiz, uygulayici, kararli ve zor zamanlarda bütünlestirici olabilmemizdir. Bugün memleketime borcumu ödemeye geldim.? açiklamasini yapti. Albayrak, güçlü bir yönetim olusturabilmek için baskan adayi Iskender Önal ile de görüsecegini kaydederek, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ile transferle ilgili su anda konusmanin erken sayilacagini vurguladi. Bu arada Hayrettin Hacisalihoglu adayliktan çekildigini açikladi.

Bu haber toplam 623 defa okunmustur

Mesele bu kadar basit Yok AKP li imis Yok Sundanmis Ne yani Adam AKP li diye aday olamayacakmi Trabzonspor CHP lilerin tapulu malimi.Birakin Trabzonsporu SIYASETTEN uzak tutun kardesim,bU GÜNE kadar gelen hiç bir baskan adayi Trabzonsporu sampiyon yapacagiz demedi.ama ALBAYRAK sampiyon yapacagiz diyor.ATAY AKTUG degilmiyidi BIZIM sampiyonluk için verilmis sözümüz Yok diyen.özkan sümer birakin sampiyonluk lafini avrupa kupalarina gitnekten bile bahsedemiyordu.
              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• hersey dedigigibi olsa keske. ama inandirici gibi gelmiyo bana
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• cafer abi bu haber 30'a yakin kere konuldu..allaha sükür okuma yazmamiz da var..okuduk bi kaç kez..söylediklerimize dönsen..

bu arada sergen için ''madem kötüydü gs niye aldi'' demissin..dikkat edersen bizden önce gsde idi..dikkat

Yorum

• Trabzon Limani'nin neden alinamadigini Özkan Sümer yönetimine sormak lazim. Albayrak almasa Trabzonspor yine alamazdi. Albayrak bir girisimdi ihaleye girip almasini bir yere kadar anlarim. Ancak Özkan Sümer yönetimindeki bir kaç yöneticimiz hatta isim vermek gerekirse Erol Tuna'nin liman ihalesi konusunda nasil davrandigini herkes biliyor. Kisaca Özkan Sümer yönetimi kendi içinde zaten liman ihalesini çok fazla isteyemedi kararli bir tutum sergileyemedi. Hep ayni terane... Ne bekliyordunuz hükümet Liman'i Trabzonspor'a peskes çekecegini mi.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

"Dogdum büyüdügüm Trabzon'a Trabzonspor'a hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum".

Bu cümle, baskan adaylarimizdan Nuri Albayrak'a ait... Hemen aklima Trabzon Limani ihalesi geldi. Sanirim Albayrak, Trabzon Limanini baskasina kaptirmamak, dogup büyüdügü sehre hizmetini devam ettirmek için Trabzonspor'un elinden aldi...

Ne hikmetse maddi olarak Trabzon Limanina ihtiyaci olan Trabzonspor'un elinden önce liman aliniyor, ardindan Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet ederek borç ödemek için, para musluklarini açacagini iddaa ediyor... Ben inanmadim... Inanan arkadaslara da saygim sonsuz.

kutoz o dönem trabzonspor'un limani satin almasi imkansizdi çünkü dernek olarak görünüyordu ama simdi as. o olay simdi olmus olsa neyse,,
                      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Arsiv

Özkan Sümer'in baskanligindan önce çikan haber.

Sümer bombaladi

Trabzonspor'daki görevinden istifa eden Özkan Sümer, yönetimi ve Giray Bulak'i sert bir dille elestirdi. Tecrübeli hoca,'Ögrencilerimin beni geçmesi en büyük dilegim. Ancak bazilari bunu yanlis anlayip beni ezmek istiyorlar' dedi.

Gittikleri yol çok yanlis

TRABZONSPOR Yönetimi'nin Istanbul'da yapilan toplantisinda, altyapi koordinatörlügü görevine son verilerek, teknik danismanliga getirilen Özkan Sümer, istifa etti. Sümer düzenledigi basin toplantasinda, 'Artik kulüpteki görevimi sonlandiriyorum. Trabzonspor basari için her seyden önce kendi insani ile barisik olmali. Benim görev degisikligim, bir hesaplasma için alinmis bir karar. Yönetim insanlari yok ederek kurumu koruma yanlisindan vazgeçmelidir' seklinde konustu.

Bana kimse statü veremez

YÖNETIMIN kendisi için yaptigi görev degisikliginin çok yanlis oldugunu belirten tecrübeli hoca, kismeye vekalet vermedigini söyledi. Sümer, 'Ben Trabzonspor'a hizmet için buradayim. Kendi statümü kendim belirlerim. Bana statü vermek kimsenin ne hakki ne de haddidir' diye konustu. Profesyonel takimin basarisizliginda altyapinin sorumlu olmadigini vurgulayan Sümer, simdiye kadar altyapinin 52 profesyonel futbolcu yetistirdigini belirtti.

Bulak'a agir suçlama

KENDISINE haksizlik yapildigini iddia eden Özkan Sümer, 'Isteseydim burada aldigim parayi iki ayda baska bir yerde kazanabilirdim. Görevime son verilmesi ihtiyaca degil, ihtirasa baglidir. Bunun sorumlusu da Teknik Direktör Giray Bulak'tir. Onun benimle hesaplasma gayretidir. Bulak benim ögrencimdir ve ögrencilerimin beni geçmesi en büyük dilegimdir. Ama bazilari bunu yanlis anlayarak beni ezmeye çalisiyor' diye konustu.

Köyüme dönecek halim yok

ALTYAPININ üstyapiya baglanarak, tüm birimlerden teknik direktör Giray Bulak'in sorumlu olmasinin ise dogru olmadigini ifade eden Sümer, 'Simdi Giray'dan sonra baska biri kulüpte Teknik Direktör olacak. Belki o gelecek kisi tüm birimlerden sorumlu olmak istemeyebilir' dedi. Bundan sonra köyüne çekilmeyecegini de vurgulayan Sümer, Federasyon seçimlerinde Ulusoy'un listesinde asbaskan olmak istedigi yönünde talebi olmadigini da sözlerine ekledi.

aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/05/31/spor/spor14.html
                        Edited by: gerçekefsane

Yorum

• @coach

alakasi yok bu söylediginle desem..o dönemde liman ihalesinde trabzonspor ihalede 2.oldu.yasalara göre 2.olan kuruma da verilebilir ihale.amma ve lakin dünürlere layik görülmüs..ne diyelim boynumuz kildan ince

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

mümkünse giray bulak konusuna odaklanirmisin cafer abi..olaylari çarpitmak sekil 1-a'daki gibi oluyor..

@gercekefsane..

o golu hatirliyorum..lafimizdaki ''hangi maçi kazandirdi'' sadece trabzonspor'a katkisina dikkati çekmekti.sergenin göbegini eritmesi için bekledigimiz günler de hafizamizda,son 5 dk girip de 15 bin dolar prim aldigi da

Tüm teknik direktörler ayni seyi yapar.HALILHODZIÇ te yeni yönetim gelidiginde istifa eder yeni yönetim devam et derse eder.Bu kadar basit.Giray Bulak Senol Günes ten sonra Teknik direktörlük teklif edildiginde BEN SENOL GÜNESIN GÖNDERILDIGI YERDE GÖREV YAPMAM.SENOL GÜNES TÜRKIYENIN EN IYI TEKNIKDIREKTÖRÜDÜR.deme cesaretini göstermis bir sahsiytettir.

Ayrica SERGEN IN transfer ücreti maç basina idi.Ama bu gün m.yilmaz gibi bir adam biz 800.000 usd para veriyoruz.

HA bu ara hatirlatayim ÖZKAN SÜMER 3tane adam almisti DUKIÇ-IVANOVIÇ-PETRONOVI 10 milyon usd para ödenmisti Hangi maçlari kazandirdilar bana bir hatirlkatsana.Sahi Ivanoviç geldiginde Türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu olmassa Diplomami yirtarim.Diye açiklama yapan ÖZKAN sümer degilmiydi.IVANOVIÇ in forma giydigi 1 tane maç söyle Bekliyorum.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                              Trabzon Limani'nin neden alinamadigini Özkan Sümer yönetimine sormak lazim. Albayrak almasa Trabzonspor yine alamazdi. Albayrak bir girisimdi ihaleye girip almasini bir yere kadar anlarim. Ancak Özkan Sümer yönetimindeki bir kaç yöneticimiz hatta isim vermek gerekirse Erol Tuna'nin liman ihalesi konusunda nasil davrandigini herkes biliyor. Kisaca Özkan Sümer yönetimi kendi içinde zaten liman ihalesini çok fazla isteyemedi kararli bir tutum sergileyemedi. Hep ayni terane... Ne bekliyordunuz hükümet Liman'i Trabzonspor'a peskes çekecegini mi.

Baska türlü bir yorum beklemiyordum bu konuda.

Bu arada "Hep ayni terane" derken ne demek istiyorsun anlayamadim. Sen kendi düsüncelerini açiklarken, ben sana "terane" türünden bir cümle kullandim mi?. Nasil ben senin düsüncene saygi duyuyorsam, senden de ayni saygiyi beklerim. Lütfen, uslübümuza dikkat edelim. Sen Albayrak'i desteklersin anlarim. Ben bir x sahisi desteklemem seni niye bu kadar rahatsiz ediyor, onu anlayamiyorum. Ben senden bu sekilde hitap almak için burada bulunmuyorum. Edited by: kutoz

Yorum

• @kuzey_ lee

Trabzonspor girdigi bu ihaleden çekilmistir. Albayraklar burayi yaklasik 22.5 milyon dolara kiralamistir.

dernekler yasasi, Trabzonspor'un Limani özellestirmesinin kazanilmasinda engel olmustur. Trabzonspor A.S ile bu ihaleye girseydi önünde hukuki engel yoktu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim