Kim ne derse desin Atay baskanla devam edilip devre arasi 2-3 iyi takviyeyle bu takimi kimse tutamaz.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Valla kimin parasi ve ruhu varsa,
Kim önce taraftar derse,
Kim stadi modern bir hale sokarsa,
Kim mafyaysa(bu devirde koca gotlu aziz yildirim gibi olup maçi almak için) o gelsin baskanliga.
Ama en azindan Atay gitsin!!!
Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!
Yorum
-
Ee bari bu hacisalihoglunun parasi falan bolmu?Ruhu varmi?Adam gibi adam mi?
Biliyorsunuz trabzonspora baskan olmak cok basit bi is haline geldi.Adeta siradanlasti bu is.Adam gibi adam gelsinde hele bide parasi varsa gel keyfim gel.!!Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!
Yorum
-
[QUOTE=smertkan]İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildiİlk olarak smertkan tarafından gönderildi
Su andada yönetim kurulu baskanligi yaptigi için daha fazla tecrübe kazanmis oldugu için tekrar baskan olmasinda bir sakinca olmayacaktir.
SAYGILARIMLA
Abi Tesekkür ederim.Benim gözümden kaçmis.Yaziyida düzelttim.Bu arada ben daha önce Yöneticilik yapmamis derken onun Yönetim tecrübesinden ziyade Trabzonspordaki yönetim Kurulllarina yabanci oldugunu söylemek istemisti.Yani Liste ile adam almanin basina neler açacagini göremedi gibime geliyor.Basina açilan islerden sonra her halde aday olmaz diye düsünüyorum.Bana göre oda bu çarpik düzenin magdurlarindandir.
Ben Atay Aktugun Baskanlik dönemi ile ilgili yazdiklarimda Atay Aktugun Baskan olmasindan ziyade nasil oluyorda kendi içinde uyumsuz bir Yönetim kurulu seçilebiliyor onu vurgulamak istedim.
Sorun burada önce gruplar teskil ediyor yada her zaman mevcut bu gruplar sonra is liste yapmaya geliyor.Oyhesabi ile yapilan listeye birbiriyle çelisen uyumsuz insanlar giriyor. Tabi parali adamlarda girince yönetim kurulu hepten senleniyor.
Sonuç ne oluyor Özkan Sümer Ahmet Agaoglu kesin yokuz diyorlar büyük olasilikla gidisat bu yönde olursa ATAY baskanda olmayacak, Artik Hayrettin Hacisalihoglu bu isi almaya hazir.Son olarak Ergun ATANIN yazisi da eklenince is iyiden iyiye ortaya çikiyor.
Buradan Bakinca Atay baskan içinde olsada olmasada gelecek yönetim bizim bekledigimiz en azindan benim umdugum Basariya ulasmasi zor gözüküyor.
SayinSmertkan , basariyiyanliz saha sonucuna baglayan taraftarlarimizin çogunlukta oldugu düsünülürse ,dediklerine katiliyorum.
Ancak bugünkü yerel gazetelerde , FARUK ÖZAK 'in açiklamalarini gördüm ( Su anda TRABZON'dayim sasirdim ) Bu yönetim kulübü iflas ettirmis havasi verilen bir yazi.Gelecek yönetim saha hasilatini bile alamayacakmis, borsa isinden alinan paralar havaya gitmis v.s. Anlam veremedim, bu gidisle FARUK ÖZAK kaptanimiz, baskanimiz ,yönetime is ortagi ISKENDER ÖNAL'I getirmeye çalisiyor herhalde.ISKENDER ÖNAL bize baskan olamaazzzzzzzz.Sebebini herkez bilir , bosa kürek sallamakFARUK ÖZAK'A yakismiyor. Yönetimin kongre karari almasini dahi elestiriyor.Ancak yönetime benmi baski yaptim ? Kim baski yapti FARUK ÖZAK ,adamlara her maç küfür edilecek, istifa denilecek ,yeter onlarda insan.Kimse biryerden kaçmiyor, ama kimsede su anki durumda TRABZONSPOR baskansiz kalmaz diyenlere nazire yaparcasina aday olmaya cesaret edemiyor. HAYRETTIN HACISALIHOGLU'ndançok iyi lüzümsuz islere bakan yönetici olur. Baska bir sey olmaz.Birlestiricilik havalarinda birilerininkadrosunda görev bekliyor. Nreyse su anda TRABZON'DAKI hava ISTANBUL 'dan gelecek mesajlara bagli gibi görünüyor.Ancak kongrede oy kullanacak kaç kisi TRABZON disindan gelecek merak ediyorum.Sonuçda bu takimin yönetimini TRABZON da yasayan delegeler belirleyecek.Bazilari bu isi bildigi için aday dahi olmaya cesaret edemiyor. Kaçamak olarak beni çagirirlarsa göreve gelirim , TRABZONSPOR benim çocugum falan gibi martavallarla kendini ve yandaslarini avutuyor. Yandaslarida su andaicazet almaya gitdiler ,herhalde NURI için destek isteyecekler, alacaklarida 200 oyu geçmez.Neyse uzattim ,bizim takimin saha sonuçlarinda basarili olmasi için VAHIT hocanin cesaretli olmasi gerekiyor. Ancak bu hoca dün benden çok kötü not aldi ,simdi onlari yazarsam sonra BERAT beni banlar. Belkide üyeligimi silebilir.
Trabzonspor takiminin sahada 93 dakika mücalede ettikten sonra son dakikada uygulanan taktige anlam veremedim.
Bu görüsümden dolayi banada futbol cahili diyenler olacakdir.
(15 yil futbol oynadim ( hala hali sahlarda oynuyorum) 15 yil amatör kulüp baskanligi yaptim )
Not ;Galip gelsek kaçinci olacakdik ?
Saygilarimla
TRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
-
belki fazlasiradisi gelecek amadaha önce de yazmistim madem paramiz da var (oldugu söyleniyor) olusturulacakbir yönetim kurulundan sonra (kisi sayisiaz olacak) profesyonel yönetimanlayisini benimsemek en mantikli seçim gibi görünüyor.(hem sirketlesmenin tamamlanmasi açisindan hem de TRABZONSPORUMUZUehil olmayan zatlarin eline birakmamak adina)
tabiki gelecek profesyonellerin TRABZONSPORLULUGUNUNsabit olmasisarti ileHer daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)"7"
Yorum
-
İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
SayinSmertkan , basariyiyanliz saha sonucuna baglayan taraftarlarimizin çogunlukta oldugu düsünülürse ,dediklerine katiliyorum.
Ancak bugünkü yerel gazetelerde , FARUK ÖZAK 'in açiklamalarini gördüm ( Su anda TRABZON'dayim sasirdim ) Bu yönetim kulübü iflas ettirmis havasi verilen bir yazi.Gelecek yönetim saha hasilatini bile alamayacakmis, borsa isinden alinan paralar havaya gitmis v.s. Anlam veremedim, bu gidisle FARUK ÖZAK kaptanimiz, baskanimiz ,yönetime is ortagi ISKENDER ÖNAL'I getirmeye çalisiyor herhalde.ISKENDER ÖNAL bize baskan olamaazzzzzzzz.Sebebini herkez bilir , bosa kürek sallamakFARUK ÖZAK'A yakismiyor. Yönetimin kongre karari almasini dahi elestiriyor.Ancak yönetime benmi baski yaptim ? Kim baski yapti FARUK ÖZAK ,adamlara her maç küfür edilecek, istifa denilecek ,yeter onlarda insan.Kimse biryerden kaçmiyor, ama kimsede su anki durumda TRABZONSPOR baskansiz kalmaz diyenlere nazire yaparcasina aday olmaya cesaret edemiyor. HAYRETTIN HACISALIHOGLU'ndançok iyi lüzümsuz islere bakan yönetici olur. Baska bir sey olmaz.Birlestiricilik havalarinda birilerininkadrosunda görev bekliyor. Nreyse su anda TRABZON'DAKI hava ISTANBUL 'dan gelecek mesajlara bagli gibi görünüyor.Ancak kongrede oy kullanacak kaç kisi TRABZON disindan gelecek merak ediyorum.Sonuçda bu takimin yönetimini TRABZON da yasayan delegeler belirleyecek.Bazilari bu isi bildigi için aday dahi olmaya cesaret edemiyor. Kaçamak olarak beni çagirirlarsa göreve gelirim , TRABZONSPOR benim çocugum falan gibi martavallarla kendini ve yandaslarini avutuyor. Yandaslarida su andaicazet almaya gitdiler ,herhalde NURI için destek isteyecekler, alacaklarida 200 oyu geçmez.Neyse uzattim ,bizim takimin saha sonuçlarinda basarili olmasi için VAHIT hocanin cesaretli olmasi gerekiyor. Ancak bu hoca dün benden çok kötü not aldi ,simdi onlari yazarsam sonra BERAT beni banlar. Belkide üyeligimi silebilir.
Trabzonspor takiminin sahada 93 dakika mücalede ettikten sonra son dakikada uygulanan taktige anlam veremedim.
Bu görüsümden dolayi banada futbol cahili diyenler olacakdir.
(15 yil futbol oynadim ( hala hali sahlarda oynuyorum) 15 yil amatör kulüp baskanligi yaptim )
Not ;Galip gelsek kaçinci olacakdik ?
Saygilarimla
Sn Özçilingir,
öncelikle sunu söylemek isterim Vahid hocanin özellikle biz galipken 70 den sonra yaptigi degisikliklerden sonra gol yedigimizi söylemek yanlis olmaz.Özellikle GB maçinda ve FB maçinda bu is bize ikiser puana mal oldu.Ancak Degisiklik yaptigi her maçta takim oyun olarak bocaladigi zamanlarda müdahale ediyor fakat elindeki adamlar belirli ve müdahale etkisiz kalabiliyor.Ayrica biz bu sene sezon basindan beri 60 dakikadan sonra fizik olarak bitiyoruz.Sizden kaçmamistir Fatih hala %100 oynayamiyor, Simek fizik olarak %60 hazir.Bunlarida göz önüne almak lazim diye düsünüyorum
Buradan asil konuya dönersek Sn ATAY AKTUG un Kulübü devraldiktan sonra kendinden önceki Sn SÜMER yönetiminin hedefledigi finasal yönden kendi kaynaklarini olusturmus Trabzonspor için çalistigi ve bundada basarili oldugu genel kanaati var.
Günümüzde dünyadaki Kulüplere balikdiginda Gelirleri söyle siralaniyor:
1.NAklen yayin Gelirleri
2.Stadyum gelirleri
3.Ticari gelirler(Sponsor, Reklam,Ticari ürünler)
4.Diger gelirler(BAgislarla elde edilmis Mülkiyetlerin Isletilmesi, Kiralanmasi Yada Satisi)
5.Futblcu Üretimi(Bu konuya ayrintiya girmeyecegim ama PSV son 10 yilda 80 e yakin topçu satmistir hemde dünyanin en gözde kulplerine)
6.Üyelik Ücetleri.
Bu konu ile ilgili bir yazi var internet adresi http://www.verkac.org/?p=408yazari Mustafa TAHA avrupanin 5 kulübünü karsilastirmis durumda.
BU gelirler açisindan Bakildiginda Trabzonsporun yapacagi çok is oldugu kesindir.
Ancak mevcut yönetimTicari gelirler, Üyelik gelirleri açisindan bazi isler yapmistir.En azindan fly air yanlisindan dönmüstür TS Club markasini yaymistir, üye sayisini ratirmak için ugrasmistir.
Ama hala yapilmasi gereken çok is vardir.
Stadyum gelirlerinebu kalemülkemizde Saha sonuçlari ile dogrudan ilgili oldugundan maalesf bu yönetim bu glir kaleminde basarisizdir.2 milyona bilebilet satildigi oldugu gibi stad dolmamistir.Ayrica Stada yapilmasi düsünülen kale arkasi Tribünü ilaveleride yapilmamistir.
Ayrica Zurawskiye verilmeyen Parayi bu adam alinarak kazanilacak maç gelirleri ile karsilamak her nedense kimsenin aklina gelmemistir.
Hadi Zurawskiyi geçelim TS Sotayi alabilseydi acaba stad dolmazmiydi?Bu adam kendi parasini çikarmazmiydi?Bu soruya verielcek cevap nedir?
Isin gelirler kismi aslinda konu basligi açaraktartisilacak bir mesele diyerek noktayi koyalim.Sn ATAY AKTUG yönetimi bu konuda basarilimidir derseniz Stadyum gelirleri disinda geçmis yönetimlere göre basari söz konusu edilebilir.Ancak daha yapimasi gerekenler olduguda buna ilave edelim.
Sn Faruk ÖZAK konusuna gelince, kendisi sayilan ve sevilen bir kisidir, sizin belirtiginiz açiklamanin kaynagi omu degilmi yoksa birileri onun isminden yararlanmakmi istiyor bu konu son derece olasiliklara açiktir.Ancak is TSye gelince hiçkimse öyle sütten çikmis akkasik degildir.Sirf Kendisi olmasada ekibinin TS de 95-96 sezonunda Van spor maçi ile baslayan ayak oyunlarini göremeyerek Sampiyonlugun kaçmasindaki payi büyüktür. Ayrica Trabzonsporda Ogünün dövülmesine kadar uzanan Amigo rezaleti hem bu adamlara hemde Ünal Karaman a verilen tavizlerin ürünüdür.Bunlar daha unutulmamistir. Ayrica Artik yapamiyorum deyip Kulübü Sn Mehmet Ali YILMAZA yine bu ekip teslim etmistir.Tüm bunlari Düsününce Sn Faruk ÖZAK in konreye müdahale etmesini pek beklemiyorum.Ama ederse o zaman yukaridaki yazdiklarimin sorumlulugunu almasi ve hesabini vermesi gerekir.
Size su konuda kesinlikle katiliyorum.Trabzonda Trabzon kentinin fb li olan ve açik açik dile getiren Sn Recep Tayyip ERDOGAN a iltifat etmeyerek Belediye Baskanligini Sn Volkan CANALIOGLUNA vermesi. Trabzonda Birilerini oldukça sinirlendirmistir.Onlarin yapacagi TS yi ele geçirme olusumun TS yi siyaset zeminine çekecegi hatta siyasete alet edecegi açiktir.Bunu akli selim olan hiç kimse istemeyecektir.Siyaset siyaset zamininde futbolda futbol zemininde kalmalidir.Bu tür bir olusuma TRAbzonspor kongresi izin vermeyecektir.Ayrica Sn Iskender ÖNAL arkasina Sn Faruk ÖZAK ismini alip meydana çikmasi ise TRAbzonsporlularin karekterine ters bir hareket olur.Pekte itibar görmez.
Çok uzun oldu ancak kongreye geri dönersek Sn HAcisalihoglunu kimse tanimiyor Basindan duyuyoruz.Ama is bu sitedeki taniyan Arkadaslara gelince yapamaz diyorlar.
Tabi Sn ATAY AKTUG un yeniden baskan adayi olmasi durumu var. HAla açiklanmasada Bekleniyorve isteniliyor.
Benim burada söylemek istedigim ise en azindan kendi içerisinde Uyumlu en azindan birbirlerine karsi samimi bir yönetim kurulu olusmasi.Trabzonsporda finansal olarakatilanadimlari kosar adima çevirecek bir yönetim olusmasi.
Bu yönetimi kim olusturursa o gelsin.Bu sn ATAY AKTUG da olabilir.Ama mevcut kadrosu ile bu is olmayacagi açiktir.Hele su yasanan Transfer rezaleti ve perde arkasi hepimizin midesini bulandirmistir.
Midemize ne iyi gelir diye soracak olursaniz.Uyumlu ve Samimi bir yönetimin bize tatli gibi gelecegi muhakkak.
Ama ben isi biraz daha abartalim derim.Burma Kadayif üzerine dondurmaya ne dersiniz derim.Kadayifi yapan yönetim Üstüne birde Sportif Direktör atayip Sportif isleri(transfer DAhil) ona devrederse alin size Kadayif Üzerine Dondurma
Ama mevsim kis kadayifi bulsak bile dondurma zor.Gerçi algida var ama o fabrikasyon.Aynisi olmaz.
Biliyorum sabah vakti nerden çikti bu tali isi diyeceksiniz ama trabzonspor bu haldeyken yedigimizden içtigimizden tad alamaz olduk.
O eski ve güzel tadlari tekrar almak dilegiyle.Edited by: smertkanAyrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
MEVCUT YÖNETIM IYIYDI BENCE SADECE YÖNETICILER BENCILLIK YAPTI BIRI YOK "BENIM IZLEDIGIM OYUNCU ALINSIN DIGERI"YOK BENIM IZLEDIGIM ALINSIN" DIYE DIYE TRANSFERLERI FOS ÇIKARDILAR SU ANDA OLAN YÖNETIMLE GELECEK OLAN YÖNETIM ARASINDA BIR FARK OLMAYACAK SU ANDAKI YÖNETIM TRABZONSPORUN MEVCUT OLAN YILLIK 18 MILYON DOLARLIK BÜTÇESINI KULLANARAK BIR SEYLER YAPIYOR GELECEK OLAN YÖNETIM HACISALIHOGLU OLURSA BUDA AYNI SEKILDE YAPACAK ÇÜNKÜ BU ARKADASIMIZDA FAZLA ZENGIN BIRI DEGIL KIM NEDERSE DESIN GELECEK OLAN YÖNETIM FUTBOCULARDAN DAHA ZENGIN OLACAK OLMAK ZORUNDA YOKSA LAF GEÇIREMEZSINIZ YADA ÇOK SAYGIN BIR KISI OLACAK BASKA YOLU VAR MI YOK BIRAKIN CEVAHIRLER IKIZ KULELER DIKSIN ISTANBULLARDA YADA ULUSOYLAR GALATASARAYA YARDIM ETSIN VE DAHA NICELERI BIZE TRABZONSPOR RUHU OLAN YÖNETIM LAZIM ASTIGI ASTIK KESTIGI KESTIK
Yorum
-
Spor
TRABZONSPOR Baskani Atay Aktug, yeniden baskanliga aday olup olmayacagi konusunda henüz bir karar vermedigini söyledi...
< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> >
Trabzonspor Baskani, ?Düsünüyorum. Öyle yazildigi gibi ?Fenerbahçe maçini kazanirsa aday olacak? diye bir sey yok. Eger maçlari kendimizi kriter korsak, devamli kongreler yapmak gerekir" dedi. Bu arada Aktug?un Istanbul?da da kongre için temaslarini yogunlastirdigi ve Ahmet Agaoglu?nu listesine almak için önemli bir asama kaydettigi belirtildi
Yorum
-
Baskan Adaylari tirmaniyor...
Baskanliga Aday olanlarin hic birisini tanimiyorum futbolla ne gibi baglantilari var onuda bilmiyorum..
bildigim tek sey Trabzonsporda Baskanlik yapmak cocuk oyuncagi oldu gelen giden aday oluyor..senin benim gibi siradan insanlar...[img]smileys/smiley18.gif[/img]1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
ATAY AKTUG "ADAYIM"
Trabzonspor?un 17-18 Aralik tarihleri arasinda yapilacak olan olagan kongresinde yeniden baskanliga soyunacagini açiklayan Atay Aktug, yönetim kurulunda büyük degisiklige gidecegini söyledi. Kuzey Ekspres?e konusan Atay Aktug, ?Adayligimi muhtemelen Çarsamba veya Persembe günü açiklayabilirim. Çevremden aday olmam konusunda büyük baski geliyor. Trabzonspor?un durumu iddia edildigi gibi kötü degil. Saha sonuçlari sikinti yaratiyor. Bugünkü sikintinin temelinde de bu var. Yeni olusturacagim yönetim kurulunda bazi degisikliklere gidecegim. Yeni isimlerle yönetimi takviye edecegim.? dedi. Aktug, asbaskan olarak listesine almayi düsündügü eski baskan adaylarindan Ahmet Agaoglu?na getirdigi teklife Agaoglu?nun sicak bakmadigi ögrenildi. HIZMET EDECEGIM ÚTrabzonspor?a hizmet etmeye devam edecegini kaydeten Atay Aktug, "Aday sayisinin çok olmasi, Trabzonspor?un kötü durumda olmadigini gösteriyor. Atay Aktug olarak isimin zor oldugunu biliyorum. Burada önemli olan camianin destegini almak. Trabzonspor camiasinin beni destekleyecegini düsünüyorum. Trabzonspor?a hizmet etmeyi sürdürecegim? dedi.
Kuzey expresi 05.12.2005
TRABZONSPORDA KONGRE YAPILACAKMI?
Trabzonspor?da camianin önde gelen isimleri baskan adayi Hayrettin Hacisalihoglu?nun etrafinda beklenen birlikteligin olusmadigini iddia ederek...
Mali Genel Kurul?dan seçim maddesinin kaldirilmasi için mevcut baskanla görüsüyor ve Aktug?a ?Devam et? diyor. Hacisalihoglu ise çalismalarina son sürat devam ediyor.
Taka 05.12.2005
AGAOGLU sicak bakiyor
18 ARALIK?ta yapilacak olan olaganüstü genel kurulda yeniden aday olmayi planlayan mevcut baskan Atay Aktug?un...
asbaskanlik için düsündügü Ahmet Agaoglu ile Fenerbahçe maçi için gittigi Istanbul?da bir araya geldigi ve bu konudaki fikrini aldigi bildirildi. Ahmet Agaoglu?nun Aktug?un teklifine olumlu baktigi ancak kendisinden zaman istedigi ifade edilirken, önümüzdeki günlerde kararini netlestirecegi dile getirildi.
Taka 05.12.2005
Sn Atay AKTUG un aday olacagi giderek kesinlesiyor.Kongrede seçim olmasin diyenler de var.Ama Atay AKTUG devam edecekse yenilenmis uyum sorunu çözülmüs bir birine karsi samimi bir ekiple yola devam etmelidir.Kongre Seçimle yapilmalidir.
Edited by: smertkanAyrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum